Notify Message
Applications

Millbery

Status: ACCEPTED
Submitted on: Sep 11, 2017 at 07:51 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

22

Race and Class
Blood Elf Paladin
Rolle

Healer

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Clearede Karazhan og Gruul's Lair i TBC, da jeg ikke var så gammel den gang nåede jeg ikke mere.
I starten af Wrath havde jeg en lang pause, og kom først tilbage da ICC kom ud, og nåede også at få cleared LK på hc 10 mans, og det samme med Hallion.
I Cata fik jeg clearet, da det var current:
5/6 HC BWD (6/6 efter Ragnaros var faldet på normal)
2/5 HC BOT
2/2 HC ToFW
7/7 HC Firelands
8/8 HC Dragon Soul

I den korte tid jeg spillede i MoP fik jeg clearet:
5/6 HC MSV
3/4 HC ToES
Stoppede kort tid efter MoP var released grundet skole.

WoD:
Jeg startede først rigtigt med at raide igen da HFC kom ud, da jeg havde haft aftenarbejde, hvilket gjorde jeg ikke kunne raide, men da jeg kom tilbage joinede jeg Cartoons på Archi progress og fik den dagen hvor man fik Valor Point upgrades.

Legion:
7/7 Mythic EN
2/3 Mythic ToV (Helya fik vi på et tidspunkt under NH progress)
10/10 Mythic NH
5/9 Mythic ToS indtil videre.

Det skal siges, at raiding er foregået på mange forskellige chars, så hvis det er spørgsmål til hvad jeg spillede på givende tidspunkt, så hiv fat i mig.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg kan godt lide at være jokeren på holdet, har altid været glad for at spille mange chars, da jeg godt kan lide at lære nye ting. Har mainet både healer og dps, dog aldrig tank, men har offspec tanket en hel del, og haft mange alts der tankede.
Jeg har intet imod at have vigtige roller på raid, såsom og soake bestemte ting, interrupte osv.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg læser forskellige forums, og ellers ser videoer på youtube, hvor folk theorycrafter og tager forskellige ting til mig.

Har du andre relevante characters?

Har 9 chars i lvl. 110, hvoraf jeg spiller på 3-4 af dem:
Míllbery-Azjol-Nerub - Min warrior som er min seneste main, som jeg skiftede over til i NH, fordi jeg blev officer og RL tilbage i Cartoons, og jeg ikke følte det var optimalt at raidleade som healer.
Millbery-Azjol-Nerub - Min mage, som var min main tilbage i HFC, som jeg skiftede over til på Archi, da der var brug for ranged og ikke melee (Spillede rogue før).
Millbéry-Bladefist - Min hunter der er den seneste jeg har lvlet op, synes den er sjov at spille og manglede en horde dps.
Millbery-Bladefist - Og til sidst min paladin, hvor jeg har syntes healing var virkelig sjovt, og min nok kommende main.

Da de eneste logs jeg har fra min paladin er fra det raid med jer, så linker jeg dem + logs til min warrior, så I også kan se hvordan det er gået på den, så I ikke kan se at det kun er skidt.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg hedder Mikkel, jeg er 22 år gammel, jeg elsker at spille computer og derudover spendere tid med kæreste og venner. Jeg er pt. i lære som Grafisk Tekniker, og arbejder til dagligt i Esbjerg på et Bogtrykkeri der hedder Rosendahls. I øjeblikket bor jeg hjemme, men er ved at finde ud af noget lejlighed, og har i tankerne at flytte til Esbjerg.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg er en dedikeret spiller, møder altid op forberedt, hader at performe dårligt, og så er jeg fleksibel i forhold til opgaver på raid.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Der er en del andre fra Cartoons der har søgt over til jer, og de har talt godt om jer, og da jeg ikke synes jeg er færdig med mythic raiding, så vil jeg også give det et skud.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Hvorfor ryster Netto alle deres sodavand?

For at komme af med Brugsen! HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Comments

4 Comments

Shayso
For clarification, du har raided mythic som dps det meste/det hele af den her expansion? Og har du andre legendaries en Sephuz og Liadrin's Fury Unleashed?
Applicant
Startede expansion ud som MW Monk og længere henne resto druid inden jeg skiftede til dps, da jeg blev raidleader. Jeg fik at vide at guilden manglede healers, og da pala'en er den eneste healer der nogenlunde kan følge med i gear, så blev det den jeg søgte ind med.

Har Sephuz, 2 ret leggys(startede som ret på den, men skiftede til holy da jeg synes det var sjovere) og så har jeg healer shoulders som er bedre end ret ring, men kan ikke skifte, da jeg mangler et tier piece til at skifte rundt.
Veim
Kiggede lige hurtigt nogen logs igennem. Det er selvfølgelig begræsnet hvad man kan se ud fra det, når du kun har været på et HC run:
- Din Rule of Law uptime kan være bedre. På nogen fights er den 0%
- Du smider meget healing ud på beacons
- LoD usage ligger lavt
- Du prioriterer HL over FoL, selvom du har fuld mana i løbet af en fight. Især ved HS procs.

Gear halter noget. Du har retri gear på i din nuværende armory, så det gør det ikke nemmere at vurdere.
Jeg mener jeg så tidligere, at du havde flere t20 pieces, dog ikke til de optimale slots endnu.
For trinkets, så tag og køb en Darkmoon Deck: Hellfire, eller find en int stat trinket fra en WQ, i stedet for din mana saving trinket.
Som du også selv skriver, så har du retri legendaries. Medmindre du er heldig, så vil der gå et godt stykke tid, før du får et optimalt legendary setup også.

/ Veim
Hasufer
Hey Millbery!

Vi har snakket lidt omkring det hele(og med dig på disc), og fået et par gode ord omkring dig, med på vejen! Derudover er din progress m.m. ganske fornuftig - derfor vælger vi at prøve dig af hos os :)
Snak endeligt med de andre healers og Veim ift til din paladin, han har trods alt en masse erfaring du kan trække på ift classknowledge og optimering, nu hvor det ikke er så længe siden du har rerolled til classen! ;)

Velkommen til!
Page 1