Notify Message
Applications

Lanceqt

Status: REJECTED (Class temporarily full)
Submitted on: Jun 11, 2017 at 04:19 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

28

Race and Class
Blood Elf Death Knight
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Vanilla: spillet casual og raided ikke rigtigt tror jeg lavet lidt Molten Core med en vens guild.

TBC: Alt relevant content cleared med mit første rigtige hardcore raid guild (Good Omen Deathwing EU)
Jeg joined dem i early black temple såvidt jeg husker eftar at ha lavet previous raiding i lidt mere causal guild herfra raided jeg med dem igennem BT og SWP hvis jeg husker rigtigt var vi server first KJ dette var som Mage.

WOTLK: Jeg raided WOTLK i starten som Mage men rerolled DK i naxx da vi havde 4 mages og 0 DKs og jeg fandt min alt DK rigtig spændende dette var også med Good Omen som jeg raided med frem til og med Ulduar, desværre migrated en stor del af guilded til Burning Legion for at spille i et polsk only guild vi nået at lave the immortal og få black proto drake inden det blev fjernet fra spillet. jeg joined herefter ScrubBusters på the maelstrom som deres unholy death knight lige så snart faction change kom ud.
Forsatte resten af WOTLK med ScrubBusters hvor jeg blandt andet fik Death's Demise og tribute to immortality.

Cataclysm: Gik ind I Cata klar til at progress men desværre fandt jeg hurtigt ud af at den PC jeg havde på det tidspunkt ku ikke følge med i raids mere, så jeg endte med at gå social starten af cata raiding spillet resten af expanion causal da jeg fik en ny PC lavet jeg de fleste raids på et nogenlunde relevant basics dog først firelands post nerf. Det her var alt sammen som social in SB

MOP: Jeg spillet ikke MOP.

WOD: kom tilbage for at spille lidt casual (Hey tilbage til TBC det sku jeg da se) Og min gamle GM fra SB overtalte mig til at spille i en vens guild der hedder BAFFO raided men dem i HM og Black rock foundry indtil officers ikke havde ilden mere, joined herefter Grim harvest og raided lidt med dem, men jeg spiller rigtig meget for det guild jeg er i og pga. det der skete i BAFFO var gnisten røget.så jeg holdte lidt op med at raide og spillet på et mere casual plan.

Legion: Lavet et guild her I legion (challenged) og har clearet alt content op til nu desværre gik det ikke længere der skete noget drama og guilded findes ikke mere, jeg har rykket til Kazzak fordi en af mine bedste venner i wow igennem mange år spiller her nu som horde og jeg leder nu efter et guild og faldt over jer som virker meget tiltalende for mig =)

Fortæl os om dine roller på et raid.

Som DK (melee DPS) Så handler det jo om at slå alle relevant targets ihjel og lave så meget skade som muligt.
Derudover som DK så har jeg death grip som selvfølgelig kan være til stor hjælp til et raid specielt til melee team (et eksempel er Azzinoth add på guldan i illidan phase, det et meget smoother swap for melee på de første par adds når de bare kan blive Death griped ind) udover det har jeg AMS som kan lade mig cheese nogen mechanics (fx frost injection og fel injection på star augur)

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

DK discord (selve chatten er fyldt med folk der ikke ved særlig meget) deres google doc er generalt ret godt lavet derudover kender jeg andre ret gode Dks jeg snakker med om classen (den jeg snakker mest med er nok Cerli gutten der fik world first max aritfacts før artifact level steg.)

Derudover tjekker jeg Warcraftlogs og ser hvad tips og tricks jeg kan finde ved at se hvad andre DKs gør der får gode logs (dog filtre jeg gerne cheese logs ud da det virker ret irrelevant)

Har du andre relevante characters?

har en hunter som min eneste anden 110 som er somwhat up to date
http://eu.battle.net/wow/en/character/the-maelstrom/lancie/simple

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg hedder Andreas jeg er 28 år gammel og bor sammen med to kammerater i Ringsted.
jeg laver ikke det store til daglig jeg er langtids sygemeldt og det kommer nok ikke til at ændre sig foreløbigt.
Udover world of warcraft spiller jeg også andre spil med jævne mellemrum de spil jeg spiller fast udover wow dog er magic the gathering og poker.

Jeg holder af at cykle og svømme dog ikke noget jeg får gjort så meget for tiden.

Jeg er ikke super god til at snakke om mig selv heh..

Hvorfor skal vi vælge dig?

jeg er en erfaren raider der altid vil give mit bedste jeg raider for progress ikke for loot progress er det som er vigtigt for mig den der følelse når man får det første kill sammen det er det jeg syntes er fedt.
jeg prøver altid at få det meste ud af min karakter med consumables osv.

Gear er ikke vigtigt for mig selvfølgelig vil jeg ha gear for at ku perform til mit allerbedste men det som er vigigt for mig er at vi som et team klare os godt.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

I har nogen værdier jeg vægter rigtig højt.
At raide på et seriøst level men uden at man skal dedikere alt sin tid til det..
At i lægger vægt på det sociale i guildet.
Jeg har aldrig været i et kun dansk guild før og tænker det også ku være ret spændende!

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg har hovedsageligt spillet unholy i WoW men jeg er en DK ikke en unholy DK jeg kan spille alle 3 specs jeg har spillet frost igennem nighthold men har frisket mit unholy op de sidste par uger da det ser ud som om det blir et rigtigt godt spec i tomb som kommer til at være på level med frost alt efter hvilken fight man er på.

Min artifact er lige nu 47 blood, 54 Unholy, 52 frost.
Jeg har følgende legendaries: https://gyazo.com/6f4620f5590eec61359409dc5fcf4a28

Jeg håber ikke min application har været alt for kedelige.

Comments

4 Comments

Hasufer
Hey Lanceqt - decent apply! ^^
Vi kigger nærmere på den og tager en snak omkring muligheden for trial i morgen - derefter vender vi tilbage til dig. Det er muligt vi også gerne vil have en snak med dig på discord, før vi gør mere! :)
/Officers.
Applicant
Det cool hvis i vil ha fat på mig kan i evt add mig på battle tag Practical#2374
Hasufer
Har addet dig - vær gerne online kl 18:30 i aften til en snak :)
Hasufer
Declined for nu - tak for snakken til aften
- som vi snakkede om, er du meget velkommen til at prøve igen en anden go' gang, men for nu, er vi desværre bange for der lige mangler lidt for at det vil passe ind her! :)
Gl i tomb og med at finde en guild der passer dig!
/Officers.

Please login to comment