Notify Message
Applications

Dranack

Status: REJECTED (Class temporarily full)
Submitted on: Nov 17, 2017 at 10:44 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

26

Race and Class
Blood Elf Mage
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Min wow historie starter i vanillia hvor jeg havde den vilde oplevelse af level en undead rogue til lvl 20.

I TBC valgte jeg at hoppe på bølgen og level’ede en Blood Elf Hunter op som så blev min main for den expansion, min raid experience var meget casual der og bestod mest af pugs til kara og grull. Der var dog tilfælde hvor jeg kunne være med i min vens raid når han tog i Black Temple og en enkel gang i Mount Hyjal.
I Wrath lavede jeg en Death Knight og det var så denne expansion jeg valgte at være mere ”Hardcore” når det kom til raiding. I denne expansion blev alt på alle sværhedsgrader cleared, med undtagelse af Lich King 25 Hc(dette vil sige at vi fik cleared 11/12) og The Ruby Sanctum

I Cataclysm gik jeg tilbage på min hunter som var med til at clear alt indtil dragon soul med undtagelse af Rag 25 Hc. Jeg gik død midt i dragon soul og valgte at stoppe med at raide wow.

I MoP og WoD spillede jeg næsten ikke og valgte derfor ikke at raide. I slutningen af WoD valgte jeg at level min mage op som så er den jeg vælger at ansøge med da jeg finder den sjov at spille

Legion startede med at jeg joinede mit nuværende guild ”UniteD” da jeg havde nogle venner i guildet og de prøvede at starte et raidhold op. UniteD startede stille og roligt ud med at clear normal og hc EN, dette var sådan set også det der var planen med i starten, men vi fik blod på tanden og fortsatte ind i Mythic. Vi endte så med at clear EN mythic og sidenhen 3/3 ToV (var ikke med da de fik Helya ned). Efter dette gik turen til Nighthold hvor det endte med at blive en 9/10 da guldan desværre ikke kom ned. Da ToS kom manglede vi en tank og jeg tilbød at skifte over til min DH for at tanke. Det var så hvad det blev til og jeg endte med at blive 6/9M ToS på denne char.
https://www.warcraftlogs.com/character/eu/kazzak/zalashji
https://www.wowprogress.com/character/eu/kazzak/Zalashji
Efter disse bosser kom der dog noget IRL ivejen der gjorde at jeg ikke kunne fortsætte med at tanke for dem.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Min rolle i raids har varieret fra en shotcaller der holder øje med timers til at sidde stille og gøre som der bliver sagt :)

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

For at holde mig "Up-to-date" med min class og hvordan den fungere så tjekker jeg med ofte sider såsom https://www.altered-time.com/forum/ samt mage discord hvor de fleste theory-crafts foregår.
Når det kommer til andre chars, som fks. min dh, så er et god sted at lede efter brugbar information altid diverse discords dedikeret til de forskellige classes.

Udover dette så hjælper det altid at køre dungeons for at få styr på sin rotation i forskellige situationer, så man kan tage dette med over når det kommer til raiding.

Link dine Logs:

https://www.warcraftlogs.com/character/eu/kazzak/delekth - skiftede navn for ikke så lang tid siden

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

På nuværende tidspunkt er jeg ledig og leder efter arbejde. Så mine dage går på nuværende tidspunkt ikke med så meget.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Er en dedikeret spiller der kommer velforberedt op til raids og har undersøgt bosserne forinden. Har ikke noget imod at være vokal når det kommer til at kalde ting i voicechat, hvis det skulle være nødvendigt, men skal nok tie stille når der ikke noget relevant at sige.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Leder efter et andet guild da mit nuværende guild’s raidhold er fyldt op. Dette gjorde at jeg tog et smut på wowprogress for at tage et kig på tingene og jeres guild havde lige præcis den mængde raid dage og raid timer som jeg har det godt med. Udover dette så kan jeg godt lide jeres politik med at man skal være klar før raidet starter og ikke bare, du ved, når man lige føler for det.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg er som sagt ledig på nuværende tidspunkt, og, forhåbenlig, inden for den nærmeste fremtid får jeg et arbjede. Dette betyder højst sandsynligt at jeg skal flytte hvilket vil gøre at jeg nok ikke kan raide i 1-2 uger alt afhængig af hvordan landet ligger i forhold til bolig og internet. Dette område er meget uvist da jeg lige jo lige skal have fundet et arbejde først :) Håber ikke det bliver et problem.

Så får i lige en joke til at slutte af på: WoW Classic

Comments

3 Comments

Hasufer
Hey Dranack.
Tak for din apply og den interesse du har vist os, herigennem! 😀 Din apply er decent og du har også en fint CV som sådan, desværre reflekteres det ikke i den måde du spiller mage.
Jeg diskuterede med vores firemages i guilden og ved et hurtigt kig på dine logs, ser det for os ud til, at der er noget helt fundamentalt galt, men den måde du spiller fire på - Dette må vel også være en del af grunden til dine forholdvis beskedne logs. (ud over hvad din tidl guildsituation, måske kunne betyde for samme).
Du vil få det meget meget svært ved at konkurrere med vores nuværende mages, og vi har ydermere allerede 4 af slagsen.

Et par råd, før du ansøger i andre guild med vores progress og niveau:
Kast aldrig fireball under combustion - det eneste tidpunkt du nogensinde kunne overveje det, er vist du har en fireballcastime worth of combustion tilbage, ellers vil du ALTID bruge scorch over FB.

Brug scorch under 30% - når du køre med Koralons, burde du også optimere dit spil herefter.
Da en trial desværre ikke bliver aktuel, er det knap så interessant, men jeg kunne godt have tænkt mig at høre, hvad din filosofi bag at bruge belte/bracer generelt er?

Når du køre med firestarter, vil du gerne have noget ud af dit talent - derfor burde du ikke combuste før bossen er nær 90% og du burde ydermere aldrig combuste uden bracerproc i starten - det er så godt som altid muligt at nå et bracerproc på mythic bosser, inden du går i burn-phase.

Jeg håber du kan bruge et par pointers, til at forbedre dit fremtidige spil! :) Ovenfor er der i hvert fald et par punkter, som du kan optimere en hel del på.
Ud over de flaws vi har kunnet finde ift til mageplay, kommer du i din app, også med en ret foruroligende udmelding.

Jeg er som sagt ledig på nuværende tidspunkt, og, forhåbenlig, inden for den nærmeste fremtid får jeg et arbjede. Dette betyder højst sandsynligt at jeg skal flytte hvilket vil gøre at jeg nok ikke kan raide i 1-2 uger alt afhængig af hvordan landet ligger i forhold til bolig og internet. Dette område er meget uvist da jeg lige jo lige skal have fundet et arbejde først :) Håber ikke det bliver et problem.


Det er da lidt ærgeligt at du måske ville være væk, i en nær fremtid - Det er noget usikkert for os at hive dig ind, geare dig osv, hvis du alligevel måske ville være her for en kort periode - vores attendancekrav er 90% og det lyder ikke til, at det er noget du umiddelbart ville kunne overholde pt.

Alt i alt har vi vurderet, at der ikke er plads til flere mages i guilden pt - og skal vi endeligt hive en mage på trial, så skal det være en spiller med en del mere classknowledge - desværre.

Gl med at finde en guild der passer dig og endnu engang tak for interessen du har vist Superbia, igennem din app! :)

/Hasu.
Applicant
Hej!

Fuldt forståeligt at i ikke har plads til mig. Bare ærgeligt at i kun kigger på nuværende content og de få raids jeg har været inde i når jeg nu har spillet på min DH og ikke min mage, som jeg også har skrevet. Hvis i derimod kiggede på tidligere raids så ville i se at det er lidt bedre :)

Skal prøve på at svare på jeres sprøgsmål så godt jeg kan selvom det ikke bliver til noget :) så må i tage dem som i vil.

Kast aldrig fireball under combustion - det eneste tidpunkt du nogensinde kunne overveje det, er vist du har en fireballcastime worth of combustion tilbage, ellers vil du ALTID bruge scorch over FB.


Enig, og hvis jeg har brugt fireball til andet end i starten af min combustion(hvis man er igang med at caste en fireball, så kan man kaste combustion lige inden cast er færdig får at få sin fireball til at critte, men det ved i jo godt :)) så er det jo en fejl.


Brug scorch under 30% - når du køre med Koralons, burde du også optimere dit spil herefter.
Da en trial desværre ikke bliver aktuel, er det knap så interessant, men jeg kunne godt have tænkt mig at høre, hvad din filosofi bag at bruge belte/bracer generelt er?


Skulle gerne være tilfældet at jeg spammer scorch under 30% hvis jeg har bælte på, igen hvis det ikke er tilfældet så ups. Har brugt belte/bracers da det var hvad man skulle bruge da jeg stoppede med at spille mage og gik over til min dh, som sagt så har jeg spillet på min DH i det her raidtier(har også linket logs til den og det hele) da jeg så stoppede med at spille på min dh pga IRL stuff så gik der rent casual i det og jeg holdt mig ikke up-to-date med hvordan det foregik, jeg er ikke den store theorycrafter så holder mig opdateret når jeg skal, dvs når jeg raider, udover dette så kunne jeg også godt lide den mobility det gav. Nu er jeg så begyndt at køre med ring som min second legendary, at jeg har bracers på, ja, bare bis.


Når du køre med firestarter, vil du gerne have noget ud af dit talent - derfor burde du ikke combuste før bossen er nær 90%


Yup skulle jeg også gerne gøre, det hænder at jeg rammer forkert og trykker på combustion, kan ikke sige andet end hvis det er hvad der står i logs at jeg gør så er det uheldigt, men som regl så holder jeg mig også til omkring 90% før jeg combuster

og du burde ydermere aldrig combuste uden bracerproc i starten - det er så godt som altid muligt at nå et bracerproc på mythic bosser, inden du går i burn-phase.

Har du også ret i :), men her vil jeg hellere gå ind i en combustionfase med 5 stacks af Pyretic Incantation end at vente på at jeg måske, eventuelt, muligvis, er heldig nok til at få bracers proc

Jeg diskuterede med vores firemages i guilden og ved et hurtigt kig på dine logs, ser det for os ud til, at der er noget helt fundamentalt galt, men den måde du spiller fire på

Her er jeg self uenig :) hvis i, som sagt tidligere, kigger på min logs fra andre raid tiers så ville i, forhåbenligt, få et andet indtryk, og er lidt ked af i ikke har kigget på dem, virker det i hvertfald til i ikke har gjort. Er fuldstændig enig i at mine logs fra dette raid tier ikke har været de bedste jeg har fremstillet og ved godt det ikke nytte noget at forsvare dem da det ikke vil hjælpe på min situation og respektere jeres mening da i jo kun kan kigge på dette første indtryk. Når det så er sagt så kan jeg kun sige at jeg har min dh dette raid tier og har pugget været standin på min mage(når jeg siger standin, så er det for at fylde det 20 raidspot op på en sløv dag aka stå i et hjørne og ikke dø)


Og så til den sidste ting af min lille roman her!


Det er noget usikkert for os at hive dig ind, geare dig osv, hvis du alligevel måske ville være her for en kort periode

Helt fair! havde self tænkt mig at komme tilbage asap, men det ville være svært at sige 100% præcist hvornår da jeg endnu ikke ved hvor jeg skal flytte hen, hvis jeg skal flytte overhoved, samt hvornår man ville få net.

Håber jeg fik svaret på alt! hvis ikke må i bare skrive igen :)

Ønsker jer alt held i det nye raid tier!

Mvh Dranack
Hasufer
Tak for svaret og som sådan fin argumentation/undskyldning :)
Skal nok kontakte dig hvis du vil have yderligere information/uddybet noget og gl med guildsøgningen! :)
Page 1