Notify Message
Applications

daafy - Kazzak

Status: ACCEPTED
Submitted on: Sep 13, 2017 at 12:49 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

25

Race and Class
Tauren Druid
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg startede med at spille tilbage i TBC, men der var det kun casual og det har det nogenlunde været indtil MoP, hvor jeg begyndte at raide mere seriøst da jeg joinede cartoons.

MoP:
ToT HC 10/13(25man) og 11/13(10man)
SoO HC 11/14(25man) og 14/14(10man)

WoD:
HM myth 6/7 og efterfølgende da BrF udkom fik jeg 7/7m
BRF myth 10/10 før HFC udkom
HFC myth 13/13 og endte som world 306

Legion:
EN myth 7/7
ToV myth 2/3 og efterfølgende da NH udkom fik jeg 3/3
NH myth 10/10
ToS myth 5/9

Fortæl os om dine roller på et raid.

Tjoh.. Jeg er meget typen der gerne går efter mechanics. Dog skal dette dog ikke gå udover dps i sidste ende ofc. DPS vil svinge alt afhængig af hvilken rolle man får.

Som sagt er jeg mere typen der gerne går efter mechanics. Jeg er gerne obs på diverse former for skade, for ikke at skabe unødvendig healing. Et godt eksempel vil være sisters. Her kender jeg flere der ikke flytter sig fra glaive fordi de evt spiller med prydaz og så kan den bare "soakes" væk. Dog vil jeg sige man stadigvæk kan skabe unødvendig panik for healers da flere personer spiker i hp fordi man selv mener at man godt kan overleve det hit og derved kan blive ståendew for mere dps. Dette kan resultere i healers fjerner deres fokus og tank eller anden dps kan dø pga reel dmg.

Jeg har intet imod at skulle påtage sig rollen at skifte til evt. single target på en fight. Nu ved jeg det kan blive relevant på nogen fights, såsom mistress da for meget aoe kan fcke timers op med puddles der skal slow tornadoer.

Hvis det nødvendigt, så er jeg ikke bare for at skulle heale eller tanke på en aften for at hjælpe med evt declines eller lign. Jeg har gjort det før igennem denne exp, samt har nogen af min progress kills været som healer eller tank.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg bruger for det meste discord da der kommer meget relevant info der. Der bliver udformet diverse sheets og lign som er meget nyttige til ens class.

Jeg bruger også gerne tid på sims med forskellige gear sets i forhold til at teste enkelte trinkets eller andet mod hinanden, samt for at finde nuværende statweights, da de ændre sig hele tiden afhængig af gear man får.

Logs bruger jeg også en del tid på for at se hvad der kan forbedres. Hvor mangler man er ligge skade eller om man bruger for meget krudt på ligegyldig skade. Ofte kigger jeg ikke på top 10-50 da de i fleste tilfælde er cheeselogs, som tit kan give et urealistet billede af dmg på fights. Godt eksempel vil være tichondrius for moonkins.

Har du andre relevante characters?

Jeg har pt. ingen andre horde alts som er 110.
Den alt jeg fik lavet på ally siden er en monk healer, som allerede har sine 2 bis lego klodser. Længe leve RNG.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg er en glad dreng ved navn Daniel og er bosat i Aarhus sammen med min kæreste. Til dagligt arbejder jeg som programmør, samt spendere en del tid foran pc'en. Det er nu noget jeg godt kan lide eftersom jeg også gør det på arbejdet :D

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg er en spiller der møder velforberedt på bosser og taktikker. Jeg sætter gerne en dyd i at man fortæller i tide, hvis man ikke kan nå at møde op til raid. Dvs. at skrive til andre fra guilden eller andet for at få en besked igennem er hvad der skal til. Det er træls at være den spiller alle sidder og venter på og så siger man intet. Det siger mig INTET at man laver sådan et nummer.

Jeg vil også sige jeg er en rolig type når det kommer til raiding. Da jeg var RL i cartoons, spillede jeg altid med voice activation. Her ved jeg at flere af jeres nye memebrs fra cartoons kan skrive under på at jeg er rolig da man sjældent høre "udbrud" fra min side. Jeg ser intet i at man sviner andre til, dog syntes jeg man skal hjælpe hinanden med konstruktiv kritik, for at gøre holdet bedre. At svine hinanden til hjælper ingen, og det vil man heller ikke høre fra mig.

Jeg kan også tage imod konstruktiv kritik selv, da jeg kun ser det som en hjælp og ikke en "du er ringe". Selvfølgelig er der skjuldt i kritikken at man har gjort noget forkert, men jeg ser det kun som positivt at nogen har givet sig tid til at hjælpe en.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har valgt at ansøge da jeg gerne har ville raide igen med nogen af de samme members som førhen.

Samt passer jeres raid tider mig fint da de ligger sammenhængende. Dette giver også bedre progress efter min mening da man har bossen fra mandagen frisk i sindet.

Jeg har hørt fra de andre jeg plejede at spille med at miljøet også er fint, samt har jeg været med på jeres HC raid en enkelt gang, som var meget hyggeligt.

Det virker som en seriøst sted og folk går op i deres playstyle og vil gerne forbedre den fra gang til gang.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Til den seriøse side. Så ved jeg godt mine logs ikke er prangende, men til mit forsvar vil jeg også sige jeg i længere tid ikke har fået lov til spille som fast dps, da jeg har skulle heale til tider. Samt eftersom min gamle guild var på vej nedad bakke i forhold til raiding miljø, så kan jeg ærligt indrømme at motivationen heller ikke var til det 100%. Men at spiller med andre der har samme mindset skal nok få sat skub i sagerne! I har også en anden moonkin man altid kan pingpong lidt med!

Til den useriøse side. Eftersom jeg er ny, så vil jeg tildels have muted mic, medmindre der skal calles. Uden for raid tider elsker jeg at snakke, samt er jeg vidst også kendt for at have lidt.. ja.. en bøvs der er saftig. Skal vi ikke bare sige det sådan. Var dog så uheldig at kelby fangede det på stream :( Men det snakker vi ikke om.

Og til en joke. Tjoh.. Millbery. Wow toxic..

PS. Jeg har en sort bog om alle gamle cartoons members!

Comments

2 Comments

SevaerX
Hej Daafy og tak for apply,Jeg har også sådan en bog om Superbia members :-D


Spændende apply, jeg har hørt lidt 'historier' om dig, og der er både plusser og minuser - haha eller er der?


åh uh åhåååhpasser det?hmm :thinking:Ja dine logs stinker, men du har så også raidleadet.
Ser du løber lidt m+ med 'drengene' hvilket også er nice, skulle vi bruge en 3. tank på et tidspunkt i Argus, hvor bekvemt er du ved den eventualitet?

Vi snakker om det og vender tilbage onsdag eller torsdag (hopefully)
Hasufer
Vi prøver dig ad! :D
Velkommen til m8, ser frem til at spille med dig!
Page 1