Notify Message
Applications

kratoszz

Status: REJECTED (Lacks raid experience)
Submitted on: Oct 16, 2017 at 12:09 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

28

Race and Class
Blood Elf Demon Hunter
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

har tager lk fra icc hc cata madness hc nede siege of orgri alt nede hc spillede meget kort i mop men dreanor kom jeg tilbage til da hfc kom ud har cutting egde hfc og har været lidt off i den her expan os men er kommet igang igen ;) og har ikke tænkt mig og leave foreløbig ;)

Fortæl os om dine roller på et raid.

jamen det meget forskelligt da jeg har spillet forskellige classes ;) blir normalt altid assigned til soak gorot soak rain of brimstone tilbage i hfc var der mange udfordrene fights og spillede warrior der var assigned til at free spirits fra gorefiend execute og som i kan se her gik det da okay hvis man spørg mig ;) kratosz kazzak spillede jeg på dengang ful epic logs på hc og en masse purple og epic på mythic . jeg går meget op i at udføre mine jobs på raid til perfection

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

jamen jeg bruger icy veins mmo champ simmer min char bruger dh discord ellers går jeg til nogle højere dh hvis jeg er usikker og ikke kan hente infoen der ;) der er altid en måde og finde det man skal bruge på ;)

Har du andre relevante characters?

kratosz baltasar beastlorrd shadowflamee

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

jamen jeg er igang med at uddanne mig personelig træner bruger selv meget tid på at træne 30 min løb morgen og aften og 2 timers trænning i center ;) og så har jeg os hund der skal ha lidt luft os ;) bruger tid med familie venner . og spiller jeg self wow til hverdag ;)

Hvorfor skal vi vælge dig?

fordi jeg går meget op i at lave tatic og lytte til andre komme med gode råd hvis der er noget der ikke blir håndteret ordenligt jeg går op i boss kills og ikke logs logs kommer senere ;) som sagt for mig er det meget mere vigtigt med et boss kill os hvis det kræver jeg sacrifiser mig selv for teamet

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

i er en dansk guild og jeg trænger til noget dansk humor og ved i kan presse mig lidt i har god progress og har snakket med jeres officere et par gange om apply og nu tog jeg sku chancen ;)

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

som i kan se på logs er min dh rimelig ny men hc content logs ser fine ud mythic er noget andet men hvis i kigger på den forbedre de sig hele tiden ;) går meget op i at forbedre mig hele tiden + jeg er en mand af få ord jeg farmer og går op i at være med up to date hele vejen os hvis det kræver 30 gange upper kara til at få min trinket XD udover det er jeg ordblind så jeg er ked af hvis der er et par stavefejl og mangler punktum og komma .
hvis der er mere i vil vide er i meget velkomne til at kontakte mig ;) .

Comments

2 Comments

Gremara
Hej kratoszz,

Lidt en rodet og vandet apply, men her får du mit input.

Nu nævner du at dine roller på et raid er forskellige, da du har spillet nogle forskellige classes. Hvad er rollerne for den class du har valgt at søge som?

Du skriver også at du går meget op i at lave tacs, og at logs kommer senere. I min mening er logs ikke kun til at tjekke damage, men også for at se om mechanics er blevet lavet ordenligt. Når jeg ser på logs på de bosser som ikke er de første 3 og kan klares indefor 10 pulls, ser jeg deaths til mechanics på de fleste kills.


//Gremara
Hasufer
Hey Kratozz! :)

- Jeg kan kunne bakke op omkring hvad Gremara siger omkring din app. Herudover har jeg meget svært ved at se, hvordan du skal kunne kompete med den melee-flok, som vi pt har - når du ikke kommer med "mere" end hvad du gør, så må vi desværre også konkludere, at det ikke er godtnok til et trial spot, som det ser ud nu! :(

Rådet herfra, vil være at se om du kan komme ind et andet sted, få dig noget mere DH/mythic erfaring og så evt prøve at ansøge engang i fremtiden igen! :)

- Vi takker for interessen du har vist Superbia igennem din app og ønsker dig alt held og lykke i fremtiden! :)
/Officers.
Page 1