Notify Message
Applications

Kerzer-Kazzak

Status: REJECTED (Lacks raid experience)
Submitted on: Feb 12, 2018 at 07:25 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

21

Race and Class
Tauren Paladin
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Første gang jeg rigtigt raidede var i WoTLK hvor jeg cleared Naxx 10 man og 25 man inden min bror jeg delte account med blev ramt af ban hammer (det lort at være 12 år gammel). Jeg fik mit eget account omkring 14 års alderen og cleared 10 man normal i ICC. Så at sige ikke så hardcore, jeg har raidet storset alle xpac's, men har ikke lavet mythic rigtigt før Legion. I Legion var jeg ikke med i mythic før nighthold, og dette var med en casual guild der kun blev 3/10 så det var heller ikke imponerende. Den blev skiftet ud lige i begyndelsen af ToS med en guild der var mere seriøs omkring at gå efter et fuld clear og det var den første rigtige guild jeg progressede med (Bzz på silvermoon - ja jeg er lige skifte til Horde). Vi nåede at bliver 8/9 m selvom jeg var benched på Maiden og Avatar kill, selvom jeg har været med til at progress når andre meele classes ikke kun møde ind.
Jeg er altså med andre ord ret ny til Hardcore/semi-Hardcore raiding, men jeg har blod på tanden for at blive ved med at raid mythic, både for det sociale aspekt, men også fordi jeg selv får en kæmpe tilfredsstillelse af at være en af de bedste i verden til det jeg gør.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg er en dps (uden at lyde selvglad) der ligger i den gode ende af et dps meter (selvom jeg også godt ved det kan være bestemt af class). Når det er sagt er jeg heller ikke kun fokuseret på det, og har ikke noget mod at få ansvar for opgaver så som pods på high command eller være dps class der bliver nede på portal keeper og holde cd's til at burste adds.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Hvis jeg skulle starte med en ny class, vil jeg starte med info fra icy-veins og få en grund idé om hvad der fungere så som hvilke stats er den bedste til en class. Når jeg når op omkring 10-15 ilvl under det "standart ilvl" (det her tier vil jeg sige det er 940) vil jeg begynde at brug raidbots til at bestemme mit gear. På min paladin der er omkring 965 kigger jeg også på rotation, og kigger på warcraftlogs og sammenligner min egen preformance med andre paladins, ofte dem der har lavet 100% logs. Her henter jeg også inspiration til leggies og anden info omkring openers og alt sådan noget.
Når jeg skal forberede til bosser bruger jeg Fatboss hvis de har lagt guides op ellers bruger jeg kill videos/læse i journal. Til generel info og andre ting ser jeg Preach.

Har du andre relevante characters?

På grund af jeg lige er skifte til horde har jeg kun en 110 på Kazzak da resten er på Silvermoon. Jeg har tænkt mig at level nogle nye 110 til BFA eller så tjene ingame gold til at flytte nogle flere (fattig studerende her :/ )

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Som sagt studere jeg jeg på DTU i københavn. Det går der en del tid med, men ellers bruger jeg meget tid på gaming. Jeg elsker spil der udfordre mig, og jeg kan også godt lide rang systemer. Derfor går jeg også op i m+ og raiding. Det er de mest fremtrædende ting, men jeg kunne også finde på at finde et arbejde udover det for netop at få penge til at have plads til biograftur med venner eller flytte toons i wow.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig fordi jeg er en person der ikke tror jeg er kongen af gaming, og kan tåle en joke, og jeg nok også skal arbejde for at få dræbt bosserne. Også fordi jeg er en person der måske ikke er den person der normalt siger aller mest i raids, men stille og roligt lærer folk i raidet og kende.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Det progress niveau i har ligger lige en tand over den guild jeg kommer fra, og jeg ønsker at deltage i et fællesskab som vil mere end der hvor jeg kommer fra.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg er i et stadige at mit liv hvor jeg endelig har fået tid til at spille meget wow, og gerne vil det. Jeg håber derfor jeg har mulighed for at finde en gruppe mennesker der også ønsker at bruge deres tid sammen med mig på noget jeg virkelig holder af. Også selvom jeg håber i kan overse at jeg spiller lidt af en kørestols class som paladin.

Comments

3 Comments

Applicant
Jeg ved ikke om jeg har gjort det klart, men hvis i mangler en tank så vil jeg også rigtig gerne være en tank
Hasufer
Hey Kerzer! :-)
Vi skakker omkring din app og vender tilbage med svar inden for et par dage.
Gl.
/Vh Hasu.
Hasufer
Hey igen Kerzer! :)

Vi har snakket lidt omkring det og vi er blevet enige om, at du ikke har det niveau pt, som vi søger fra en eventuel dps-trial. (og tank kan vi ikke bruge heller).
Din indstilling til raiding er super og du har også fået lavet noget mythic raiding i Legion; desværre er det langt fra på det niveau, som vi mener vi allerede har med, i Superbia.

Tak for den interesse som du har vist guilden igennem din app. Du er altid velkommen til at prøve med en app senere hen, når du har mere endgame mythic raiding erfaring og også er blevet noget mere solid på din Pala, overall.

/Vh Hasu.
Page 1