Notify Message
Applications

Zeeroh

Status: ACCEPTED
Submitted on: Nov 17, 2017 at 06:01 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

27

Race and Class
Tauren Druid
Rolle

Tank

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Cutting Edge på alt content siden Hellfire Citadel.
Top 100 world på KJ Mythic med Bird is the Word.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jamen som Guardian er man der jo for at tanke.. Udover standard ting som taunts etc, som alle tanks har at byde på, er guardian druids jo lidt specielle i deres utroligt stærke Stampeding Roar og Combat Res, samtidig med de nok er den tank der håndtere physical damage bedst (til gengæld er magic damage ikke ligeså nemt at håndtere som det har været)

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jamen jeg er aktiv på discord'en for druids, death knights og demon hunters - har tanket som alle 3 classes og at lære et encounter set fra en synsvinkel af flere forskellige tanks giver et dybere indblik i de mechanics der gælder og kan give idéer til hvordan man kan håndtere noget bedre end man måske gjorde førhen.

Derudover er der jo mange gode guides rundt om efterhånden, druid guides på Icy-Veins er generelt rimeligt up-to-date og det samme gælder wowhead - selvom begge disse steder nok henvender sig mere til folk der ikke spiller druid til hverdag.

Har du andre relevante characters?

73 traits Blood DK, 73 traits MM Hunter og 69 traits Vengeance Demon Hunter.
Derudover har min druid også 74 traits i Feral og har alle legendaries, så kan skifte spec uden store problemer, hvis det kræves på et encounter.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Til daglig går jeg sygemeldt, hvilket giver ALT for meget fritid til at farme AP og generelt lege foran computeren.
Jeg har tidligere haft job i Forsvaret og derefter haft et par forskellige stillinger i IT sikkerhed i bl.a. Irland.

Derudover har jeg, før min arbejdsulykke, været aktiv som basketballdommer på eliteplan, men det har jeg desværre måtte stoppe helt med efter ryggen sagde knæk.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Dedikeret raider, for meget fritid og social uden for raids også - føler lidt jeg har pakken der skal til for at kunne klare sig godt i en guild.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har hørt pæne ting fra dem jeg har snakket med om atmosfæren i Superbia (i modsætning til andre danske guilds) og at dømme ud fra jeres progress og det i skriver om jer selv på wowprogress, så virker det som et godt match set fra min stol.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg har tidligere raidet med Dâlis på Danish Terrace' team 2, så han burde kende mig nogenlunde, selvom vi ikke har spillet meget sammen i Legion desværre.
Ellers er i velkomne til at skrive til mig via mit btag zeeroe#2974 eller hiv mig ind til en chat på discord/teamspeak/hvad i nu bruger!

Comments

2 Comments

Hasufer
Hey mate - vi snakker om din app i morgen, når vi diskutere andre applicants! :) Gl
/Hasu.
Xhanon
Som vi talte om på discord, desværre full for nu, held og lykke hvis du applier til en anden guild.
Meeen! Sku det være sport i fremtiden så har du os på real id :)

/Xhanon
Page 1