Notify Message
Applications

Septix

Status: ACCEPTED
Submitted on: Mar 15, 2017 at 04:49 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

20

Race and Class
Blood Elf Rogue
Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg startede først med at raide i WoTLK (på min DK dengang) hvor jeg fik clearet normal samt et par HC bosser, hvor jeg i cata og pandaria kun raidede normal, men jeg i WoD så raidede mythic, og fik 5/13M. Jeg har her i Legion raidet ret seriøst, selvom at jeg startede sent i legion, men nåede alligevel at få 7/7M inden NH kom, 3/3HC og har pt 3/10M, med en masse try's på både krosus og spellblade.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Min rolle er nok den meget stille, men seriøse raider, der koncentere sig rigtig meget, og derfor kun snakker når der er noget jeg selv skal calle eller nogle snakker til mig.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Læser alle patchnotes, bruger meget wowhead samt mmo-champion, hvor jeg læser det, når der kommer noget nyt.

Har du andre relevante characters?

Har en WW Monk, Fury warrior, ench shammy, ret pala & DH i 110. Monk er min "main-alt", hvor jeg mest bruger min warrior til BoS farm til proffs, og min shammy og paladin udelukkende kun bruges til professions.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Er en snart 21 årig ung mand, som pt. læser finansøkonomi, og styrketræner i min fritid. Resten af min tid, går pænt meget til at spille :D

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig, fordi at jeg er en ambitiøs raider, der altid gør mit for at stå 110% klar med alt, tacts, flasks, pots m.m., samtidig med at jeg kan tilbyde en masse socialt udenfor raid tiderne.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har valgt at søge hos jer, da jeg reroller til horde og skifter til kazzak, grundet nogle irl venner spiller her, og jeg derfor leder efter en dansk raiding guild, og jeg har set på wowprogress at i har en god progress, som jeg selv føler, at jeg kan konkurrere med.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Hvad tager en blondine bag ørene for at virke mere attraktiv?
- Benene :D

Comments

6 Comments

Link nogle logs
Dalis
har du et batteltag så jeg kan skrive lidt med dig?
jeg er en rouge (raider)
Applicant
Jeps - RasmusR#21213
Hasufer
Vi snakker omkring din app hen over weekenden - hold dig ligesom Ingefær, gerne klar til HC NH sødag aften, såfremt du får accept! :)
/Hasu.
Hasufer
Accepted til trial :) cu ingame!

Husk at læs forumposts omkring vores tacts, regler osv! :D

Please login to comment