Notify Message
Applications

Diallá

Status: REJECTED (Class is full)
Submitted on: Mar 20, 2018 at 09:17 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

22

Race and Class
Blood Elf Rogue
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Sugar Rush Sylvanas-EU:
Denne guild er den jeg startede med at raide i, i BRF WoD. Ikke noget særligt, bare din 'run of the mill' HC guild.

Rebels Sylvanas-EU:
I denne guild raidede jeg i HFC og ind i Legion.
I HFC clearede vi 11/11m og var omkring #7-800 World.
I Legion skruede vi op for raidingen og gik noget hårderer til værks og raidede 5-6 dage, 5-6 timer. Vi clearede Emerald Nightmare som #106 World. Jeg holdt en pause efter EN da jeg begyndte studie.

Kort før Antorus åbnede, besluttede jeg sammen med nogle venner, at lave en ny guild.

Casualty Sylvanas-EU:
9/11 Mythic men har ikke haft et stabilt team til at kunne progress videre.
Denne guild var lidt doomed fra starten, da halvdelen af de spillere vi gerne ville have haft med, besluttede sig for ikke at ville spille wow alligevel.
Jeg har måtte været nød til at hive folk ind fra højre og venstre, vi tog hvad vi kunne og endte alligevel med at kunne stille et 22 mands hold op, på to uger og cleare Antorus normal og hc i første uge. Og vi dræbte de første mythic bosser ugen efter også.

Denne guild er pr. dagen idag, ikke længere til. Vi har over tid tabt en masse spillere af en utal af forskellige grunde og jeg har ikke lyst til at bruge tid på at fylde jord i et bundløst huld. Jeg er personligt blevet mange erfaringer rigere, og har større respekt i dag for hvad det kræver at holde en guild kørende.

Personligt har dette tier været ret nemt mht. boss-fights. Jeg kom tilbage 2-3 uger før antorus og alligevel har jeg og hele mit team været så ulækkert over-gearet, på trods af at størstedelen af teamet ikke spillede i ToS, havde ikke sets derfra og måtte lave nye chars.

Fortæl os om dine roller på et raid.

For en rogue er det vigtigt, som hvilken som helst anden melee, at man kan holde overblik på trods af en relativ høj APM og meget **** på skærmen.
Rogues har god survivability og movement. Med ting som cheat-death cloak og især feint. Man skal dog være opmærksom på at Cheat Death har et Overkill limit på 14mil damage.

I øjeblikket spiller jeg meget Assasination poison build:
Her handler det generelt om at optimere sit ressourceforbrug. Det handler om at holde så meget op-time på 'Surge of Toxins' på de rette tidspunkter. Optimere combo-point og energy forbrug således at man kan maximere DPS fra Kingsbane og trinket procs. I dette build er Mastery king. Over halvdelen af ens damage scaler på mastery og når man går AOE, bliver det kun vigtigere grundet 'Poison Knives' trait.
Når man spiller med Mantle bliver vanish også en vigtig del af ens rotation. Og at bruge denne 2min CD på det rigtige tidspunkt er forskellen mellem ringe og god DPS, men alligevel kræver det god karma far RnG guderne at lave rigtig god DPS i dette spec, grundet Poison Bomb.
Kommer du mod slutningen af en fight og er der kun tid til ét brug af f.eks. vanish, venter man på et poison bomb proc.

I starten af legion spillede jeg Assasination bleed build:
Forskellen er ikke stor fra poison build, dog bruger man ikke toxic blade og istedet exsanguinate. Her handler det om at være lidt heldig med 'Blood of the Assasinated' således at man kan få en hel rupture med 2x dmg. I starten af Legion var Legendaries ikke en del af mit spil, så dengang delayede brugte man altid exsang når den var klar, og det samme med andre Cd's. Efter 4 minutter lignede alting op igen og man bruge vanish + garrote med subterfuge talent, sammen med vandetta og exsang for at få en lækker burst med double damage på både Rupture og Garrote, i en exsang.
Idag er Bleed build lidt anderledes mht. CD forbrug. Men jeg har endnu ikke nogen personlig erfaring med dette spec endnu (mangler legendary boots).

Jeg har også spillet meget Subtlety i starten af tieret:
Her handler det hele om ens Shadow Dance brug. I dag spiller jeg kun dette spec på en fight som Kin Gorath, da Subtelty bringer en stabil høj burst, hver gang. På trods af at 'The First of the Dead' generelt set er set som BiS, udover mantle, bruger jeg Vigor ring. Dette gør jeg da det giver mig en større fleksibilitet med brug af Feint, grundet den højere energy regen og energy pool. Yderligere finder jeg også at på en fight som netop Kin Gorath, kan man burste mere dmg på adds, med vigor ring. Personligt, mener jeg at dette spec har én ulempe. Det er et spec som bruger DfA jeg mener ikke at DfA fungerer som den bør. Det er en 'utilregnelig' ability der nogle gange følger Shadowstep logik, og andre gange ikke.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Class-relevante fora og discord-servere som Ravenholdt.net, Peakofserenity.com og Earthshrine. Jeg benytter mig selvfølgelig af SimulationCraft og Herodamage til at theorycrafte mit eget spil, og holde mig opdateret mht. til generel spec-performance.
Yderligere analyserer jeg mine logs og sammenligner mig med andre når det er muligt og relevant.

Har du andre relevante characters?

Jeg har en 936 DK ..... Har kun spillet min main i Antorus.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg hedder Joakim, jeg er 22 år og jeg studere IT og Økonomi på KEA i København. Ydermere er jeg deltids IT-supporter. Jeg er en person der tilbringer MEGET tid på min pc, og min fritid er hovedsageligt optaget af denne.
Udover at jeg spiller WoW, så har jeg også en stor interesse i motorsport og kører i den sammenhæng 'sim racing' i et team kaldet "Nitor Velox".
På trods af at jeg tilbringer meget tid ved min PC er jeg en meget social afhængig person. Jeg er en meget ærlig person og er ikke bange for at sige min mening og således er jeg ikke 'bange' for kritik. Jeg imødekommer det.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg er en person som altid er klar til at hjælpe til hvor der er brug for det. Jeg er klar til at tage ansvar hvis der er brug for det, og jeg er klar til at indgå kompromiser når der er brug for det. For mig er ovenstående et minimumskrav og ikke noget specielt, men af egen erfaring er det sjældent at finde i den kedelige ende af progression ranks.

Jeg er en spiller der tager initiativ både udenfor og i raids, og en man kan stole på. - Og så er jeg stabil!

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg søger en DANSK guild som jeg kan pushe tal med og udfordre Superbia er en af flere interessante guilds, som Bird is the Word, DT Reborn osv.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Idag er jeg efter et 'overstået' projekt som guild leader af Casualty, en spiller med en bedre forståelse af hvad det kræver at styre en guild. Jeg har fået et andet fokus på hvad der er vigtigt, og hvad der ikke er. Det har dog også betydet at jeg har været nødsaget til at indgå kompromiser med mig selv og mit eget spil.
Det har betydet at jeg i dette tier ikke har haft særligt meget fokus på mit eget spil og theorycrafting. Jeg har brugt meget af min fritid på at recruite manage min guild.
Jeg vil gerne tilbage til at kunne fokusere 100% på min rolle i raidet, og give mit alt for at vi får gjort det der skal gøres.

NOTE om mine logs:
Jeg har IKKE haft noget fokus på ranks og dps tal for mit eget vedkommende i dette tier grundet min guild leader role og det som det indebære - Og at vi har været så overgearet at det literally ikke har haft nogen indflydelse.
Jeg har stået som 'bitch-boi' så at sige i alle encounters og prøvet at manage en roster der ikke ligefrem gav grundlag for gode ranks.

Ydermere:
Var #1 Assasination rogue i Legion Prepatch (hfc). Ikke fordi at det gør mig til verdens bedste, LOL, men fordi at jeg mener det er et godt argument for hvad jeg kan og at jeg er villig til at dedikere min tid til at maksimere min class potentiale.

Ser frem til at høre fra jer!

Hvad sagde den ene lygtepæl til den anden?
– Skal vi gå ud sammen.

Comments

2 Comments

Hasufer
Hey Joakim! :)

Mange tak for den fine app!

Som det ser ud nu, er vi ikke rigtigt på udkig efter en rogue. Vi har 2 x 100% spillere på positionerne pt og med det vi ser fra din rogue på logs, bliver det svært for dig rigtigt at udfordre de folk, vi allerede har - alene på performance delen. Det er ellers et + at du har noget erfaring med at køre guild m.m. Lidt synd det ikke holdte længere, men det er heller ikke altid lige nemt, sådan noget.
Det er ærgeligt du ikke har mere endgame erfaring eller bedre logs at fremvise. Dine mythic logs ser fint ud hvis det var first-kills, eller hvis du har en anden gyldig grund, til ikke at kunne optimere dmg mere end som så. Det har du, i og med du har ledet (Rl'et?) i din guild, men det burde stadig være muligt at have fx, pænere normal/hc logs, eller kampe som Vari mythic og lign. Jeg håber du kan se hvor det bære hen af.
Lagt sammen med de andre ting vi også vægter, må det desværre blive et nej tak i denne omgang.

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en guild der passer dig! :)

/Officers.
Applicant
Det giver fin mening. Jeg sidder disse dage og forsøger at optimere mit eget spil således at jeg kan komme tilbage på et niveau som jeg også selv er tilfreds med. Jeg er i den seneste uge blevet opmærksom på hvor meget i mit spil der ikke er optimalt mht. DPS. Hvilket jeg ikke har haft nogen interresse i da jeg styrede en guild.
Jeg kan kun referere til mine HFC logs for at vise hvilket niveau jeg tidligere har været på.


Tak for tiden og svaret o/
Page 1