Notify Message
Applications

Tínygeek

Status: REJECTED (Class is full)
Submitted on: Nov 15, 2017 at 06:02 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

21 snart 22

Race and Class
Blood Elf Death Knight
Rolle

Tank

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Emerald Nightmare: Normal, HC
Trial of Valor: Normal, HC
tomb of sargeras: Normal, HC, 5/9 Mythic

Fortæl os om dine roller på et raid.

Har fungeret som normal raider skullet læse op på tactics og sætte mig ind i fightsne men har ikke været oppe og forklare tactics eller noget som sådan.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

jeg holder altid øje med blood DK's mest på class discorden hvor der bliver linket meget relevant, herudover kigger jeg meget på logs fra andre hvad de kører af talents/legendaries/trinkets på forskellige fights, herudover er youtube også en stor kilde til blandt andet til playstyle og boss play vidoer. Det er det jeg bruger meget.

Har du andre relevante characters?

ved at opbygge mit frost spec på min dk efter lige at have fået min sidste blood legendary.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg studere Datateknikker med speciale i infrastruktur i Sønderborg. så arbejder/går i skole hver dag, herudover spiller jeg mest wow men også lidt League of Legends samt PUBG

Hvorfor skal vi vælge dig?

Går rigtigt meget op i at sætte mig ind i fights inden de skal spilles da jeg ikke syntes det er fedt at det er mig der skal "wipe" gruppen går jeg rigtigt meget op i forberedelse både på kampen men også at gøre min karakter klar med gear sets og talents. Prøver også altid at forbedre mig.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Vil rigtigt gerne i gang med at raide progress da jeg aldrig rigtigt har prøvet det i en "ordentlig guild" førhen

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Comments

4 Comments

Kelby
EUC DansGame. Jokes aside, good to see a sønderbronx apply ;)
Ravajin
Kan kun se 1 kill på hver boss på din dk, har du nogen erfaring som dps?
Applicant
Det er Korrekt og nej har ingen erfaring som DPS eller evt. healer har stort set altid kun spillet tank. er dog igang med at geare min DK op i Frost spec
Hasufer
Hey Tinygeek.
Vi har drøftet din app og muligheden for et spot som trial, hos os.
For nu, holder vi pladsen lukket, da vi allerede har en fast maintank og en anden DK, som er ved at være igennem sin trial periode.
Et par råd med på vejen:
1. Når du ansøger hos et guild som er højere rangeret og indirekte forventer mere, så ville jeg personligt, gå meget mere op i at smide en veludført app - du skal vække vores interesse, når vi læser din app. Jeg bliver ikke just imponeret når man modtager 10linier, der kunne være skrevet på 5min.
2. Næste gang du ansøger til en guild, bør du overveje dit niveau, kontra hvor du ansøger. Hvis du aldrig rigtigt har raidet mythic content før Tomb (og kun 5/9 heri) så er vi højst sandsynligt ikke stedet for dig - vores raidere skal ikke først til at stifte ordentligt bekendskab med mythic raiding, men meget gerne være på samme fod, som alle vores core raiders og andre trials - med andre ord, du er velkommen til at prøve at smide app engang i fremtiden, når din erfaring med mythic og overall niveau, er på et andet statie.

Vi takker mange gange for interessen som du har vist Superbia, igennem din app - for nu er det et nej tak, men alt helt og lykke med at finde en guild der passer dig, og med din kontinuerlige progress i Legion and beyond! :)

/Officers.
Page 1