Notify Message
Applications

Slashrasp

Status: REJECTED (Temporarily not recruiting)
Submitted on: Mar 01, 2018 at 12:24 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

21

Race and Class
Troll Death Knight
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg startede med at spille wow i slutningen af Firelands. Dengang spillede jeg min Human Paladin, hvor jeg sammen med en folk danske venner lavede en guild, hvor vi hyggede og raidede. Det blev dog aldrig til noget hardcore, kun full clear af DS på normal.
I MOP holdte jeg en pause, og spillede kun on/off fra TOT og frem. Her startede jeg også min DK, på Kazzak, som har været min main lige siden. fik ikke prøvet krafter med mythic/HC dengang
I WOD gjorde jeg noget lignende. Var ikke med fra starten, men kom ind midt i HM. Dengang havde jeg ikke den store lyst til at raide, fordi jeg ikke havde nogen venner der spillede consistently som jeg kunne raide med. ud over det var jeg med i en guild på det tidspunkt udelukkende for socials, så der var ikke noget der trak i mig for at starte et noget stort op. Jeg har dog clearet stort set alle de Tiers jeg har være en del af med pugs (hvilket er et achivement i sig selv ;) ).
Samme i Legion. Jeg kom sent til fadet, men kom hurtigt ind i det igen. Var med fra TOS hvor jeg igen clearede det hele på HC bare med pugs og et par venner.
Jeg har altid haft en par kammerater der har raidet på relativt højt niveau (cutting edge på de fleste tiers de har været en del af) og de introducerede mig til simming og loggin. Lige siden jeg begyndte at simme min DK og begyndte at tage Logs bare lidt seriøst, så har spillet udviklet sig til noget mere end bare fornøjelse. Jeg kan lide at se resultater og forbedring, specielt når man arbejder efter det.
Derfor valgte jeg at joine en 2-Dags raiding guild i Antorus. Vi er på nuværende tidspunkt 7/11 og regner med at varimathras bliver downet på mandag.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg er DK, det vil sige jeg er Death grip slave. Jeg trækker rundt med alt det de andre melees ikke kan nå, så vi alle sammen kan få lov at patte lidt på alle de juicy adds ;)

Udover det, så er jeg halvamputeret med en class der ingen mobility har, men det ser jeg ikke som en svaghed, tværtimod, det gør bare at man som den langsomste og mindst mobile melee class skal tænke længere frem end alle de andre og altid være det skridt foran.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Som jeg sagde før, så simmer jeg min character hver gang jeg får nyt loot, så min character altid performer maksimalt.
Udover det, er jeg meget aktiv på Warcraft logs, hvor jeg både selv logger og analyserer mine kills, men også ser hvad de bedste parses til min class bruger af talents og legendaries til de forskellige ecounters.
Derudover benytter jeg Herodamage som en guideline til trinkets, relics og talents.
Jeg er også en del at class discord, hvor man kan finde massere af brugbar information.
Youtube er selvfølgelig også et solidt medie til mythic kills fra DK POV.

Har du andre relevante characters?

Jeg har en Demon hunter jeg er ved at geare op, men den er stadig ikke over 940 ilvl, så det er ikke meget interessant i forhold til mythic endnu.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Mit navn er Benjamin, og jeg er fra Aalborg. Til dagligt går jeg på AAU hvor jeg studerer til kemi ingeniør. Jeg har et meget flexibilt studie, så der er tid til både at spille WoW og hygge med andre ting. i min fritid træner jeg med en kammerat jeg også spiller WoW med, og er sammen med min kæreste som jeg bor med i en lejlighed.

Jeg har også et fritidsarbejde i en dagligvarerbutik, hvor jeg primært arbejder hver anden weekend.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig fordi jeg er en kompetent spiller der godt ved hvad det vil sige at komme frem i bussen.
Jeg føler også at jeg har et ansvar overfor de andre der møder op, og vil derfor gerne levere mit bedste, altid!
Jeg præsterer som regel over middel, også på de først kills, og kommer hurtigt op i gear. Jeg behøves ikke se en mechanic mange gange før den ligger på rygraden. Jeg kan improvisere og adaptere "on the go" hvis lokummet mod alt forventning skulle brænde.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg er ikke typen der forlader en skude, om den så er synkende eller ej. Derfor er det også med en smule sørgmodighed i stemmen at jeg vælger at ansøge her, fordi jeg er i bund og grund relativt godt tilfreds med den guild jeg er med i. halvdelen er roosteren er kompetente spillere der har spillet i lang tid som mig selv, og brænder for at komme skridtet videre i det her spil. MEN... Der er bare for mange der ikke er i stand til at levere varen når vi møder til raid. folk møder uforberedte op, de kommer for sent, de leverer siimpelthen ikke varen.
Vi har også haft lidt problemer med at fylde roosteren ud, og er derfor nødt til at progresse med alt for mange trials der aldrig har sat en fod i mythic før. Det betyder at hver eneste boss der burde være farm, bliver til progress igen og igen, da 10 kompetente spillere ikke kan løfte et hold på 20...
Jeg vil levere mit ypperste når jeg raider, og håber derfor også at andre er indstillet på dette. Derfor ansøger Jeg hos jer, fordi jeg kan se at i er et hold at kompetente spillere der ikke er kommet for at danse, men for at raide og vinde!

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg ved allered godt at i har et solidt core raiding team, og tillykke med Argus kill btw, og derfor er jeg også klar over at det er et meget svært felt jeg er oppe imod. jeg forventer ikke at jeg kan bliver raider, eller måske bare trial (det håber jeg selvfølgelig på) lige nu, da jeg kan forstå at i ikke mangler melee DPS, men jeg ville nu alligevel give det et forsøg, da jeg vildt gerne ville være en del af jeres team og komme videre med progres for mit vedkommende :-)

Eller kunne der måske være mulighed for at joine senere, når folk bliver trætte af at farme mythic antorus, eller når BFA engang skal til at ramme.

Håber at høre fra jer.

Comments

2 Comments

Hasufer
Hey Slashrash

App set (og flot app btw!^^), vi vender tilbage med et svar i morgen :)

/Vh Hasu.
Hasufer
Hey igen Slashrash! :)
Vi har snakket omkring din app nu. Som det er pt, mangler du erfaring og progress til at være med på niveauet vi er på, så derfor tror vi ikke rigtigt du vil konkurrere med vores nuværende raiders. Herudover, kan vi ikke som sådan bruge en DK i setuppen, da vi køre med 2x DK tanks.
Vi takker mange gange for interessen og din fine app og håber du finder en god ny guild at være i! :)
/Officers.
Page 1