Notify Message
Applications

Kíss-Frostmane

Status: ACCEPTED
Submitted on: Sep 11, 2017 at 06:59 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

21

Race and Class
Pandaren Rogue
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

13/13M i November 2015 på Rogue

7/7EN M world ~800
3/3 ToV M world 423
10/10 NH M world 300
8/9M ToS world 100

Fortæl os om dine roller på et raid.

Har altid raidet med utilitaristisk henblik. Dvs. at mit spillestils-pattern på bosser handler om at gavne raidet mest muligt i hver en given situation. Min performance er meget progress-orienteret, og den spillestil er tit en del mere bærende hvis man er ud og ind bekendt med sin class, så man ikke nødvendigvis mister signifikant dps af at execute mechanics. Jeg er observant og forstår hurtigt hvis der bliver gjort noget galt på raid-wide niveau, hvilket tangerer hen ad min progress-orientering.

Desuden har jeg den overbevisning, at det altid vil være bedre for mig at spille forudsigeligt. Altså at spille progressbosser i samme pattern så andre raiders ved at jeg gør det samme hvert pull (til en vis grad, nogle bosser har få rng-elementer etc), og spiller med en solid konsekventhed, som sikrer at min performance ikke halter :)

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Sim sim sim, jeg er altid up2date med nye builds og aktuelle classtricks. Jeg har spillet en del med nogle spillere fra absolutte top guilds samt den generelle tendens i Aggressive Authority var at performance altid kom først, så der var en vis drivkraft bag at forblive relevant. Da jeg spillede rogue tilbage i HFC snakkede jeg meget med pyllerøx omkring roguetekniske ting.

Har du andre relevante characters?

En DH, boomie og DK. DH'en har alle legendaries, boomien har shoulders/elune feet/sephuz og DK'en har prydaz/cold heart/koltira/seal of necrofantasia
DH: 932 EQ
Boomie: 930 EQ
DK: 915: EQ

Omkring logs:
Jeg blev hevet ind på roguen på en forholdsvis tumult manér. Aggressive authority var meget interesseret i mig som raider, men da de i forvejen havde 3 melees der ikke bragte den utlity de søgte (Surv hunter, Enh shammy, Feral druid), spurgte de om jeg kunne spille på roguen, hvilket jeg takkede ja til. På de tidspunkt havde jeg kun 3/9M grundet en lille pause. Derudover havde jeg ingen erfaring i legion på rogue, hvilket er forklaringen på de absurd lave percentiles. De første par uger har jeg altså ikke været i stand til at performe på det dps-niveau jeg ellers ville (på dh fx), men jeg mener 100% at jeg nu er kommet efter det, og er i stand til at nå det niveau jeg ønsker på roguen, så min dps-performance ikke vil tage skade af de mechanics jeg skal eksekvere. Dps'en kan jeg love jer ikke bliver problematisk overhoved, tværtimod bliver det altid et af mine fokuspunkter når jeg raider, det tror jeg også Kelby kan forsikrer jer om:)

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Mit navn er Luca, jeg er en 21-årig filosofistuderende der bor i Århus C. Jeg har spillet wow siden tidlig Wotlk men har mest raidet casual til HFC. Jeg bor sammen med 2 andre som også gamer en del, og det er blevet en pisse fed boligkonstellation. Har også spillet en del LoL på højt niveau og spiller lidt OW en gang imellem. Har arbejdet det sidste år i en børnehave, og har en personlig økonomi som sørger for at jeg ikke behøver at arbejde de næste 2 semestre i hvert fald:)

Hvorfor skal vi vælge dig?

Som sagt har jeg mange timer bag mig i spillet, og har tilegnet mig en vis ekspertise. Jeg har forståelse for raid mechanics og deres signifikans i forhold til progress. Selv om det kan lyde lidt overfladisk, så er jeg meget resultatorienteret, hvilket vil sige at hvis jeg modtager kritik, er det stensikkert at det bliver bearbejdet fornuftigt. Udover det er jeg en super social kompetent type, så er hyggeligt at snakke med/spille med!

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Mit nuværende guild Aggressive Authority disbandede halvvejs igennem kj, og jeg søger noget lidt mere stille og roligt. Jeg har været gode venner med Kelby siden starten af legion og vil rigtig gerne spille sammen med ham igen, og jeres guild struktur synes jeg lød super fed.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

RNG-forging er vel en meget god joke:)

Tusind tak for jeres overvejelse, og håber at høre fra jer snart :)

Luca

Comments

3 Comments

Hasufer
Hey mate! Fin app!
Officers snakker lidt omkring det og finder ud om vi har plads til dig i setuppen! ;)
Hold dig klar til næste man/tirsdag hvis du får accept, lader lige app hænge et par dage
/Hasu.
Applicant
super, no stress:)
Hasufer
Vi havde en snak med dig på disc og blev enige om at give dig en trial! :D
Velkommen til, vi ser frem til at spille med dig!
/Officers.
Page 1