Notify Message
Applications

Gremara

Status: ACCEPTED
Submitted on: Sep 25, 2017 at 11:08 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

21

Race and Class
Blood Elf Demon Hunter
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Min raiding erfaring starter tilbage i Wotlk. Jeg startede med at spille i sen vanilla, dog nåede jeg aldrig max level i vanilla. Det gjorde jeg dog i TBC hvor jeg raidede meget casual og intet værd at nævne. Jeg begyndte at raide da naxxramas kom ud (igen) i wotlk - fik clearet det på 25 mands da det var current content. Jeg raidede lidt casual i ulduar, da den guild jeg var i havde disbanded. Efter det joinede jeg et guild som hed Cartoon Heroes og begyndte at raide med dem i ICC. Med dem nåede jeg at få 10/12HC 25 mands og 11/12HC 10 mands. Fik også clearet Ruby sanctum på 10HC.

Efter det begyndte jeg at spille pvp efter expansion skiftet. Spillede pvp gennem næsten hele mist, og opnåede bla. gladiator i s11 og s14. Dog fik jeg prøvet at raide lidt da Dragon soul kom ud og fik clearet 8/8HC 25 mands. Jeg spillede pvp, og var en del væk fra spillet gennem de næste par expansions og kom først rigtig tilbage i Legion.

Jeg joinede Cartoons midt i NH progression og fik clearet 10/10 Mythic i NH med dem (dog som Resto shaman på det tidspunkt). Jeg rerollede til DH'en og begyndte at raide den efter vi havde nakket gul'dan mythic for første gang. Derefter fik jeg 5/9 Mythic i ToS Med cartoons. Dog var jeg nødt til at holde med at raide midt i raidtieret, da min lillesøster blev lagt i koma grundet et hjertestop.

Og her er jeg så idag.

For at opsumere min progress imens det var current content:

Wotlk:
Naxxramas (wotlk): 15/15
ICC HC 25: 10/12
ICC HC 10: 11/12

Cataclysm:
Dragon Soul HC 25: 8/8

Legion:
Nighthold Mythic: 10/10
Tomb of Sargeras Mythic: 5/9

Fortæl os om dine roller på et raid.

DH rollen er at lave fuld smadder, deres burst er der hvor de shiner. Samtidig med at have god burst hjælper det meget at de har den moblility de har, nu hvor det her tier slet ikke handler om at soake ;)

Så med det sagt har vi en burst rolle, samtidig med at vi har let ved at lave mechanics grundet vores høje mobility.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg bruger meget tid på at sikre mig at mit gear er det bedst mulige. Bruger tid på at simme min char og sikrer mig at jeg har det bedst mulige set gear på. Udover bruger jeg diverse discords eller forums til at være sikker på jeg er up to date på min class.

Har du andre relevante characters?

Nej, har en resto shaman som jeg ikke har spillet på siden NH mythic raiding.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Mit navn er Frederik, og jeg bor i lejelighed i Valby sammen med min kæreste. Til daglig arbejder jeg lige i øjeblikket i et call center, men har dog planer om at begynde at studere her snart.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg er en raider som er forberedt på hvad der skal ske. Jeg får hurtigt fattelsen af hvordan mechanicsene foregår på nye bosser - der skal ikke mange pulls til den sidder der.

Jeg er ikke en spiller som sætter mig fast, eller ikke kan tåle kritik. Hvis der er noget jeg gør forkert vil jeg 100 gange hellere høre det så jeg kan fikse det.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Har valgt at ansøge siden nogle af de gamle fra cartoons er begyndt at raide her, og føler at jeg havde en god tid da jeg raidede der.

Miljøet og raid tiderne passer mig også helt fint.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Ikke rigtig noget som ikke er nævnt tidligere i applyen. Mangler stadig mine bis legendaries :( Dog har jeg kun 4 tilbage så de må snart komme!

- Sorry for de sikkert mange stavefejl der er!

Til en joke:
Hvad sagde voldemort da han gik ind i blomsterbutikken?

- Har i potter?

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Comments

1 Comment

Hasufer
Hey mate! :)

Vi har allerede snakket med dig og du er med på trial, fra næste reset - for nu, lader vi lige app hænge så folk kan se den/stille spørgsmål og så accepter vi om et par dage! :)
Velkommen til Superbia!

/Hasu.
Page 1