Notify Message
Applications

Htiaw

Status: REJECTED (Class is full)
Submitted on: Mar 18, 2018 at 07:49 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

23

Race and Class
Blood Elf Death Knight
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg startede med at spille wow i vanilla, men min første ordentlig raiding guild (Phoenix Reborn - Laughing Skull) begyndte jeg at spille med i TBC, hvor vi clearede alt indtil Black Temple, hvor guilden holdt en pause til WotLK, hvor jeg skiftede server og guild, til en gruppe der raidede lidt mere hardcord (The Unnamed Guild - Emeriss) Vi raidede 4-5 gange om ugen, og nåede næsten server first LK heroic, men desværre gik guilden fra hinanden da der kom splid i officer holdet.

Derefter sprang jeg cataclysm over, og begyndte at spille med I guilden GG Incorporate i Pandaria, som raidleder for deres 2. hold. Vi spillede fint indtil Thok i SoO hvor 2 af vores core raiders blev nødt til at flytte til et andet land, da deres eget blev for usikkert at leve I som hvid (god historie til senere?)

Efter det tog jeg med i Sabotage som social først, og derefter raider i WoD, men efter gentagende frustration over hvor svært det var at skifte folk ud som ikke performede eller trak holdet ned, besluttede jeg mig for at tage en pause fra raidholdet. Jeg skiftede til Operation Eskimo, hvor alt gik godt indtil vi kom til Fallen Avatar, hvor jeg som DK måtte sidde ude i 1½ måned, og derefter blev afsat fra holdet, da det skar ned på melee. Herefter tog jeg en pause, og er netop vendt tilbage til spillet efter en pause fra sommeren.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg har prøvet alt fra normal raider til raidleader, og har haft fin success i alle roller. Dog er min bedste erfaring som raid assist, da jeg ikke nødvendigvis sidder med hele ansvaret som raidleader, men nyder at gøre arbejdet nemmere for ham der sidder i førerstolen.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Nu er min main jo DK, så jeg sidder ofte med nogle venner fra dengang jeg spillede hardcore of theorycrafter på hvordan man kan øge sin performance. Derudover er jeg en aktiv læser inde på Archerus discorden, og følger med I hvad folk finder på derinde. Jeg bruger aktivt Weakauras, og laver da også mine egne i ny og næ.

Sådan for at forbedre min class, hvertfald i mythic + har jeg en DH jeg spiller meget ved siden af, da DK dps i mythic dungeons er poop hvis du allerede har en DK tank ;(

Har du andre relevante characters?
Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Til dagligt holder Jeg lige nu et friår, hvor jeg søger arbejde, men håber på at komme ind på psykologi studiet til sommer. Jeg bruger det meste af min fritid på konkurrence sport eller computerspil. Min favorit sport er volleyball, som jeg, når jeg ikke er skadet som nu, bruger 15-20 timer om ugen på, med volleytræning, kamp og styrketræning ved siden af. Derudover holder jeg meget af at rejse, og har indtil nu været i over 45 forskellige lande, og planlægger at øje dette nummer gennem mit liv.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg er en top tier raider, som altid holder styr på min class, og alle dens 3 forskellige specs. Det kan godt være at mine logs lige nu ikke reflektere dette, da det er vanskelligt at parse godt hvis man udelukkende spiller med en PUG gruppe.
Jeg har desværre heller ikke mine logs fra før februar 2017, da vores guild skiftede navn (fra Sâbotage til Sabotage), og vores kære GM kom til at slette alt før denne måned, og har derfor ikke logs fra de førhenværende raids.

Det er svært for mig at kunne give jer en reel grund ud over det førnævnte, da jeg ikke har noget materiale til at påvise noget i forhold til mine logs eller min erfaring, da jeg også kun er 4/11, men jeg lærer utroligt hurtigt og har som regel boss mechanics nede efter 3 seriøse pulls. Jeg nyder at ligge i toppen af damage meteret, men gør det aldrig på bekostning af ikke at lave mechanics.

Ud over raiding, har jeg lavet flere world firsts i mythic + med Meowchan or Thorlefulz da de stadig spillede, så det er også noget jeg laver ofte og nyder at spille meget.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Primært har min ansøgning været motiveret af at I kun raider 2 gange om ugen, og at disse dage ligger lige op ad hinanden, så man ikke skal planlægge hele sin uge omkring sin raiding. Derudover er I en dansk guild, og min erfaring er at danske guilds altid er mega hyggelige, så det er også en stor bonus. Til sidst er jeres world rank også noget der trækker, da det selvfølgelig siger lidt om hvad jeg kan forvente hvis i vælger at give mig en trial. Derudover har jeg kigger jeres kill-videos igennem og nyder den ro og orden der er på jeres raids.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Som nævnt før elsker jeg at rejse, og tager til USA d. 21 juni til starten af augst, så der kan jeg ikke spille, men jeg tænker at det er så tæt på BfA, at det forhåbentlig ikke gøre noget. Derudover er jeg også i sommerhus i påskeferien næste uge fra D. 24-31 marts, men ud over de to ferier er jeg klar til at holde en 100% attendance.

Hvis I vælger at give mig en chance, skal I se på mig som en investering I den fremtidige roster til BfA, som ville kunne være en integral del af holdet, og som med alle andre er fokuseret på progression, samtidig med at man hygger sig med raiden.

Tak for jeres tid og interesse :)

Mvh
Mikki Risager

Comments

5 Comments

Hasufer
Hey Mikki!
Fin app du har lavet.
Vi snakker sammen og kommer tilbage med et svar i morgen/tirs! :)
/Officers.
Applicant
Super, det ser jeg frem til :D
Applicant
Kan evt. anbefale at tage fat i Viserion, som er officer I Sabotage hvis I vil høre lidt om mig fra en anden person.
Hasufer
Hey igen mate.

Vi har snakket omkring det, og som med mange af vores andre applicant, ser vi desværre ikke at du har hvad vi skal bruge, eller søger pt.
Dit raid cd er meget plettet, med pauser, guilds der ikke har spillet m.m. - det er for inkonsistent og giver egentligt ikke et ret godt billede af dig som raider og hvad du har opnået igennem 12 år i spillet.

Jeg er en top tier raider, som altid holder styr på min class, og alle dens 3 forskellige specs.
<- jeg syntes du siger det ene, men alt hvad vi kan se på papir, viser noget ganske andet - hvilket desværre ikke er i dit favør.

Alt i alt, ser vi ikke du kan konkurrere med vores nuværende raidede, eller står men den erfaring og kendskab til endgame m.m. som vi allerede har, i vores raiders.
Du har herudover også over 1 mdr afk i de næste 3 mdr- heller ikke helt optimalt, lagt sammen med de andre argumenter.
Vil også lige nævne dine logs kort - Du gør det selv mht mythic, som ser skidt ud, men jeg syntes også det siger noget, du du har purple logs efter 8-12 heroic kills - Det er LANGT FRA optimalt.

Vi takker for interessen og den fine app og håber du finder en fed guild at raid med. Beklager det ikke kan blive her :(

/Officers.
Applicant
Ingen problem, tak for jeres tid og held og lykke i BfA :)
Page 1