Notify Message
Applications

Crystalliize

Status: REJECTED (Class is full)
Submitted on: Jan 10, 2018 at 03:36 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

Jeg er 20 år gammel

Race and Class
Blood Elf Priest
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

SoO 11/14 heroic (før mythic fandtes), og før Siegecrafter Blackfuse blev nerfed.
Jeg raidede ikke i WoD da jeg holdt pause fra tidlig Highmaul til Legion kom ud.
EN 7/7M
Nighthold raidede jeg ikke da jeg havde sabbat-år og i denne periode var ude og rejse.
ToS 6/9M
AtBT 2/11M

Fortæl os om dine roller på et raid.

Tidligere mødte jeg bare op og udfyldte min rolle som dps, men her på det seneste (i slutningen af ToS og AtBT) har jeg semi-raid-leaded. Dette er dog ikke noget jeg ønsker at gøre. Jeg har haft en stor rolle i min tidligere guilds måde at organisere taktikker på, og kigget meget på logs.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg henter en hel del info fra Warcraftlogs.com og simmer min dps via simulationcraft og Raidbots. Derudover har jeg et par af de shadow priests der ligger i toppen af raiding progression som jeg holder mig opdateret på. Om de f.eks. skifter til en ny trinket eller andre talents etc.

Har du andre relevante characters?
Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg hedder Ole og er født og opvokset i Nordsjælland. Jeg flytter dog til Odense pr. d. 1. feburar, hvor jeg begynder at læse medicin på Odense Universitet. Dette er også en grund til at jeg ansøger til jer som en 2-dages raiding guild. Som nævnt tidligere er jeg 20 år gammel, og jeg føler nu at jeg er et sted hvor jeg kan dedikere mig til en guild, der kræver 100% fremmøde, hvor jeg kan bevise overfor både mig selv og andre at jeg er god nok til at raide på et højt niveau.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig fordi jeg er konkurrencedygtig, kompetent og stabil. Jeg er villig til at bruge en del af min fritid på at undersøge hvordan jeg kan forbedre mig. Jeg har som regel let ved at snakke med folk, og hvis ikke er jeg villig til at skubbe min egen stolthed til side for at det kan lade sig gøre alligevel. Over alt andet hader jeg drama, og det vil jeg gøre meget for at undgå.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg begynder at studere medicin som kræver en relativt stor arbejdsindsats. Det at I er en 2-dages raiding guild passer mig fantastisk og derfor håber jeg også rigtig meget at I kan bruge mig. Jeg har i et stykke tid raidet på et niveau der er en del lavere end hvad jeg ønsker, og derfor har jeg nu besluttet at tiden er inde til at jeg skal finde en guild der kan tilfredsstille dette ønske, og det er jeg sikker på at Superbia er.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg flytter til Odense et sted imellem d. 25. januar og d. 1. feburar, så der er potentielt en kort periode hvor jeg ikke vil have mulighed for at være online særlig meget. Derfor vil jeg nok først kunne lave en reel trial-periode i begyndelsen af februar hvis I stadig ønsker det til den tid.

Til sidst kan I få en joke med, som jeg ikke kunne finde på selv at tage æren for at have fundet på:
Do unto others
As you would have them do to you
Said the rapist

Comments

11 Comments

Alduin
Hej Ole.

Tak for din applikation.
Jeg kigger lige dine logs nærmere igennem i løbet af i morgen og så vender vi nok tilbage til dig.

- Men jeg opdagede lige hurtigt, du kører med givetvis SotHP og Twins ring. Dog kun 13k haste med T21'et.
Er der nogle specifik grund til at du ikke bruger Sephuz over? Det ligner mangel på legendaries.

- Vi er så sent i expansionen at vi forventer lidt at folk har alle de legendaries de skal bruge for at kunne være konkurrence dygtige og perform til både classens og spillerens bedste. Specielt for en class som Shadow hvor legendaries er alfa omega. For mig ligner det en rerolled class, hvilket er fint, men vi forventer en character der er fuld forberedt ;).

- Med så lav haste, ville t20 være en bedre option for dig, men kender ikke din classes historie og hvad du har til rådighed. Kan se du har 0 Mythic kills på forhenværende bosser. Hvor meget har du spillet priest i denne expansion eller førhen? - Det kræver omkring de 16k haste med T21, især hvis du vil bruge SoTHP builded som sjældent er det værd anyway. Man kommer i en situation hvor minbender bare ikke syncer godt nok med voidformen uden din 10% drain reduc. fra t20.

- Dine logs er knap så imponerende i forhold til det vi forventer eller har i vores nuværende roster. Man skal kunne trække sit eget læs.
Vi forventer ikke rank1s, men ihvertfald +95 parses på heroic bosser og det mangles der lidt. Du har jo heller ikke nogle Mythic logs at vise eller vild tidl. raiderfaring der ville kunne trumfe igennem.
-Synes egentlig dine ToFs og Voidforms er udemærket. Sephuz er ikke at finde desværre. Og det er kun vurderet ud fra HC hvor der er knap så mange mechanics at forholde sig til. Så for mig virker det til du måske nok forstår spillet men mangler de rigtige legendaries.

- Vi har nu dræbt efterhånden 9/11 bosser på vores 2 Raiddage, kan se du har 2. Det gør det meget svært at se om du har det niveau der egentlig skal til for at raide med os så. Vi søger aktive mythic raiders.
Føler du at du har det niveau der skal til for at lægge blandt top200-300 guilds?

Vi er et halv stort roster på 27mand pt. Så det er ikke just let at falde ind i og vi søger kun de mest exceptionelle spillere og derfor også de mest forberedte classes.

Når alt dette er sagt, vil jeg ønske dig held og lykke med applikationen og ser frem til et svar på nogle af mine spørgsmål. Du kan jo have dine grunde :).

PS:
Jeg flytter til Odense et sted imellem d. 25. januar og d. 1. feburar, så der er potentielt en kort periode hvor jeg ikke vil have mulighed for at være online særlig meget. Derfor vil jeg nok først kunne lave en reel trial-periode i begyndelsen af februar hvis I stadig ønsker det til den tid.
- Februar vil nok være efter vores progress er færdigt. Det vil måske give lettere mulighed for at blive testet af og vi ville have tiden til at gøre det når content var cleared. Men vi ville være færdig med content og egentlig vente på næste xpac udkommer. Så der ville ikke være noget progress for dig hos os.

-Jeg tror også jeg ville vente med at apply til Februar igen så, bruge tiden fornuftigt og få styr på legendaries eller lige lave nogle fine logs at smide på ansøgningen.

Med Venlig Hilsen
Alduin.Applicant
Hej Alduin

Først og fremmest tak for det hurtige svar, og utrolig rart at blive mødt af en der uden tvivl ved en hel del om shadow priest.

Jeg står i den situation at jeg mangler 2 legendaries, Prydaz og Sephuz, som jeg regner med at jeg har her når patch 7.3.5 rammer, som vist nok skulle være på onsdag d. 16/1.

Jeg rerollede til min priest i slutningen af Nighthold og raidede den sidste del af ToS på min priest - men har været (hvis jeg selv skal sige det) ret uheldig med legendaries.

Grunden til at jeg kører med t21 og t20 er at selvom det føles en lille smule clunky, så var de tier set pieces jeg havde fra ToS ikke af et ilvl hvor det kunne svarer sig at beholde dem. Sad med en 920 ivll cloak og et par 915 ilvl pants - så selvom det ikke ligefrem var rart at droppe den 10% drain reduction så simmer det højere og jeg performer bedre med det nye set.

Jeg arbejder på at få replacet et par pieces uden haste (shoulders og wrist) så jeg burde ramme 16k snarest muligt. Men hvis I er interesserede i det vil jeg med glæde vende tilbage på den anden side af månedsskiftet hvor jeg har både Sephuz's Secret, fået flyttet og sat op det nyet sted og haft tid til at lægge en ekstra hånd på mine logs (som jeg ikke har grindet efter da jeg ikke har set nogen grund til det uden Sephuz hvor jeg ikke kunne opnå mit maksimum).

Mvh
Ole \\ Crystallize
Applicant
Og nu hvor jeg lige læste det jeg havde skrevet igennem engang til indså jeg at jeg ikke havde svaret på et par af dine spørgsmål, så fortsætter lige den forrige kommentar her.

Jeg ved at jeg ikke ligefrem har en imponerende historik i raiding, og at denne tier langt fra er gået som jeg havde regnet med og jeg ligger på High Command som ikke på nogen måde er en svær boss. Jeg ville ikke ansøge til en guild på jeres niveau - specielt taget i betragtning at I raider 2 gange om ugen hvilket giver et klart signal om kvaliteten af den tid I bruger på jeres raids. Jeg føler at jeg har det niveau der skal til - specielt når jeg får en Sephuz under bæltet også. Jeg er ikke stor fan af at carrie folk, og jeg er endnu mindre fan af selv at blive carriet og se mig selv nederst på dmg meteret.

Mvh
Ole \\ Crystallize
Alduin
Tak for dine svar :). Det er god respons og giver mening. Jeg kunne godt se der var mangel på legendaries, og du har helt ret mht. t20 ilvl. Hvis man ikke har højt nok proc til rådighed er det svært at beholde det ifht. ilvl. - Så der er en træls gearing periode hvor man lige skal over det slemmeste. (Sad selv med 930Non-procced pieces).

- Spørgsmålet er nok om vi har brug for en semi optimized class i løbet af vores progression, at teste ud eller 'bruge tid på'. Hvis overhovedet til dette tier. Der kommer selvfølgelig downtime efter progression til sådanne ting.

Lige nu har vi som sagt ikke mangel på spillere. Vi er ikke ude og søge folk medmindre vi ser noget exceptionelt.
Det gør det svært at komme ind, og derfor føler jeg ens character skal være fully optimized eller spilleren skal være noget exceptionelt før det er det værd. Nogle skal replaces.

- Vi snakker lige sammen i officer staben i løbet af søndag og giver et svar inden weekenden er omme 😎/.

Edit: Beklager det langsomme reply!
Applicant
Det lyder super, og det er helt fint ifht. tiden mellem replies - er sikker på du (og resten af officers) har massere andet at lave.

- For lige at give en opdatering på legendaries fik jeg i går (efter samtlige raid finders + gamle n/hc raids) Prydaz, så jeg står nu og mangler Sephuz som den eneste legendary i mit shadow spec.

- Ser i hvert fald frem til svaret og takker for den tid I har brugt på overvejelser og på at læse min ansøgning 😃
Alduin
Hej igen.

Efter noget overvejelse er vi desværre kommet frem til, at vi ikke kan give dig et trial spot på nuværende tidspunkt.
Grundene er de tidl. påskrevet. Lidt uheldigt for dig.

Du er velkommen til at adde mig på Alduin#2606 og så kan vi holde hinanden opdateret. Spillere hopper fra og på hele tiden.

- Er ikke i tvivl om du nok skal finde en anden guild med samme ambitioner. Vi har bare ikke pladsen pt.

//Alduin.
Applicant
Efter lidt delay og den skuffelse man nu kan tillade sig har jeg added dig på ID

//Crystallize
Crystalliize
Nu er jeg tilbage efter et par måneder og har fået genåbnet min applikation her. Jeg vil forsøge ikke at gentage mig selv alt for meget eftersom meget af det jeg normalt ville skrive står ovenfor. Men et kort recap: Jeg hedder Ole, bor i Odense og er nu 21 år gammel. Jeg er nu begyndt på mine studier, og er faldet til i byen, så der er ikke så meget der kan påvirke min attendance til raids.

Først og fremmest vil jeg nævne at jeg ansøger som raider til et trial spot.

Jeg har siden sidst fået raidet lidt et par forskellige steder og sidder nu på 10/11m i Antorus, men desværre stadig uden Cutting Edge. Jeg joinede guilden Flawless, hvor jeg progressede Coven og Aggramar, indtil den daværende raidleader og guild master besluttede sig for at stoppe med at spille sammen med 3-4 andre officers i guilden. Dette fik effektivt guilden til at falde sammen, og i skrivende stund findes den ikke længere. Jeg joinede derefter AIO, som færdiggjorde denne her tier som guild #534. Planen her var at gå ind i BFA med 4 raid dage om ugen, og 2 split raids i de første uger. Jeg var ved at være over min trial periode, men af en på nuværende tidspunkt uvist grund for mig på dette tidspunkt valgte 7-8 core raiders at forlade guilden. Dette resulterede ligeledes i at guilden nu er brudt sammen og jeg igen står i den uheldige situation at jeg mangler et sted at raide og bruge min tid.
Jeg har kigget rundt forskellige steder, og nu er jeg endt her igen med denne applikation. Jeg vendte relevansen af denne applikation med Hasufer inden jeg skrev den for at være sikker på at jeg ikke blot spildte min tid.

Igennem længere tid har jeg haft et ønske om at gå over i en healer rolle i raids også, og jeg spillede i Flawless som en femte healer på de kampe der var brug for det. Da jeg dog har brugt det meste af min raid-tid som shadow har jeg ikke healing logs på flere af de bosses jeg har clearet. Derudover er dem jeg har ikke super optimerede eftersom jeg blev bragt ind på et clear i mit første raid som trial.

Som det ser ud pt. spiller jeg 2 characters. Min priest og min paladin som jeg linker nedenfor her. Mine mål for BFA er at heale i en raid gruppe, hvor jeg har mulighed for at spille med folk på samme niveau som mig selv. Jeg er ikke fastlåst på hvilken class jeg har tænkt mig at spille i BFA, men i den tid jeg har spillet wow har jeg healet med alle classes undtagen druid i raids. Jeg er altså åben til at spille den class der er brug for i et healer setup i fremtiden, hvis jeg har en plads i det raid team i tide til at denne beslutning kan træffes.

Armory:
Priest:
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/kazzak/crystalliize
Paladin:
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/kazzak/raineloire

Link dine Logs:
Priest:
https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/20945882/17#metric=hps
Paladin:
https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/27478241/17#metric=hps

Hvis der er nogle spørgsmål eller noget I vil have uddybet skal I være velkomne til at fange mig enten på min ID: Crystallize#21446 eller hive fat i mig og tage en snak på discord eller lignende.

Jeg håber at I kan bruge det til noget, og ellers skal I have tak for at læse min applikation (endnu en gang).

Mvh
Ole
Veim
På din pala er det ret svært at vurdere noget, når du kun har kørt HC. Det ser okay ud, men igen, det er HC...
Det ser ud til at du har DPS gear på, så det vil jeg ikke kommentere.

På legendaries vælger du nogen gange at køre Tyr's Hand of Faith, selvom du har bedre?
Du køre aldrig Crusader's Might, på trods af du i nogen fights står i melee og laver en masse Crusader Strike?
Har du andre brugbare legendaries end ring?
Hasufer
Hey mate! :)
Som det ser du nu, har vi nogle meget stabile healer apps, så derfor vægter vi en trial til en (eller 2) af dem vi tror mest på, i forhold til vores roster :)

Beklager at der ikke kan blive plads m8, men gl med at finde en go raiding guild til BfA and beyond! :)
/Officers.