Notify Message
Applications

Kinetypala - Kazzak

Status: ACCEPTED
Submitted on: Oct 11, 2017 at 11:22 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

19, fylder 20 D. 25 Oktober

Race and Class
Blood Elf Paladin
Rolle

Healer

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

T14: 16/16HC
T15: 13/13HC
T16: 14/14HC
T17: 4/7M HM 6/10M BRF
T18: 13/13M
T19: 3/7M EN 9/10M NH
T20: 9/9HC Første Uge.

På nuværende tidspunkt har jeg siddet på 9/9HC ToS siden første uge, grundet manglende roster i min egen guild (Mithra - Kazzak), og har jeg derfor valgt at kigge lidt fremad mod eventuel anden guild.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg ser mig selv som en person med massivt overblik, og overskud til at kommunikere. Jeg har raidleadet i 4-5 år~ og er vandt til at skulle kommunikere klart mellem forskellige roller om deres jobs.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Det afhænger meget af hvilken class jeg spiller. På det seneste er der meget af det der er flyttet over på Discord, men f.eks Mages har stadig Altered-time.com.

Udover det så bruger jeg - i perioder - rigtig meget tid på at holde mig skarp, ved brug af Normal/Heroic raids, M+, Mythic NH/EN osv.

Har du andre relevante characters?

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/kazzak/kinety - 932 Havoc Demon Hunter 1/2 BiS legendaries.
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/kazzak/kinetydudu - 935~ Druid. Kan spille alle specs. Ingen BiS legendaries, desværre.
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/kazzak/kinet%C3%BD - 941 Frost Mage - 2/2 BiS Legendaries.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg er 19 år gammel, født og opvokset i Randers. Pt Fjernstudere jeg gennem HF, hvilket betyder at jeg lavet alt mit skole arbejde hjemmefra. Desuden sidder jeg i egen lejlighed, og har derfor massere af tid til at geare/lære.

Jeg træner i min fritid, og som så mange andre unge, bruger en masse tid med kammerater i weekenden, tager i byen og så videre.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Fordi jeg er en meget engageret spiller. Selvom jeg på nuværende tidspunkt kun har clearet Heroic, har jeg af tidligere erfaringer, og gennem min konkurrence mentalitet et højt drive til at blive bedre og spille min class til et ekstremt højt niveau.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Fordi min egen guild er ved at falde sammen, og jeg derfor har valgt at vende blikket fremad, og tænkte at den højst rangerede danske guild ville være et godt sted at starte. Jeg ved at jeg har niveauet (Eller ihvertfald kan indhente det meget hurtigt) til at spille med i top 500, og er derfor komfortabel ved at smide en ansøgning, selvom i er så langt foran mig.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Som jeg kort snakkede med Hasufer om, så er min ansøgning nu med henblik på Healing på min Paladin (Eller min druid, hvis det er mere interessant!) men hvis jeg ikke udfylder de krav i skulle have til en eventuel healer, ville jeg gerne se en overvejelse af min mage istedet, da jeg selv er sikker på at jeg kan opretholde det niveau i kræver.

I tilfælde af at i kiggere på min mage: https://www.warcraftlogs.com/reports/pYFR8rjvTn7VdWG3#fight=18&type=damage-done

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Comments

7 Comments

Veim
Hvilke andre legendaries har du til holy?
Det kunne også være fint hvis du kunne skrive lidt om dit valg af legendaries og talents.
Applicant
Jeg har desværre kun Uther's Guard, Aggramars + Rethu's i min bag, på min paladin. Men i tilfælde af at jeg skifter til den permanent, vil jeg selvfølgelig se om jeg kan få farmet Velen's/Ilterendi hurtigst muligt.


Med hensyn til talentts er Paladins jo faktisk mere interessante end de fleste healers, da de har flere valgmuligheder.


15: Generelt er Bestow Faith bedst til raids, men hvis der ikke er særlig meget forudsigligt damage, kan man skifte til Crusader's Might, som giver flere holy shocks, men også indirekte giver meget mere DPS (En god holy laver en 400k~ i ToS)

30: Rule of Law er stærkest, men i tilfælde af en fight hvor man er meget stacked, men hvor der er burst movement, kan Cavalier have sin plads (Kil'Jaeden falder mig ind, da man langt det meste af tiden er stacked bag bossen, men extra movement er godt at have til Armageddons)

45: Betyder ikke så meget i raids, men i tilfælde af adds der kan stunnes, Fist of Justice.

60: Alle 3 er på nuværende tidspunkt viable. Mercy er værst af de tre, og er virkelig kun noget værd hvis der er konstant damage (Mythic Goroth, Sisters). Devotion Aura har sin plads til specifikke overlaps. F.eks er det en fantastisk cooldown at have på Heroic Kil'Jaeden under progression, ved det overlap der har Armageddon + Focused + Adds i P2.
Sacrifice er stærkest lige nu, og giver dig muligheden for at toppe hele raiden i 6 sekunder, hvor (Hvis der er nok damage) man kan holde 3-4M HPS. Sac ser ud som om det forbliver lige så stærkt i Antorus.

75: Her har man et valg mellem Divine Purpose og Holy Avenger. I langt de fleste tilfælde foretrækker jeg selv Divine Purpose. Extra gratis Light of Dawn er ekstremt stærkt i det her tier, da vores T20 set er bygget omrking det, og Sea Star fra Mistress kun proccer gennem Light of Dawn. I Antorus vil Holy Avenger nok blive bedre igen.

90: Selvom en del theorycrafters påstår at Fervent Martyr ikke er brugbar, er det faktisk modbevist flere gange af top Paladins (Top 50 world på KJ, er der flere der bruger Martyr). I virkeligheden er det dog smartest at gå Judgment of Light, specielt hvis du har Ilterendi. Sanctified Wrath har sin plads, i de fleste tilfælde vil Jugdment give dig meget mere healing for mindre mana i løbet af en fight


100: Alle 3 beacons bliver brugt pt. Faith på fights hvor begge tanks tager damage næsten hele tiden (Harjatan, 1 har debuff en har boss. Mistress, en har boss en har adds, etc.) Lightbringer på bosser hvor kun én tank tager damage af gangen (Sisters, Goroth). Og Virtue har sin niche på Host, men kan sagtens erstattes af Lightbringer istedet. Virtue er dog vigtig at kunne spille med, da det praktisk talt er påkrævet for at kunne køre m+.I forhold til mine egne valg, så er mine talents som de er, fordi det sidste jeg lavede på min Paladin var Heroic KJ. Så Bestow Faith>Crusader: fordi du ved altid hvornår tanks tager damage
Cavalier>Rule of Law: man er altid stacked
Sacrifice>Devotion: det var hvad jeg blev bedt om at køre, så jeg kunne soloheale p1, og have min aura tilbage til p2 overlap.
Divine Purpose>Holy Avenger: grundet vores tierset/trinkets i ToS
Sanctified Wrath>Judgment of Light: simpelthen fordi jeg ikke har taget mig sammen og har vendet mig til Judgment endnu.
Faith>Lightbringer: Jeg foretrækker at have et beacon på begge tank i pugs, da jeg ikke har den største tiltro til tilfældige spillere.Med hensyn til legendaries, har jeg desværre ikke meget valg. Uther's, Aggramars og Rethu's er alle sammen meget værre end Prydaz + Chain.

Hasufer
Vi bruger lige et par dage til at overveje om vi tror du kan blive en fast spiller hos os, men du lyder umiddelbart ganske fornuftig :)
Hæng på for nu. Vi beder måske også om en disc snak, if need be! :)
Veim
Først og fremmest et dejligt langt svar på spørgsmålene!

Det er selvfølgelig ærgeligt du ikke har flere legendaries, men de kommer jo med tiden.

Nogen okay svar. Der vi nok er mest uenige er vores aura.
Den Mistress log du linker til, har din Sac lavet ~30m hps ved 2 casts. Og det er på en fight hvor du får lov til at lave det meste, hvilket er nødvendigt før den kan bruges ordenligt (en ulempe).
Med 3m CD, giver det omkring 83k hps. På en mythic fight kan devo give 100-120k damage reduction/s, som tilmed vægtes højere end hps.
En anden fordel med Mercy og Devo er også, at de ikke kræver du laver andet end at aktivere dem. Sac kræver du ligner dine ting op inden, som kan gøre din healing inden, mindre stabil.
Årsagen til at Mercy er god på sisters, er ikke den konstante skade, men at absorb shield ikke fjernes med hverken Sac eller Devo.

Jeg kan ikke finde noget dårligt ved dine logs, men omvendt kan jeg heller ikke finde noget godt.
Det er HC logs det hele, og det er svært at se noget på baggrund af dette. Desværre.
Ud fra hvad du linker, ligner det ikke du har ret meget erfaring.

"Jeg ved at jeg har niveauet til at spille med i top 500".
Hvordan ved du det? Har du været der før, så må du meget gerne linke logs på det. Det vil jeg nok få mere ud af at kigge på :)

Applicant
Jeg er på det meste af dagen, så du skriver bare på battle.net/her, ang discord snak.
https://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/Perfect+Circle+EU/rating.tier18 @Vein

Var dog ikke med dem på progress, men hoppede ind en månede/2 senere, og outperformede en del af deres raiders, selv med lavere gear og erfaring.

https://www.warcraftlogs.com/reports/cq9HMBrxnJWfVvAt#fight=20&type=damage-done - Er rimelig sikker på at det her er fra min første aften med dem, hvor jeg på flere fights sidder med 90% ilvl parses, og kommer ind på bosser jeg ikke har været med på får (Mannoroth/Archi).Og vi er klart uenige om brug af Aura Mastery, men det kommer nok også fra det faktum at jeg ofte er nødt til at carry healing selv, hvor Devo/Mercy er meget mere valuable, hvis du har co-healers du kan stole på.Med hensyn til legendaries, så ja, de må jo bare grindes hvis jeg kommer til at skulle spille på den her :)
Applicant
Kan ikke edit min kommentar, så jeg tilføjer lige en note herJeg har kun spillet som dps i top 500. Jeg skiftede til Rdruid og senere Hpala her i Legion, grundet af vi havde brug for det, men jeg ved om mig selv, at det ikke kommer an på hvilken class/spec jeg spiller, om jeg kan holde et højt niveau, men mere min motivation og konkurrence gejst, så for mig gør det ikke nogen forskel om jeg healer eller dps'er.Selvfølgelig er der klart nogle ting som jeg vil skulle lære som healer på Mythic level, men det er kun noget jeg ser frem til.
Hasufer
Hey igen Kinety.

Vi er kommet frem til, at det er fint med et spot trial spot til dig! :) Healers var enige og vi kunne også sagtens se, at det ville være dumt, ikke at give dig en chance for at bevise dig hos os!
Velkommen til. Skriv ingame for inv! :)

/Hasu.
Page 1