Notify Message
Applications

Blazebro . Thunderhorn

Status: REJECTED (Lacks raid experience)
Submitted on: Oct 13, 2017 at 06:16 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

19

Race and Class
Troll Mage
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg startede i slutningen af WotLK, og har raidet siden da. Dog med små udsving men ellers er jeg en loyal WoW-player.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Er som regel ham der kun siger noget når der skal siges noget. Kommer dog med input af og til, hvilket som regel er konstruktivt, både for jeg selv men også hele teamet. Og så kan jeg godt fyre en dårlig joke af eller to, uden at det er alt for useriøst når man sidder med sved på panden og en cola i hånden.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg prøver mig som regel frem. Noxxic er the way to go, og stedet jeg henter alt min information. Det er selvfølgelig ikke tilfældet. - Jeg prøver mig frem og kører ud fra det jeg føler passer min spillestil bedst muligt. SimDPS og meget få gange Icy-veins, er hvor jeg går til hvis jeg snyder lidt, og ikke liiiige får indhentet hvad der er bedst for mig.

Har du andre relevante characters?

Ikke "relevante", men har stor kenskab til mange af de classes og specs der nu er i WoW-universet.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg går til dagligt i HF, og arbejder lidt i weekenderne.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Fordi jeg er fuldt engageret og vil bare det her! Jeg er ikke bedre end andre, da vi alle i mit syn er på lige fod. Det er sådan et team fungerer bedst :)

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg vil gerne udvide mine færdigheder, og spille på højt niveau sammen med et forhåbentligt et openminded og socialt raidingteam.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Osama eller Bush, hvem vandt i skak?

Osama

- Bush mistede sine 2 tårne. ;)

Comments

1 Comment

Hasufer
Hey mate :)
Når jeg kigger dine logs igennem og sammenlægger det med dit gear/niveau+legendary combo(du må mangle bracers), så er det ret klart, at du vil få meget svært ved at komme ind her. Du har nogle rotational ting, som du skal arbejde på. Du bruger bl.a. pf til at enter combust + fireball under combust, hvilket viser noget generelt manglende kendskab til det du spiller og den optimale rotation for speccet - selv uden bracers, illustere dine logs, at spiller du meget mærkværdigt for nu - der er en del der kan arbejdes med i fremtiden.
Det er helt fint at du skriver at "Jeg prøver mig frem og kører ud fra det jeg føler passer min spillestil bedst muligt.", men du viser samtidigt, at du slet ikke har styr på hvad du helt foretager dig gennem start/combust-burst, som blot et eksempel.

Du har intet mythic gear eller erfaring heller, hvilket desværre er et minus, da vi har et hold, der består af meget veletablerede spillere, som alle går op i deres class, at optimere denne og deres funktion på encounters - der vil med andre ord, være lang vej for dig, frem mod et fast raiderspot i guilden - på denne baggrund, mener jeg også at det er bedre du prøver lykken et andet sted for nu, og måske engang i fremtiden, vender tilbage med fornyet erfaring/kendskab til mage-classen og med up-todate gear! :)

Vi takker mange gange for interessen du har vist os (igennem din app), men må desværre takke nej for nu - GL med at finde en guild der passer dig, vi snakkes måske ved, engang i fremtiden! :)

/Officers.
Page 1