Notify Message
Applications

Gabbers

Status: ACCEPTED
Submitted on: Sep 26, 2017 at 10:54 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

29

Race and Class
Undead Priest
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Social

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Begyndte at spille wow ved release, det tog mig en krig og en jernalder at komme i max level, men da det endeligt skete fandt jeg mig hurtigt nogle venner at lave dungeons med. 10 man stratholme, lbrs og ubrs. Der fandt jeg hurtigt ud af at man skulle farme fire resilience gear for at blive raider. Så, som i nok kan gætte var det jo bare op på hesten og få farmet så godt, og så meget gear som muligt.

Vanilla: Jeg kom hurtigt med som trial i <Public Enemies> på min mage, hvor jeg kom med fra 3. boss i MC og frem til at clear Ragnaros. Efter et par uger med MC på farm begyndte vi så med BWL hvor jeg var hele vejen med dem igen. Husker stadig da vi lavede ZG, og specielt Bat bossen hvor man så flot måtte wand igennem det meste af fighten for at have mana til at aoe bats når de kom og ellers nuke bossen det sidste stykke ned.

Da Naxxramas udkom måtte jeg deværre stoppe og endte med kun at tage 2 bosser derfra. Da jeg skulle på udearbejde i nogle måneder.

TBC: Jeg var gennem alle raids i TBC og må nok sige at det er her jeg har været mest hardcore. Spillede stadig på min mage, men var begyndt at kigge andre steder, som at spille healer priest (inspireret af priest staff questen fra Vanilla) og begyndte også at lege med at tanke på min warrior, når der ikke lige var raids. Var raidleader i SSC og TK.

Wotlk: Jeg var hooked da jeg hørte at Naxx ville udkomme igen og startede et guild selv med en del IRL venner, som hurtigt måtte merge med et andet guild for at holde vores raiding behov oppe. Guildet gik dog ned da Ulduar udkom hvorefter vi hoppede videre og joinede <Smart Casual> som var et meget seriøst 10mans guild hvor vi fik cleared en del content på meget kort tid og var også blandt de bedste 10mans guilds i EU.

Cataclysm: Brugte det meste af min tid på at level characters i Cata, raids var nemme at komme igennem og der var god tid imellem de forskellige raids. Fik lavet en del battlegrounds, hvilket jeg ikke havde brugt tid på siden Vanilla, men det blev aldrig til det helt store. I slutningen af Cata joinede jeg Serotonin som var semi hardcore raiding guild, hvor jeg også var med som Loot Council.

MoP: Jeg var meget interesseret i Proving Grounds (Hvor jeg fik 30+ waves som DPS, Tank og Healer) og Challenge Modes, hvor jeg var med til at boost andre igennem så de kunne få Gold medals. Fik desværre ikke klaret det på alle mine characters, men har på Mage, Druid og Warlock. Roguen og Warrior var næsten færdig også. Altsammen noget som blev gjort udenom det guild jeg var i, da raiding det som var fokus i guildet på det tidspunkt. Nåede da at få klaret Garrosh på mythic.

WoD: Warlords of Draenor blev lidt som Cataclysm. Casual raiding, med lidt mere fokus på pvp og arena i det hele taget. Fik leveled en masse characters og prøvet de forskellige classes, ikke meget mere at sige her.

Legion: Startede med at joine Kazzak, da jeg ville prøve noget nyt. joinede faktisk <HELIOS> for en kort tid, men blev desværre ikke til så meget da min bror valgt at tage hans eget liv, hvilket satte en naturlig stopper for det hele et godt stykke tid. Men er PT igang med at level min priest her og evt. min mage for at køre noget M+ denne expansion, da jeg skal være far til Dec. 2017, og kan derfor ikke se det er realistisk at kunne raid før barnet er lidt ældre.

Fortæl os om dine roller på et raid.

At raid er som at komme på arbejde. Man skal være der til tiden, man skal have sin madpakke med (foodbuffs) og sin energidrik (flasks). Man kan eventuelt have en lille kage med (Runes). Der kan så ske 2 ting.

Enten starter man med et møde og får at vide hvad man skal, eller ser på tegningerne over det projekt man har (Tacs) og går så ellers igang med at organisere sig på arbejdspladsen og gøre det som der blivet bedt om. (Raid leader). Selv om arbejdet kan føles lidt hårdt og ens lunte en smule kort til tider, så er det bare noget der skal klares og man ved man bliver belønnet bagefter når jobbet er klaret (Loot).

Eller.. man kan forsætte med at klø på, for nogle gange så tager det lidt tid en hvad man havde regnet med og når man så kommer hjem igen (raid called) så kan man begynde at tænke over hvorfor det gik så langsomt og eventuelt komme med en forbedring til næste gang og tage ved lære at de fejl man har begået så det ikke skulle ske igen.

Sagt på en anden måde, så er ens rolle at spille det bedste man kan præstere, ikke bare for sig selv, men også for andre. Man skal møde op og være klar på det der skal ske og være i stand til ikke bare at lære af sine fejl, men af andres fejl, så man i flok kan optimere ens resultater.

Tanken skal vide hvornår der skal tauntes, soakes og flyttes rundt.

Healeren skal vide hvornår mechanics sker, så ikke bare man kan reagere på det som er sket, men også pro-aktivt forhindre et wipe ved at smide hots, cooldowns eller absorbs før skaden er sket.

Damage/DPS skal ikke bare tænke på at få det meste ud af deres gear og deres rotation. Den skal sidde i ryggraden, der skal researches og der skal trænes. Ikke kun når der er raid. Modsat skal man ikke stå i ilden for at toppe damage. Man skal løfte som et team.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Streams, hjemmesider, spreadsheets, guides og sims og guildies. (Vigtigst af alt, sin egen logik.)

Har du andre relevante characters?

Kenzir - Druid
Kaiko - Mage
Zeno - Rogue
Kryr - Warrior

Link dine Logs:

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Mit navn er Rasmus, jeg er 29 og skal være far til dec. Jeg er uddannet Tækkemand, er selvstændig og har haft eget firma i 6år. Jeg kommer fra Nordjylland og bor sammen med min kæreste på 3. år. Jeg har fået til lidt forskelligt kampsport i en del år; Boksning 2år, Karate 4år, MMA 1år. Elsker at se personlig udvikling, både i virkeligheden og i spil.

Altid været aktiv, både med fodbold i over 10år og badminton i 5år. Har en mountain-bike jeg kører på fra tid til anden og tager da også en løbetur en gang eller 2 om måneden.

Må dog sige at jeg har holdt en pause med at være fysisk aktiv efter min brors død, men ser mig selv starte op igen i slutningen af året eller starten af næste år.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Fordi jeg er så pisse lækker!-

Jeg er et helt nede på jorden menneske, elsker at nørde med alt slags information som jeg så ellers suger til mig. Brugbart eller ej. Jeg har spillet WoW i 12år, har basisk forstand på koding og mener selv at den kombination gør mig i stand til at forstå mechanics og tacs.

Jeg er meget lærenem og har gå på mod, jo større en opgave jo bedre. Elsker at finde mine egne grænser for hvad jeg kan opnå, og tester hele tiden om mine grænser har flyttet sig.

Er perfektionistisk, godhjertet og imødekommende. En rigtig 'people's person' og elsker at være til hjælp for andre.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Har tidligere været i Helios sammen med en kammerat, og ser gerne mig selv i samme guild (med nyt navn), ikke kun for at være i guild med min mate, men nok lige så meget fordi at jeg husker jer som behagelige menneske at snakke med.

Tænkte at det ville være nemmere at komme ind som social, hvorefter at engang næste år at det kan tages op, hvis der er behov, om der er mulighed for raidspot. Jeg er dermed også fan af at lave content så effektivt som muligt, så regner da med at kunne lave dungeons med jer og dermed dungeons med mig. En slags win-win solution om man vil?

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Fortalte min kæreste at hun havde tegnet sine øjenbryn for højt.

Hun virkede overrasket!

Comments

1 Comment

Hasufer
Hey mate - fin social app!
Du kan godt komme ind og hygge ved os, så må vi se mht raiding i fremtiden! :)

Lader lige app hænge et par dage, (så folk kan se hvem du er og stille spørgsmål m.m.) men du er velkommen til at bede om inv ingame fraaaaaaaa NU AF!

Velkommen til! :)
/Hasu.
Page 1