Notify Message
Applications

Ingefær - Death Knight Frost

Status: ACCEPTED
Submitted on: Mar 15, 2017 at 11:44 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

21

Race and Class
Blood Elf Death Knight
Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

WOD
- 10/10M BRF og 13/13M HFC

Jeg startede først med at raide rigtigt med Danish Terrace Team 2 i WOD (på denne death knight) hvor jeg fik clearet 13/13M HFC. Men lavede 10/10 BRF pugging.

Legion
- 7/7M EN, 2/3M ToV og pt 5/10M NH

Her i legion raidede jeg stadig med DT Team 2, hvor vi clearede 7/7M Emerald Nightmare og fik dræbt 2/3M Trial Of Valor. Da vi nåede til Nighthold valgte vores team og starte en ny guild, hvor jeg har p.t. 5/10M og kom ikke videre pågrund af guilden "Danes-Sylvanas" gik i opløsning.

Fortæl os om dine roller på et raid.

For det meste er jeg meget stille under progress og snakker kun hvis jeg for en roll, for at skulle call noget ud eller hvis nogen snakker til mig.

Gennem min raid tid:

Min rolle har altid været dps, indtil ToV hvor vi mistede begge vores tanks, hvor jeg besluttede at spille tank for vores team kunne progress videre. Det samme gælder for Nighthold, hvor jeg tankede de første 5 bosser. Ellers har jeg altid spillet som dps.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg læser alle patch notes som kommer inde på mmo-champion og wowhead. Samt så bruger jeg simcraft og sammenligner min data med warcraft logs, for at se hvor jeg kan forbedre min præstation.

Har du andre relevante characters?

Alle mine characters er alliance, som er en Guardian Druid, vengeance dh, fury warrior som er i 110, dog er det kun min Guardian Druid som er bedst gearet med 35 traits og 890 ilvl med chest og legs.

https://www.wowprogress.com/character/eu/sylvanas/Naturopat

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Lige nu studere jeg som en EUX elektriker og bruger min fritid på enten computer spil eller styrketræning.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig, fordi jeg gør altid mit bedste for at stå klar til raids, med den nødvendige information omkring den/de bosser som der skal nedlægges , samtidig har alt det med som behøves for at booste min class (food, flask etc...) mens udenfor raids er altid klar på at lave noget sjov og spas ;)

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har valgt at ansøge til jer, fordi jeg var på udkig efter en ny guild. Som også raider 2 dage om ugen, samt går efter at konkurrere om at ligge højt.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Wowprogress: https://www.wowprogress.com/character/eu/sylvanas/Ingef%C3%A6r

Jeg har desværre ikke nogen logs som frost på mythic, da jeg kun har spillet tank i Nighthold. Så kan kun vise nogle heroic logs.
Warcraft logs: https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/11919805/latest/

Video game play: https://www.youtube.com/channel/UCDARxDQ74NWSchpK5T6mmGQ

Har før spillet med Dâlis, så han ved godt hvad for en person jeg er under raids.

En lille joke: Hvorfor hader undeads humans? FORDI! humans kan have sex uden at deres "lemmer" falder af ;)

Comments

8 Comments

Liquil
Hej Ingefær

Spændende apply - vi er glade for at se noget interesse fra en DK. Jeg har lige nogle kritikpunkter og nogle spørgsmål

(i) Hvor længe har du DPS'et og hvor længe har du tanket, og har du tid til at investere i at få farmet gear i eksempelvis m+? Jeg spørger fordi jeg kan se du har DPS legendaries, men dit gear ser ringe optimeret ud. Uden at vide hvad din stat prio er, kan jeg se at dit højeste secondary stat er crit ved 9,2k rating, og haste/mastery ligger ved cirka samme værdi, omkring 7k og 6k. Det kan jo være fordi alle 3 stats er vægtet ens, men jeg tvivler på det. Det er selvfølgelig forståeligt hvis det skyldes at du lige er skiftet fra tank til DPS, men vi ser gerne at hvis du får en trial, at du får spammet noget m+ indtil du har mere optimeret gear - lige nu har du 2 stykker m+ gear, begge fra weekly cache som indikerer at din aktivitet i disse er lav.

(ii) Nu har jeg set nogle af jeres videoer, og dit POV ser jo fornuftigt nok ud. Der er dog småting som jeg bed mærke i: Du klarer mechanics godt, men tunnel-visioner når du skal gøre det. Eksempelvis på Botanist, når der kommer collapse stiller du dig med ryggen til bossen og kigger hen mod en collapse udvej. Derefter løber du igennem den og hen til dit nye sted - alt sammen med ryggen til bossen. I denne tidsperiode fik du hverken castet abilities eller parriet, og som følge dør du næsten 2 gange. Dette er et tanking tilfælde, men jeg håber dette er noget du vil arbejde på som DPS, da jeg frygter at du får svært ved at optimere din rotation og deale med mechanics samtidig.

(iii) Din DPS ligger relativt lavt i dit frost lige nu, hvis man tolker på dine logs. 511k på Krosus Heroic, som på alle måder er en patchwerk fight, er et stykke under hvad man kan slippe afsted med på Mythic. Jeg er indforstået med at man har et andet fokus, og bedre vilkår for DPS på mythic, men jeg ser gerne at denne stiger. Forhåbentlig sker dette i takt med at du får farmet m+ og får et bedre optimeret gearset til DPS

Det er en veludført apply, og jeg er glad for at se en DK med fornuftig progress. Mine ovenstående kritikpunkter lyder hårde, men det er kun fordi jeg tror der er et reelt potentiale her, såfremt at disse ting bliver forbedret

Held og lykke med apply, nogle af vores DPS'ere har sikkert også noget input :)!
/LiquilApplicant
Spørgsmål 1:
Jeg har dps'et lige siden WOD også indtil ToV, hvor jeg skiftede over til tanking. Mit dps gear er ikke så godt lige nu, da jeg kun fik tank gear på raids, samt så fokuserede jeg kun på at skaffe gear til mit blood spec. Ellers havde jeg kun fået skrabet dps gear sammen, hvis ingen andre kunne bruge gearet fra raids.

Det er også for nyligt at guilden gik i opløsning, så har prøvet at skaffe gear sammen. Det er også meningen at jeg skal spamme mythic+ hele weekenden og få hentet de resterende traits, gear og relics sammen.

Spørgsmål 2:
Killet i videoen ser også noget "tørt ud", men jeg jeg kan godt se at det ikke var acceptabelt at spille sådan, men det er også blevet rettet efter at jeg fik set logs igennem efter raidet.

Spørgsmål 3:
Mine stats ligger heller ikke rigtigt endnu, men de er på vej til at blive forbrederet.
Executiè
Som liquil skriver er der ihvertfald potentiale her, der skal forbedres en del hvis du skal med i vores roster som frost DK. Nu har jeg siddet og kigget lidt igennem på dine logs og andre DK's logs, ved ikke alt om dem endnu siden vi ikke har haft en frost DK inde som trial i NH.

Hvad er grundet til at du bruger Horn of winter istedet for Freezing Fog, FF ifølge logs ville da ligge mere skade på alle fights da Howling blast er en del af din main rotation og dmg output.
Og da du har beltet ville det da bare være et waste da det ''næsten'' gøre det samme som Horn of Winter :D

PS: Hvilke andre legendarys har du på den Dk (Alle specs)

Og ja vi leder virkelig efter den DK der vil sparke os andre plate users ned! Da vi kun er 2 plate dps! :P
Applicant
Grunden til at jeg bruger Horn of winter istedet for Freezing Fog, er fordi jeg har svært med at generere nok runic power, til at kunne holde min BoS oppe i længere tid. Men jo, jeg kommer helt sikkert også til at bruge Freezing Fog når jeg for lidt mere haste, så det kommer til at se lækkert ud ;)

Jeg har disse legendarys:
- Prydaz, Xavaric's Magnum Opus (neck)
- Acherus Drapes (Back)
- Koltire's Newfound Will (Waist Frost)
- Kil'jaeden's Burning Wish (Trinket)
- Draugr, Girdle of the Everlasting King (Waist unholy)
Hasufer
Vi snakker omkring din app hen over weekenden - hold dig gerne klar til HC NH sødag aften, hvis du får accept! :)
/Hasu.
Applicant
Lyder godt :)
Hasufer
Accepted til trial - dog med det i ménte, at vi ikke kan smide dig direkte på prgoress, men er nød til gradvist at geare dig, før du kan få fast progress spot! :)

Husk at læs forumposts omkring vores tacts, regler osv! :D

Gl med trial og velkommen til!
Ingefær
Tak, det lyder rigtig godt :)

Please login to comment