Notify Message
Applications

Archyo

Status: REJECTED (Joined another guild)
Submitted on: Mar 18, 2017 at 02:02 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

25

Race and Class
Troll Warlock
Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Vanilla: 7/15 Naxx
TBC: Alt, 3/6 SWP før 3.0 og resten efter
WotLK: Alt, Lich King 20%, hvis jeg husker korrekt
Cata: Raidede første tier i en top100 guild, men var kørt død i spillet og quittede derefter.
Legion: 2/3 M ToV (+100 wipes på Helya) 5/10 NH M (Krosus, Botanist, Aluriel 20%)

Fortæl os om dine roller på et raid.

Som demo warlock, er mit job at lægge en masse DPS på bossen, da vores swap potential ikke er super godt. Vi har dog god passiv cleave.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg er aktiv på warlock discorden, læser guides samt benytter hyppigt warcraftlogs, til at forbedre mig selv og sammenligne mig med andre.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg arbejder fuldtid i en mellemstor b2b industrivirksomhed, hvor jeg sidder i salg og marketingsafdelingen. Når jeg ikke lige er på arbejde, så bruger jeg mest tiden i træningscentret eller på WoW.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig, fordi jeg er en erfaren og moden spiller, som mest af alt bare søger et sted at have det sjovt, men også progresse i spillet. Jeg er et konkurrencemenneske af natur, så jeg vil altid forsøge at forbedre min egen performance.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har hverken tid eller overskud til at raide mere end 2-3 dage om ugen, og jeg har længe haft et ønske om at spille horde. Jeg havde en checkliste over ting jeg gerne ville have opfyldt, og jeg må indrømme at Superbia opfylder dem alle.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/17099460/latest
https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/22339516/latest

Jeg spillede længe i den danske guild Destined for Glory, men da den døde, så hoppede jeg over til Danes på Sylvanas, men den guild døde også ret hurtigt.. Jeg spiller nu i nogle venners guild på The Maelstrom, hvor jeg også var før jeg hoppede over på Sylvanas, men jeg kan mærke at jeg savner at være i en dansk guild, derudover, så lever den individuelle kvalitet ikke helt op til mine forventninger.

Comments

5 Comments

Liquil
Hej Archyo

Super spændende apply, dejligt at se en spiller med erfaring fra way-back-when, det er altid et rigtig godt tegn. Dine logs ser fornuftige ud, specielt dem fra heroic kills. Du har ikke mange mythic kills endnu, men dem du har ser også ret gode ud. På enhver normal dag ville jeg sige at det var en meget velafrundet apply, men jeg har dog nogle ting jeg ville spørge om / tilføje

(i) Har du offspechs, og kan du bruge/spille dem - eller skifte til dem mellem raid tiers? Dette er hvis det skulle vise sig at et andet spech outperformer dit nuværende i de fleste sitatuationer du bliver stillet i.

(ii) Hvor meget tid har du til at løbe eksempelvis mythic + for at optimere din karakter? Jeg kan se du har 2 pieces, begge fra weekly chest - men en masse pieces jeg ville kunne skifte ud på under en halv dags farming.

(iii) Der har næsten ikke været så meget konkurrence om ranged spots i vores guild som der er nu. Hvis vi ender med at give dig en trial forventer vi at du catcher op lynhurtigt, lærer de fights vi farmer såvel som dem vi progresser på, og optimerer så dit gear er fuldt ud konkurrencedygtigt.

Jeg ønsker dig alt held og lykke med applyen, og vi vender tilbage hurtigst muligt med et svar
/Liquil
Applicant
Hej Liquil

1) Både dest og affliction er i midt 40'erne. Jeg begyndte først at få affliction op, men ombestemte mig efter at jeg så at dest var løsningen på Elisande og nok også Gul'dan, så mit mål er at have dest på 54, eller tæt på, når jeg kommer så langt.

2) Jeg kørte en del m+ før i tiden, men en kombination af manglende tid på det seneste samt mangel på aktivitet i min guild, har gjort at jeg ikke har fået lavet så mange som ønsket. Jeg kan ikke rigtig se, hvad du helt præcis mener du ville kunne udskifte ret hurtigt. Demo har nogle ret specifikke krav til stats, så det er ikke altid så nemt for mig at få nyt gear. For Demo er haste gud, og det ligger endda over intellect i stat reqs, hvorfor jeg ofte vil prioritere gear med haste og lavt ilvl over gear med højere ilvl. Eksempelvis, så brugte jeg en crafted ring i 865 indtil i onsdags, hvor jeg fik den nye (900), og den var kun bedre pga. socket.

3) Jeg er lidt i en sjov situation mht. progress, da jeg i min gamle guild nåede 5/10 (Botanist), samt at progresse en del på Spellblade, dog uden at nakke den. Min nye guild har så nakket Spellblade, men de har valgt ikke at reclear den, og de har så valgt at hoppe på Tich over Botanist, hvorfor jeg har progresset rigtig meget på både Spellblade og Tich. Jeg er selvfølgelig klar over, at jeg skal lære Star Augur :)
Liquil
Hej Archyo

Vi har lige optaget bl.a. 3 nye trials, og ligger nu på en roster omkring 26 spillere, og vil derfor gerne lige køre aftenens raid igennem og se hvordan det føles pladsmæssigt. Vi vil gerne give dig en trial, men vi er ikke sikre på det bliver så spændende for dig i første omgang, og derfor vil vi gerne lige kører aftenens raid, se hvordan det føles med den her størrelse roster og så svarer vi derefter :)

/Liquil
Applicant
Det er helt fint. Jeg har fået tilbud andetsteds fra som jeg har valgt at tage imod i denne omgang.

Undskyld for at have spildt jeres tid, og held og lykke i fremtiden :-)
Hasufer
Helt i orden mate! :)
- Vi kunne jo bare have været hurtigere ude, men det er ikke helt nemt, når vi har så mange cores/raiders med rigtigt høj attendance + 4 trials allerede ^^

Gl i din nye guild og mangler du engang i fremtiden, er du altid velkommen til at smide en ny app
/Hasu.

Please login to comment