Notify Message
Applications

Zuperwoman/Zupermann

Status: ACCEPTED
Submitted on: Sep 11, 2017 at 09:52 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

26 Født 30.Maj

Race and Class
Blood Elf Paladin
Rolle

Healer

Du ansøger som?

Social - med henblik på at blive raider senere.

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg har været Hardcore raider i alle expansions optil WOD. Så der er alt clearet Current content. som world 280+ overall.
WoD var jeg raid leader i et guild som også var dansk. Det gik dog op i transmorg mere end det gik op i at studere bossfights. Så det stoppede hurtigt :). Og derefter døde WoD for mig. Legion er en balanceret god expansion hvor jeg har prøvet at skabe en vej til de bedre guilds. med at clear næsten alle contents fuldt ud som current. Havde Mythic Helya på 30%. Og Gul'Dan var også omkring de 50%. Så kom ToS og der står jeg pt på 5/9. Men håber lidt på at finde et motiveret squad, der skal have big heals!. Så vi kan klare det content :).

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg er ofte trods min gode spillestil ham med et godt overblik. Hvis nogle er i tvivl om noget mechanicwise, kan jeg tit svare på hvad der gik galt. Og hvorfor

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Gennem alle andre expansions har jeg haft en intern kanal med nogle af de bedste holy paladins i verdenen. Hvor vi har delt informationer. Men nu har discord lidt overtaget det. Du kan finde mange dygtige theorycrafters der inde :) Og så prøver jeg rigtig mange ting ud :) for at få et stabilt outcome :)

Har du andre relevante characters?

Hvis jeg eventuelt skulle være tank. Så har jeg en Warrior og en Demon Hunter. Warrioren har delvist været main da jeg tankede første del af expansionen :)

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg studere HF til daglig. Og når jeg ikke gør det gamer jeg lidt forskellige spil som CS:GO, PUBG eller lignende :). Og så er der jo Lektierne ;)

''Til mine ligs tror jeg de skal findes under profanities logs da de ikke slår sig op under mine egne :) Jeg har også nogle single paladin healer ligs liggende hos The Royal Army Hvor jeg har de første 4 bosser som carry healer :).''

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg tror jeg er en likewise minded spiller som altid vil yde det bedste. Og indtil nu er det bare som social :) !

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

2 dage, dansk, easy fritid :) Plus en stabil progression på kun 2 dage.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Mine jokes er slet ikke for dette forum :) Så der tror jeg ikke vi tager dette level til :D

Men en mild en skader ikke :).

Hvad kalder man en russer der ikke spiller cs:go?

Alkoholiker eller terrorist?

Åbent svar!

Comments

1 Comment

Hasufer
Accepted til social for nu! :)
Velkommen til!
Page 1