Notify Message
Applications

Feve

Status: REJECTED (Class is full)
Submitted on: Mar 01, 2018 at 01:16 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

24

Race and Class
Blood Elf Rogue
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Startede med at raid tilbage i Wotlk hvor jeg for første gang begyndte på semi hardcore raiding.

Wrath.
ICC-25man 11/12hc - current content

Cata.
firelands-10man 7/7 hc - Current content
Dragon Soul-25man 8/8hc - Current content

MoP.
Mogu'shan Vaults.10man 6/6hc - Current content
Heart of Fear-10man 5/6hc - Current content
Terrace of Endless Spring-10man 3/4hc - Current content
Throne of Thunder-25man 11/13hc - Current content
holdte pause herfra da min dengang guild valgte at server transfer jeg ikke tog med til.

Draenor.
Begyndte igen at raide i BrF
Blackrock Foundry 9/10M - Current content. Blackhand mythic dræbte jeg senere men ikke current
Hellfire Citadel 11/13M - Current content. Fik aldrig slået de 2 sidste ihjel på current content da min dengang guild splittede

Legion.
The Nighthold 9/10M - Current content
Tomb of Sargeras 9/9M - Current content
Antorus, the Burning Throne 9/11M - ongoing

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg har spillet healer i siden wrath som Shaman indtil Draenor hvor jeg healede som Pala. I legion har jeg spillet DPS hvor jeg har spillet mage i NH, DH i tomb og hunter 9/11 antorus. jeg applier som Rogue da jeg altid har haft Rogue som alt siden altid med en tanke om at skulle main Rogue men aldrig gjort, men da min current guilds officers/GM alle besluttede at leave over natten den 23/02 besluttede jeg at nu skulle jeg Main hvad jeg altid har villet.

Jeg ser min Rolle som Rogue at lave mechanics på en måde andre classes ikke kan tilbyde med det utility jeg har som Rogue.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg bruger Raidbots.com til at sim min Rogue for alle de muligheder der er for at equip det bedst mulige for mine current stats. Jeg bruger Icy-veins og bruger discord til at lære ting om min Class jeg måske ellers ikke vidste var muligt om current fights eller potentielle nye Bis items. Derudover snakker jeg med andre Rogues ingame hvis jeg opdager noget de potentielt gør som jeg måske ikke vidste.

Har du andre relevante characters?

Jeg har pt ikke nogen relevante characters på Kazzak da jeg for nyligt har transfered til serveren med min Rogue/mage og ellers spillede Alliance før på Auchindoun.

Link dine Logs:
Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Comments

2 Comments

Applicant
kom til at sende den inden jeg var færdig. ups.
så fortsætter lige her

jeg har PT ikke logs på min Rogue. https://www.warcraftlogs.com/character/eu/auchindoun/puddinkje det her er min Hunter som jeg har raided Antorus på. https://www.warcraftlogs.com/character/eu/auchindoun/fjung og det her er min DH som jeg har raided Tomb i


til daglig går jeg i skole som Data og kommunications elev er igang med grundforløbet foreløbet. i min fritid bruger jeg tid sammen med min kæreste og vores datter ellers spiller jeg computer og bare slapper af. jeg er stille rolig og nyder at sidde at spille i nogen timer og bare slappe af.

Jeg er motiveret og seriøst omkring raiding men kan stadig have sjovt med det jeg holder mig opdateret med current content og stræber efter at prøve alle bosser på current content. jeg er lærenem og giver altid 110% af mig selv til raids i raidtime og forberedelsen.

Da min guild på Auchindoun døde og mine venner transfered til Kazzak valgte jeg og transfer med og fandt så ud af der var en High-end raiding guild der samtidig var fuldt dansk.

Håber at høre fra jer :)
Hasufer
Hey mate - Tak for den interesse som du har vist guilden.
Som det ser ud nu, har vi hverken lyst eller mulighed for at teste dig. Du kommer med et fint raiding CV, dog uden de helt iøjnefaldede achivs og virker til du har den rette indstilling til raiding - desværre for dig, har vores nuværende 25 mand, også den samme indstilling og langt mere til at bakke op omkring et raider spot, for dem.

Vi har ikke brug for en rogue og er ikke just imponeret af din hunter's logs heller; hvilket måske kunne reflekteres direkte over i din rogue, når den kommer på niveau med resten af raidholdet og såfremt den fik en trial til at bevise andet.

Vi takker igen for opmærksomheden og ønsker dig GL med at finde et sted af være - ønsker du et midlertidigt social spot for nu (til du finder en guild på Kazzak), kan vi sagtens arrangere det, men mere kan det ikke blive til i denne omgang, beklager.

/Vh Hasufer.

Gl med at finde en guild der passer dig! :)
Page 1