Notify Message
Applications

Rahneinei

Status: REJECTED (Joined another guild)
Submitted on: Jun 10, 2017 at 11:43 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

25

Race and Class
Blood Elf Monk
Rolle

Tank

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Vanilla: Raided hele denne expansion samtidig med at jeg lavede en masse pvp, mc, bwl, ony, aq og naxx.

tbc: Spillede stadig men spillede kun pvp.

Wotlk: raided alle raids på 25man hardmode. naxx undying, ulduar mimiron fire fighter / server first alone in the darknes, trials hardmore (ingen wipes), icc, server first ruby sanctrum

Cata: havde en pause fra wow, da jeg fandt denne expansion dårlig.

Pandaria: spillede kun i starten, mogu'shan vaults, heart of fear and terrace of endless spring alle på heroic.

warlords: pause igen

Fortæl os om dine roller på et raid.

igennem tiden har jeg spillet alle 3 roller, men pt spiller jeg stort set kun tank. Har også både spillet som officer og guildlead/raidleader..

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Spille en hel masse :P især en masse M+ sammen med en masse jeg har mødt igennem m+. Især høje keys.
bruger også de forskellige class discord og holder mig opdateret. derudover snakker jeg bare med folk jeg kender som også spiller på højt niveau ændringer og items til de forskellige classes.

Har du andre relevante characters?

dh tank, paladin tank, boonkin ( er ved at gear den op) og er også igang med at lvl en blood dk.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Er næsten lige stoppet med at arbejde hos novo nordisk da jeg ikke fandt det spændende nok, så er ved at vælge hvad jeg skal gøre herfra, enten er det politi eller måske medicin studie.
Jeg træner, løber stort set hver dag, derudover bruger jeg en masse tid på at læse eller sammen med familie eller venner, så ikke det helt store.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Fordi jeg bringer alt det i har brug for, jeg sidder med flere forskellige tanks som kan bruges og ved at lvl en til. Jeg spiller på højt niveau. Det eneste problem jeg kan se er at mine logs ikke er der 100% og det er der en grund til. Jeg var på standby i Dark substance til guldan kill fordi der ville de kicke deres gamle tank. Da han så blev smidt ud så valgte raidleader at han KUN ville have en core raider til at tanke fordi de havde dårligt erfaring med tanks igennem tiden. Så jeg fik spildt stort set hele NH release i den guild. (havde flere venner i guilden som alle sagde go for at jeg skulle i main core, men raidlead kendte mig ikke... badluck.) Så joined jeg Infusion her for 1 uge siden og nu går den ned fordi der var problemer med officers/guild lead. Men ud over at jeg mangler logs, så ved jeg jeg kan spille højt niveau og det ved andre også og det var derfor folk ville have mig som tank i dark substance og at jeg blev instant invited til infusion da jeg snakkede med dem. Vil mere end gerne vise min værdi i en m+ hvis det er :P springer lidt mellem 1-3 bedste m+ score som monk på kazzak.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

I spiller på højt niveau, er en 2 dags raid hvilket passer mig fint da jeg også raider i en anden guild og selvfølgelig i er en dansk guild, man skal holde sammen ;)

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Hvorfor griner dværgene når de spiller fodbold?...

...fordi græsset kilder dem i røven

Comments

3 Comments

Hasufer
Hey Rahneinei! :)
Lidt tynd app, men da vi virkeligt skal bruge en tank(eller tank/RL) fra om kort tid, er vi nød til at overveje muligheden for om du kan joine Superbia. Du er også monk, hvilket skulle være top-notch til Tomb, og derfor er i dit favør.
Vi snakker omkring din app i morgen og hiver dig også muligvis på discord, til en uddybende samtaler, før vi endeligt beslutter os omkring dit trial spot :)
/Officers.
Hasufer
Vær gerne online kl 18:30 i aften til en snak! :)
Hasufer
Declined for nu - forbliver i sin nuværende guild :)

Please login to comment