Notify Message
Applications

Sicari

Status: REJECTED (Not recruiting)
Submitted on: Apr 03, 2017 at 09:07 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

22

Race and Class
Blood Elf Monk
Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Spillede WoW i TBC og WotLK, men kan kun svagt huske hvor vi lå på rangering. Tror min guild var 9 bedste horde guild i WotLK, hvor vi nåede at cleare 4 bosser på HC før jeg stoppede. Jeg startede igen i WoD, hvor jeg spillede mink monk i en dansk raiding guild. Her nåede vi at cleare alt op til gorefiend på mythic, hvorefter vi ramte muren grundet en dårlig spiller-base. Vi mergede med en anden guild til raids derefter og jeg endte med at få clearet 9/13 i HFC myth.
I Legion har vi igen haft problemer med at have nok personer til at raide på ordentlige vilkår, hvilket resulterede i at vi sad fast på Cenarius mythic under EM. Vi nåede aldrig at prøve kræfter med ToV mythic. I Nighthold nåede vi at få Chronomatic ned, og have en masse trys på Trilliax, hvorefter at en masse stoppede med at spille og guilden gik casual.

Jeg kan desværre ikke prale af særlig meget erfaring. Men håber at andre parametre i min videre ansøgning kan give mig lidt ekstra point på troværdigheds-kontoen.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg er meget perfektionistisk, og derfor vil jeg altid gå efter at ligge nummer 1 på healing. Samtidig har jeg altid givet mine overvejelser og tanker tilkende om hvordan man kan optimere en fight, for at gøre det hele lidt lettere for alle.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg bruger rigtig mange timer på at spille den, og jeg kan sågar finde på at joine raids jeg er saved til, bare for at slå alle andre. Her øver jeg mig i min positioning, samt hvornår og hvordan jeg kan maksimere min healing. Jeg holder altid et vågent øje på min class' discord, men dog også med et kritisk øje, da disse forum ofte tænker meget på logs og max hps, hvor man ofte vil opleve at andre måder at spille på kan være mere hensigtmæssige i en progression sammenhæng.

Har du andre relevante characters?

Jeg er klart bedst til at heale, jeg har som sagt min monk, derudover har jeg også en holy paladin (Ellisboon). For mit vedkommende er det i princippet ligegyldigt om jeg spiller på den ene eller den anden. (pt. hælder jeg dog mest til min paladin).
Yderligere har jeg en havoc DH. (Dendo).

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Til hverdag er jeg idrætsstuderende i Odense, på Syddansk Universitet. Jeg er ofte til sociale arrangementer i forbindelse med dette, og er meget fysisk aktiv. Dog prioriterer jeg rigtig meget mine karakterer i WoW, så det er ikke fordi at jeg ikke har tiden til at spille det der kræves.
Jeg er som sagt tidligere meget perfektionistisk, og prøver derfor altid at være den bedste til det jeg laver, og det har jeg ofte stor succes med.
Ellers er jeg en meget reflekteret og positiv person, som er god til at indgå i sociale relationer, og så elsker jeg også lidt sjov og ballade, og fyrer gerne nogle jokes af når jeg lige er faldet på plads et sted.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig, fordi i ikke kan få nogen der er bedre, hvis i giver mig en chance, så er jeg sikker på, at jeg vil blive jeres bedste healer. Jeg er dedikeret til det jeg laver, og det vil også vise sig. Jeg er meget selvkritisk, og hader at lave fejl, så det er sjældent jeg begår samme fejl mange gange i løbet af progression.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg slog jer op på Wowprogress, og synes jeres værdier stemmer godt overens med mine egne, og så vil jeg bare rigtig gerne i gang med at raide mythic igen!

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg er oprindeligt fra Bornholm, det er lidt en joke i sig selv. Især når jeg ikke kan finde ud af at snakke Bornholsk :D
Ellers, i kender den sikkert, men: "En grønlænder gik forbi en bar...." <Insert laughter> ;)

Comments

3 Comments

Applicant
Monk logs:
https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/12160704/11/#metric=hps&partition=1

https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/12160704/11/#metric=hps&partition=1

Her ville jeg nok fremhæve min log på chrono, da den på ingen måde var på farm, og var et progress kill, hvor jeg alligevel formåede at få den rank.


Paladin logs:
https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/23022405/latest/#metric=hps

Ikke særlig prangende logs, men de er med 1 legendary equipped, og med forholdsvist lavt ilvl.


Spørg endelig løs :D
Crazus
Umiddelbart en rigtig god mentalitet, hvis du havde spillet dps.
Hasufer
Hey mate :)
Vi har snakket indbyrdes og har meget svært ved at få plads til healers pt. Vi har 6 nu og vi er i tvivl om det ikke allerede der, er 1 for meget.
Vi takker for interessen og ønsker dig alt held og lykke med at finde en guild der passer dig! :)
/Officers.

Please login to comment