Notify Message
Applications

Mandarinen (Alliance i øjeblikket) - Ravencrest

Status: REJECTED (Class is full)
Submitted on: Aug 24, 2017 at 08:22 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

18

Race and Class
Troll Mage
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Har ikke så meget tidligere erfaring før legion, men begyndte at tage skridtet fra heroic -> mythic i slutningen af WoD

Legion:
EN: 7/7 M (før nerfs)

NH: 9/10 M

ToS: 5/9 M

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg spiller frost mage, så jeg har til rolle at for det første sørge for en stor single target dps, men pga. frost mage har double immunity har jeg mange andre roller på bosser hvor dette skal bruges. Ellers er jeg ikke shotcaller eller noget som helst i den retning.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg er altid fuldt opdateret på mage forumet "Altered time" og sørger for at simme næsten alle gear mæssige beslutninger jeg tager (benytter raidbots). Jeg sørger også for at stræbe efter alle BIS pieces, selvom dette kan være svært da meget få stadig cleare NH mythic. Jeg min-maxer også med ting, som double ice lance med shimmer og prøver altid at skube alt dps jeg muligt kan ud af min class.

Har du andre relevante characters?

Ikke nogen relevante, kun et par stykker omkring 900 ilvl.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg hedder Christian og går på 3. år på et teknisk gymnasium, er i øjeblikket igang med at tage kørekort. Udover det spiller jeg en hel del WoW :).

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg ville mene at jeg er et solid raider, med en DPS, som er iorden og ikke klunser for meget rundt i mechanics. Ville selv sige at jeg er forholdsvis lærenem i forhold til mechanics på bosser (ihvertfald i forhold til mange andre jeg har set)

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Min tidligere guild er for nylig disbanded og jeg søger en anden 2 dages dansk raiding guild og denne guild virkede, som det bedste alternativ.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Hvad drikker computere til fester? ....

CD-rom og cola.

Comments

4 Comments

Hasufer
Hey Mandarin!
Det er ret fornuftigt ud - en lidt sløv app, men din progress, dit gear og dine logs er ret decent. Vi har pt kontakt til en anden mage, så jeg håber du kan have tålmodighed et par dage, mens vi finder ud af hvad vi gør - Hold dig klar til hc tomb søndag + clear og progress i tomb, man/tirsdag, såfremt det skulle ende med en trial til dig! ;)
Gl, vi vender tilbage med svar indenfor et par dage.
Imellem tiden er folk selvfølgelig velkommen til at spørge ind til w/e, da din app ikke indeholder overdrevne mængder information :)

Personligt vil jeg gerne vide hvor meget erfaring du har med andre specs end frost, og hvor længe du har spillet mage i det hele taget? - du kommer til at få hård konkurrence om dit spot, så vi er nød til at være sikker på, at du er en top-notch spiller, såvel som en rigtigt god mage!

/Hasu.
Applicant
Har en hel del erfaring med fire her gennem legion da jeg spillede det fra legion start - > starten af tomb, men skiftede da jeg kunne se det ikke kunne konkurrere med frost mere + jeg fik BIS frost leggo. Jeg har BIS legendaries til fire og frost, så kan sagtens skifte på bosser hvor der er fordel af andet spec. Jeg ville dog mene at jeg er en god mage i forhold til mit gear :), skyder ihvertfald altid min sim ud.
Hasufer
Super, dine logs ser også ganske fornuftige ud!
Er du klar til et skifte og at være med fra i aften hvis vi giver dig et trial-spot? :)
Hasufer
Vi tror desværre at det vil blive svært at få dig kørt i vores setup på nuværende tidspunkt, og på det grundlag er vi desværre nød til at decline dig.
Gl med at finde en guild der passer dig og mange gange tak for interessen du har vist Superbia! :)
Page 1