Notify Message
Applications

Haasfone-TarrenMill

Status: REJECTED (Lacks raid experience)
Submitted on: Feb 26, 2018 at 11:22 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

21

Race and Class
Blood Elf Warlock
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Tier 19
EN: 4/7M
ToV: 0/3M
NH: 9/10M, 45% i Illidan phase. Dansk Guild "Evoke-TarrenMill"

Tier 20
8/9M, KJ 4%. Guild "Tempus-TarrenMill"

Tier 21
10/11M, pt Argus på 51% 3rd phase. Guild "Zodiac-TarrenMill"

Fortæl os om dine roller på et raid.

Har aldrig rigtigt haft specielle roller udover det at være "Raider". Jeg kalder ting ud hvis jeg mener der er behov for det eller at jeg mener de er blevet overset/glemt. Kaldte blandt andet alle "flares" på vores Aggramar progress.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg simmer min characters rimeligt ofte (statweights/gearsets), udover det følger jeg godt med på Warlock-discorden og benytter mig en del af http://lockonestopshop.com/#!/Home

Har du andre relevante characters?

Ikke umiddelbart.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Er vikar hos et vikarbureau. Regner med at begynde videreuddannelse til sommer.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg nyder at spille WoW, hvilket også bliver reflekteret 120% i min offraid optimering. Mangler jeg et Trait/BiSrelic/Azerite Piece farmer jeg efter det indtil det er i min besiddelse. Jeg forberedder mig før hver progress-boss og ser gerne PoV af den class jeg spiller, såfremt muligt. Jeg spiller for at få bossen ned, en fed log er nice, men ikke målet. Jeg er hurtig til at justere mit play i forhold til ændringer i taktikken, både midfight eller efter et wipe. Jeg har bibeholdt 100% fremmøde i de guilds jeg har været en del af, at omlægge mine RL aftaler så de ikke falder sammen med raid falder mig meget naturligt. Jeg ser mig selv som en hyggelig nok fætter og har ikke haft problemer med at falde ind socialt i den rulette af guilds jeg har været en del af i Legion.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Først og fremmest så savner jeg at raide i et dansk miljø, det giver bare et sammenhold man ikke finder andre steder. Derudover føler jeg at jeg spilder min tid i mit nuværende guild, mit engagement bliver ikke reflekteret af de andre raiders/officerer, raid starter altid senere en planlagt og vi bruger al for mange timer i forhold til hvad vi får ud af det.

Jeg har hoppet lidt fra guild til guild i løbet af Legion og det er lidt stressende ikke at have et sted man kan slå rødderne ned for slutningen af Legion og i BfA. Jeres guild virker som et guild jeg godt kunne se mig selv i, jeres forventninger stemmer meget overens med de forventninger jeg selv har til mig selv og mine medspillere. Jeg har luret lidt igennem jeres killvideoer og er fan af det umiddelbart stille og rolige raidmiljø som i har under progress.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

I kan fange mig på realID "Moncos#2237".

"Hvorfor ligger blonde piger med hovedet nede i vandkanten?"
-
-
-
-
-
-
"Fordi de vil have bølget hår!"

Comments

3 Comments

Hasufer
Hey Haasfone
Mange tak for din app!
Du virker som en spiller af den rette kaliber og med den rigtige indstilling til raiding og det at være en del af, og bidrage til, et godt og stabilt raiding miljø. Er vild med din indstilling til off-raid optimering og kan også se at du spiller en del m+ (og høje keys), hvilket self også kan fortælle os lidt omkring dig, som spiller og person. Som du også selv nævner, savner du lidt et sted at kunne "slå dig ned og kalde hjem" og jeg er ret sikket på, at det er noget vi kan byde ind med, såfremt du får en trial.

Vi vil overveje din app og se hvad vi kan finde frem til.
Pt har vi 2 warlocks, hvoraf den ene er trial og den anden er member igennem længere tid.
Konkurrence er aldrig dårligt som sådan, og når vi har tiden til at teste og finde det helt rigtige setup til BfA, er det om at udnytte det; hvilket self kan komme dig til gode! :)

Officers snakker sammen omkring din app og vender tilbage med et svar hurtigst muligt. I mellemtiden er vores warlocks meget velkomne til at komme med input/spørgsmål, såfremt der måtte være områder der ikke allerede er afdækket, eller på anden måde, må have skabt grobund for en uddybende forklaring fra din side! :)

GL med ansøgningen!
/Vh Hasu.
Applicant
Lyder godt :)

Lige lidt bonus info:
Jeg tager lige en uge på skiferie i påsken.
Hasufer
Hey igen Haasfone! :)

Vi har været lidt i tvivl omkring om vi skulle give dig et trial spot, men er blevet enige om, at vi på nuværende tidspunkt, desværre ikke kan give dig en trial. Du smider en fin app og har go' progress i nuværende tier + ret pæne logs. Der mangler lidt tidligere end-boss kills og også det sidste tweaking på gear m.m., som reflekteres i logs. Dette for at være med på det niveau vi befinder os. Herudover, har vi 2 super gode locks i forvejen.

Du er velkommen til at ansøge engang i fremtiden, når du har lidt mere erfaring og vi måske står i en situation, hvor vi bedre kan få plads til at teste dig hos os! :)
/Officers.
Page 1