Notify Message
Applications

Bullroids

Status: ACCEPTED
Submitted on: Oct 03, 2017 at 11:00 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

29

Race and Class
Orc Death Knight
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Social - med henblik på at blive raider senere.

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg Har spillet wow on/off siden vanilla, og senest har jeg spillet seriøst igennem WOD, her startede jeg med i guilden "Neumerenai" der kæmpede om Rank1 Kazzak-horde. Desværre blev jeg indlagt med noget sygdom og måtte tage en uventet pause. Jeg kom tilbage og joinede danske "The ugly ducklings" som desværre disbandede/rykkede server. Derefter joinede jeg en Nordisk casual raid guild for at spille med et par RL kammerater. Trods forhindringerne opnåede jeg:
HM 6/7M
BRF 7/10M
HFC 10/13M.
Alt progress indenfor rimelig tid.

Jeg startede Legion igen for et par måneder siden og blev hurtigt grebet af det igen, jeg har brugt tiden på at sætte mig grundigt ind i changes fra WOD og jeg Brænder nu for at komme igang med at spille seriøst igen. Derfor har jeg ikke (endnu) Mythic kills og Logs fra Legion og vil derfor længere nede vedhæfte Logs fra sidste Expansion, hvor i blandt andet ser top 5% performance på min DK.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg har fungeret som Raidleader for et mythic guild jeg hjalp ved siden af min egen progress, samt fungeret som raidleader for min egen guild hvis GM/RL begge var forhindret i at møde op.

Først og fremmest har jeg både været DPS og Tank.
Min høje awareness og overblik gør at jeg oftest har fået tildelt roller som Interrupts, soaks mm.
Som DK anser jeg "roller" som at samle adds med interrupts og grips som en selvfølge.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg vægter det utrolig højt at være på forkant med min class.
-Jeg læser upcomming patch notes
-Jeg bruger Simcraft
-Jeg læser guides på Icy Veins, method.gg og youtube (Disse sider er måske ikke 100% holdbare, men at få info fra flere perspektiver giver en bedre ræssonering omkring ens class)
-Jeg bruger guildies, og er aldrig bleg for (eller "for god") til, at snakke konstruktivt med andre DK's om enkelte fights og detaljer.
-Jeg ser mange kill vids fra top guild med DK POV's
-Sidst men ikke mindst bruger jeg (ret meget) tid på Dummy's, og sætter en stor ære i, ikke bare at "kopiere" andres resultater, men selv at teste.

Har du andre relevante characters?

Min druid "squatbutt" (https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/auchindoun/squatbutt) bliver holdt 100% up to-date på lige fod med min DK, Jeg er primært Boomkin på denne, men både Resto og Guardian er sat 100% op og bliver spillet jævnligt igennem casual raids og mythic+.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg hedder Kasper, jeg fylder farlige 30år i November 2017 og bor til dagligt i Nordsjælland. Jeg er uddannet Fysioterapeut, hvilket jeg arbejder som.
Jeg har kørt motocross siden jeg var 4år gammel og er et stort konkurrence menneske. Jeg er ikke en dårlig taber, men er meget fokuseret og dedikeret til ting jeg sætter mig for, og gør derfor utrolig meget ud af at nå til tops og altid at kunne yde mit bedste i alle aspekter af livet. Om det er studie, sport eller WOW.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig fordi i får en moden, humoristisk, yderst dedikeret og altid 100% velforberedt spiller og person, der vil gøre sit ypperste for at bidrage til den bedst mulige progress og den gode stemning i guilden.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har valgt at ansøge hos Superbia fordi jeg igen brænder for at være 100% seriøs omkring wow igen, jeg fandt guilden, dens progress, desc. på wowprogress, guild rules og raid days som det perfekte match.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

I skal vide at hvis i er klar til at gå efter den bedst egnede person til guilden, trods de (lige pt.) manglende Legion kills, så er jeg sikker på at ingen vil blive skuffede =)
Glæder mig meget til at høre fra jer, og i er meget velkomne til at kontakte mig hvis der skulle være nogle spørgsmål Battletag: Anabolic#2917

Comments

3 Comments

Xhanon
Hellooow.

Jeg vægter det utrolig højt at være på forkant med min class.
-Jeg bruger Simcraft
-Jeg læser guides på Icy Veins, method.gg og youtube (Disse sider er måske ikke 100% holdbare, men at få info fra flere perspektiver giver en bedre ræssonering omkring ens class)


bliver holdt 100% up to-date på lige fod med min DK, Jeg er primært Boomkin på denne, men både Resto og Guardian er sat 100% op og bliver spillet


Nu er det ikke fordi jeg siger du lyver, men du har ikke max enchants, gems på dit gear, ser lidt slatten ud.
Er du helt sikker? :)
Applicant
Hey Xhanon.

Tak for din hurtige tilbagemelding =)

Det er jeg 100% sikker på :) Det er korrekt at min ene ring mangler det sidste enchant, men lige pt. er jeg ikke i en raiding guild og satser stærkt på at jeg har en bedre ring inden raid resetter, hvis ikke ville denne enchant selvfølgelig være blevet upg. så den matcher alt andet equipped, ville aldrig møde til raid uden at være 100% på min char såvel som alle tacs, addons, osv!
Hasufer
Hey mate, ganske fin social app! :)

Et social spot, på baggrund af det engagement du viser i Superbia, skal du have!
Det er dog også det eneste det kan blive til for nu (taget dit gear, konkurrence og vores progress pt i betragtning), så må vi se hvordan det står til, når vi når frem mod det nye tier! :)
Velkommen til.

/Hasu.
Page 1