Notify Message
Applications

Copx @ Twisting Nether

Status: REJECTED (Temporarily not recruiting)
Submitted on: Mar 15, 2018 at 08:34 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

22

Race and Class
Troll Warrior
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg har kun cutting edge erfaring fra Legion og så 13/14 heroic SoO(som så blev til mythic) med nogle 3-5 % wipes på Garrosh.
Fra Legion har jeg fået cutting edge i alle raids omkring top 700 world i en 2-day dansk guild med undtagelse af EN og ToV hvor jeg raidede lidt mere seriøst og clearede omkring top 350 world i Proper Pohnage på Twisting Nether. Jeg kunne dog ikke forenige det lidt mere seriøse og tidskrævende raiding med specialet på universitetet, så jeg fandt TED (Dansk guild) og har raidet der indtil nu hvor vi har indstillet raiding fordi folk er burned out. Har midlertidigt joinet Inner Fury på Twisting Nether, men jeg kunne godt tænke mig at øge niveauet en kende, nu hvor jeg har tiden til det.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Melee dps, jeg har altid spillet melee og vil nok aldrig spille ranged særligt seriøst medmindre det er nødvendigt for at få en evt. roster til at gå op.

På raids gør jeg mest som der bliver sagt, men jeg kan naturligvis også bidrage med mit syn på evt. timings, mechanics etc.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Som warrior henter jeg primært min information fra Skyhold Discorden hvor Archimtiros laver nogle vilde WA's og simcrafts samt fra Kelade som også laver nogle rigtig gode videoer. Ellers er det primært at øve movement og timings med cd's på boss fights som kommer efter nogle tries.

Jeg bruger også warcraftlogs en hel del til at optimere mit spil, det er meget forskelligt fra fight til fight hvor meget jeg bruger logs, men der hvor det føles relevant.

Har du andre relevante characters?

Ikke mythic Antorus-relevant, men jeg rerollede warrior i Antorus og har tidligere spillet DK i EN, NH og ToS:
https://www.warcraftlogs.com/character/eu/twisting-nether/izhue
Ellers har jeg alle (bortset fra druid) i 110, jeg kunne særligt godt tænke mig at spille monk som alt, hvilket jeg er i gang med at gear op nu.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Mit navn er Thomas, jeg er 22 år og blev for 1½ måneds tid siden færdiguddannet kemiingeniør fra Aalborg Universitet. Jeg er nu blevet ansat som gymnasielærer i Aalborg og har derfor fået meget bedre mulighed for at planlægge min fritid som jeg har lyst, og lysten er der til at raide på et højere niveau end jeg har gjort før.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Fordi I får en stabil, ærlig og velforberedt raider, som yder det maximale for at progresse så hurtigt og effektivt som muligt. I TED havde jeg ca. 99 % attendance inkl. optional raid days, og når jeg sætter mig for at raide et givet antal dage om ugen, så står jeg ved det.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg vil rigtig gerne raide på et højere niveau end jeg gør nu, og så ville det være super at fortsætte med at raide i en dansk guild idet jeg føler det giver noget helt andet rent socialt. Jeg er stor fan af jeres tilgang til raids ift. at kræve optimering af sin character, noget jeg har eftersøgt i nogle af de mere casual guilds jeg har været i, men det er svært når folk ikke tager det mere seriøst end at logge på 5 min før raid og logge af lige efter.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Hvad kalder man en tyk dværg?

Low-fat.

Comments

1 Comment

Hasufer
Hey Copx/Thomas! :)

Vi snakkede en masse sammen ingame i går og jeg tror egentligt du ville være et super asset til vores raidhold. Som vi også snakkede om ingame, giver det bare ikke mening for os, at smide en extra melee(warr) ind på nuværende tidspunkt. Det eneste vi som sådan kunne overveje, ville være en DH. Vi snakkede også om evt reroll, men det lød ikke helt til, at DH ville være the way to go heller, for dit vedkommende - ingen får noget godt ud af at presse dig ud i en ny char osv, hvis der ikke er lyst til dette! Fuld forståelse herfra!

Vi holder i stedet kontakten ved lige ingame og ser om der skulle være interesse fra din side, til at joine engang i fremtiden. Der vil helt naturligt være folk der falder fra, spørgsmålet er bare hvor længe der går, inden det næste spot åbner sig! :)

/Officers.
Page 1