Notify Message
Applications

Yilara

Status: REJECTED (Lacks raid experience)
Submitted on: Apr 18, 2017 at 12:46 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

21

Race and Class
Blood Elf Death Knight
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg startede med at spille WoW tilbage i TBC, jeg var en meget uerfaren spiller dengang. Clearede så vidt som jeg kan huske Kara/Gruul/Mag og noget SSC/TK.
Jeg clearede Ulduar og ICC 10 man i WoTLK, dog aldrig på de højere difficulties, Hard mode/HC.
Jeg holdt pause gennem meget af Cataclysm, dog var jeg med til at cleare Firelands i den periode som jeg spillede.
MoP var hvor jeg først fik sat mig for at spille ordenligt da jeg nåede SoO. Fik taget migselv sammen og clearede HC SoO pre-mythic.
WoD var en spøjs oplevelse for mig, jeg nåede desværre kun at cleare op til sidste boss i Highmaul, da jeg blev nødtil at holde pause for spillet for at pleje min skole/arbejde. Jeg kom tilbage i HFC hvor jeg clearede Archimonde Mythic.
I Legion var jeg del af guilden Dark Substance, hvor jeg clearede EN mythic. Hvorefter jeg valgte at steppe ned som raider på grundlaget at jeg følte at spillet åd for meget af min tid. Og ville gerne raide noget mindre, fik ikke success med at finde et guild. Så besluttede mig for midlertidig pause (spillede casually, raidede ikke). Nu har kampgejsten igen fanget mig. Dette er grunden til at jeg skriver denne apply til jer. Lige pt har jeg cleared NH HC, er igang med at lære at spille DK, dog vil jeg mene at jeg føler mig selvsikker på classen, og er igen klar til at raide på højt plan.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg er ofte en passiv deltager, dog kommer jeg gerne med ros/konstruktiv kritik hvor nødvendigt. Jeg er normalt en spiller som elsker at være social, dog forstår jeg at det ikke altid er nødvendigt midt i et pull.
Som spiller gør jeg altid midt yderste og er ikke sky for at tage ansvar (mechanics,interrupts,CC) mm.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg er aktiv på DK Discorden hvor jeg normalt søger til råds hvis jeg er itvivl, udover det har jeg en kammerat som spiller en MEGET udmærket Death Knight som jeg ofte spørger til råds hvis jeg tænker over nogle valg.
MMO-Champion er også et sted jeg til tider tager et kig rundt hvis jeg føler jeg mangler svar.

Har du andre relevante characters?

Ikke lige pt, jeg er dog villig til at rerolle om nødvendigt.

Link dine Logs:

https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/15127875/10/ - Føler at mine logs fra da jeg var gearede og aktiv reflektere bedre på mine evner som spiller.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg er en ung fyr på 21 ved navn Mark. Til daglig går jeg i skole på Aalborg Techcollege, hvor jeg er igang med uddannelsen som Kok/Tjener. Udover det læser jeg meget og selvfølgelig spiller World of Warcraft i min fritid.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Fordi som spiller er jeg meget engageret i at raide, og vil personligt sige at jeg er en udmærket mekanisk spiller. Jeg er en person som altid prøver mit bedste, er punktlig til raids og hvis noget kommer op, bliver det fortalt i godtid. Er selvsikker på at kunne holde 100% attendance.

Som sagt har jeg tidligere erfaring med High-End raiding environment (Dark Substance)

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Det var det mest åbenlyse valg fra min side af. 2 dags raiding guild som også er Dansk, hvad mere kan en mand bede om?

Og netop da jeg kigger på at begynde at raide på højt niveau igen, virkede det som et godt valg.
Dog ved jeg mine chancer nok er lave med mit nuværende progression/gear, men hvor intet våget, intet vundet.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Vil mene jeg har forsøgt så godt som muligt, alt ligger i jeres hænder nu. Håber i vil tage mig i betragtning på trods af mit gear, hvis ikke er det også fuldt forståenligt.

Hmm, en joke? Mit legendary held.

Comments

2 Comments

SevaerX
hvor intet våget, intet vundet.


Hmm, en joke? Mit legendary held.


Declined
Hasufer
Hey mate :)
Vi har snakket lidt om det og vi er pt ikke interesseret i en DK til holdet - vi ville også foretrække en person der var 120% erfaren og inde i sin class og ikke en person, som for nyligt er begyndt at spille classen - du vil få det rigtigt svært blandt vores erfarne dps'ere.

Du er velkommen til at prøve engang i fremtiden, når du har fået mere erfaring på classen og vi har bedre plads til en melee i setup.
Gl og alt held og lykke med at finde en guild der passer dig! :)

Ønsker du at joine som social og deltage i diverse offday runs som fx NH HC (søndage) indtil du finder en raiding guild på Kazzak, er du velkommen til det - giv besked hvis det har interesse! :)

Vh officers i Superbia.

Please login to comment