Notify Message
Applications

Xivera - Twisting Nether.

Status: REJECTED (Temporarily not recruiting)
Submitted on: Apr 03, 2018 at 09:52 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

23, skide god alder. også hedder jeg Philip btw.

Race and Class
Blood Elf Demon Hunter
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg har altid raided når jeg har spillet wow, alt er blevet cleared indenfor relevante tidspunkter, imens det var current content. Men herunder lister jeg curves/edges.

Curve: Lei Shen: 27/8/13
Curve Garrosh: 19/11/13
Edge Garrosh: 4/8/13
Curve Imperator: 14/12/14
Curve Blackhand: 19/6/15´
Edge Archimonde: 11/12/15

Herefter forsøgte jeg at gå ''pro'' eller mere hardcore raider med Time in Motion, inden disband. Vi fik følgende:
Edge Xavius: 24/10/16
Curve Helya: 13/11/16

Herefter disbandede guilden, og jeg tog ud og rejste i ca. halvandet år. Gik derfor glip af disse raids, og tror jeg har en tendens til at misse de gode raids x)

En Curve Argus: 7/1/18.

Ellers skulle disse achievements gerne findes på armory.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Hvis vi starter dette meget basalt, og jeg ikke er blevet tildelt noget ''specielt'' eks. Portal Keeper mythic orbs/buff eller hvad den skal kaldes. Slimet ild bandit.

Som almindelig DPS på en basal boss fight, er mit focus på Adds > Boss. Det afhænger selvfølgelig af fighten, om der kommer adds eller ej. Er de aoe krævet eller multidot krævet. Hvis man nu spiller en multidot class, eksempelvis på Xavius hvor jeg spillede warlock, hvis tentacles skulle dmgs ned ved siden af.

jeg vil altid være 110% up to date med tacts og mechanics, men have respekt for at det er RL og evt. tanks eller lign. som kalder ud hvad som sker og skal ske. Hvis jeg har ideer, opdager noget eller bare rent kritik som kan gavne os, vil dette gemmes til efter fighten. Ellers følger jeg som sagt shotcallingen, target switch, korrekt fokus og gemmer relevante cooldowns eller abilities, til de krævede tidspunkter.

Hvis jeg kan/må/skal og alt det, være tildelt en speciel rolle, vil jeg med glæde gøre dette, fremfor høj dps eller rankings. Jeg er altid åbne for ændringer, til at få bossen ned. Betyder dette at jeg skal skifte spec, role, class eller sidde på bænken for nævnte boss, er det ikke et problem.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg vil altid være punktlig til tiden og sørge for at alt fungere. Være stockpiled med flasks, pots, food og runes klar til raidet, også selvom det leveres af guilden. Evt lidt til de slackers som altid mangler, men så kan de gi' en øl i lufthavnen x)

Raids: For raid tacts jeg vil se eks. fatboss, method eller hvem som har de førende video guides, da dette giver et godt indblik i hvordan fighten udfolder sig. Og som en god tommelfinger regel, se to forskellige guides. Da det ikke nødvendigvis er den første som vi benytter os af, eller som passer os bedst.
Samtidigt læser jeg gerne abilities igennem, enten gennem combat loggen eller wowhead, for at få bedre forståelse for hvad de reelt set gør.

Class: Nu til dags er det jo så deeeeejligt nemt med class discords, samt tilhørende hjemmesider. Følge med i opdateringer, speculations, theorycrafting og niching af forskellige classes. Selvfølgelig skal man en gang imellem have en lidt kritisk tilgang til det som findes. Men ikke desto mindre er det god information om hvilken inpact som eventuelle patchs og changes har på classen. Med det nævnt vil jeg selvfølgelig altid følge trop og læse patch notes, hvis der nu skulle ske ændringer med min class eller raidet.

Har du andre relevante characters?

Denne karakter/DH nævnes da i primært søger efter en DH. (de er sgu sjove at spille). Men bortset fra det er jeg åben til at spille stort set alt (ikke warlock efter legion) og role som kræves af mig. evt. vil jeg altid forsøge at have i vært fald én alt på så højt niveau som muligt. Skulle det bruges til progression. Ansøgningen her er selvfølgelig hovedsageligt til BFA, men jeg vil uden tvivl håbe på i vil værtsætte mig og sætte mig på prøve inden da. Selvom denne karakter er ''det'' bagud på visse punkter, kan jeg stadig vise mit værd som raider. Performance, DPS og mechanics. (Alt dette kunne ikke stå oppe i character feltet)

Jamen ja, men nok lidt for mange... Som nævnt tidligere, er jeg altid åben for at spille hvad som helst. Både class og role, afhængigt af hvad som behøves Der er selvfølgelig nogle undtagelser, hvis i vil have mig til at spille warlock vil jeg hellere sælge mig selv til rusland...
Ikke desto mindre har jeg i denne expansion næsten alle classes i 110, decent ilvl (ikke alle er mythic klar), skal nå at få så meget mage tower som muligt :D

Men de mest note værdige er:
Rogue: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/twisting-nether/keigean
Paladin: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/twisting-nether/evilana
Priest: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/twisting-nether/gnarli

Hvis i skulle ønske andre clases eller specs, kan jeg også give disse. Ligeså hvis i vil give mig en trial spot, hvilken class i ønsker.

Link dine Logs:

Desværre har jeg ingen relevante loggs, da jeg ikke har rigtigt raidet siden ToV release, og hvad jeg har af random pugs og grupper i current content, ja pugs ved i jo hvordan er.... Hvis i har nogle spørgsmål eller andet om logs, er jeg altid åben for en discord samtale med nogen fra jeres officer staff. Muligvis jeg kan grave nogle gamle loggs op fra tidligere i Legion, hvis i vil have et kig på dem.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Hah nu bliver det spænende! Kort sagt, er jeg meget intuitiv, udadvendt og social. Da jeg nu har arbejdet som rejseguide i samlet næsten to år, så kræves det lidt. Tøserne er jo vilde i varmen, så hvordan skal de ellers hives med hjem? x)

Jeg forsøger at være online i wow så meget som muligt, for at nå alt som kræves. Dailies, weeklies og eventuel farm. Eksempelvis af AP. Deraf vil jeg være aktiv på discord, det er altid sjovere at spille med andre!

PT arbejder jeg som vikar i Radius, så hvis i har spørgsmål til jeres elmåler, eller er bange for stråling har brug for en stærk sølvpapirshat, så kan i bare spørge.
Jeg forsøger at spare op til en lejlighed selv, alle mine penge forsvandt desværre på mad og alkohol det sidste stykke tid, så pengepungen har været lidt tom.

Jeg har søgt studie, som jeg selvfølgelig håber jeg kommer ind på til september start.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Som nævnt i fæltet ovenover, er jeg intuitiv, udadvendt og meget social. Jeg er en dedikeret spiller, som altid går op i at forbedre mig selv og mit gameplay. Jeg er åben for kritik, men det skal udentvivl også formidles på en korrekt måde.

Jeg vil være deltagende i guild aktiviteter, i WoW, andre spil og evt. irl. Det har jeg gjort før, så skal selvfølgelig ske igen. En stærk tilføjelse til guilden, både som wow spiller, raider og person, vil jeg bringe meget til bordet.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg kender Calle Kanin, eller Cainin, som jeg har hørt om jer igennem. Jeg søger et dedikeret guild, for at få noget ud af content, udfordringer både raid mæssigt og andet i spillet. Men samtidigt vil jeg gerne have tid til andet, om det skulle være lektier, træning, byen, eller andre aktiviteter.

Jeg har så læst om jer, og må ærlig talt sige at jeg aldrig har set så deteljeret en wowprogress side. Det var rart at få alt information serveret på et sølvfad, i stedet for 4 linjer og du skal gætte dig frem til det sidste, eller håbe på det bedste.
Så med et godt billede af jer, både hvordan i præsentere jerselv, og hvad jeg høre indefra. Så syntes jeg sgu i lyder som det rette valg, at bruge tid og energi på at skrive en ansøgning til.

Eventuelt, hvis i har spørgsmål om mig som spiller, raider osv. kan i spørge Calle, ellers kontakt mig på Gnarli#21552 hvis i vil have en samtale på discord.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Hvis pigen har farvet håret rødt, skal man gå en stor bue udenom. Så hold jer til blonde svenskere =P

Ser frem til at høre fra jer, gud bevare Danmark.

Comments

6 Comments

Nemes
Hej Philip

Tak for en velskreven ansøgning, altid rart at kende personen bag karakteren.
Vi kan højst tilbyde dig et social spot på nuværende tidspunkt.

Hvis du vil ansøge et raid spot engang i fremtiden, skal du sørge for at kunne fremvise:

- Optimized karakter (gems/enchants)
- Mythic logs

Logs er det eneste vi rigtigt kan granske i og derved fastlå hvordan du ligger i feltet.
Vi sidder med et rigtig stærkt roster, derfor er baren allerede sat højt for nye ansøgere.


Regards
Nêmes

Hasufer
Hey Phillip

Lækker app, dejligt at se der bliver lagt tid og interesse i ansøgningen, fra din side! :)

Som Nemes også nævner, kan vi højst tilbyde dig et social spot som det ser ud pt, og vi kan ikke love at det er dig der kommer til at fylde vores DH spot i fremtiden, heller.
Kommer der en anden app, som er up to date m.m., vil vi i første omgang overveje ham, over dig. (hertil kommer også det, at vi ville have noget at vurdere den eventuelle applicant ud fra, i form af logs m.m. vs intet her og en nyrullet char).

Er lidt nysgerring mht noget du skriver:

Herefter disbandede guilden, og jeg tog ud og rejste i ca. halvandet år. Gik derfor glip af disse raids, og tror jeg har en tendens til at misse de gode raids x)


Du har brugt 1½ år afk på det sidste? hvordan ser det ud ift fremtiden og mulige afk perioder/gamequit?
1½ år væk fra wow er på ingen måde at fremvise man der en stabil raider imo. Du søger på en nyrullet karakter, med intet til at bakke dig op, ud over at have en ven i vores guild og lidt tidligere raid erfaring, som ikke er noget af råbe hurra for, set i forhold til mange af vores nuværende raidere.

Ja tak til social spot, men ellers ikke mere for nu, desværre.
Takker igen for den fine app - giv lyd hvis et social spot har interesse! :)

/Officers.
Applicant
Hej med jer, og tak for svar.

Først om fremmest er DH'en som jeg lister fordi det er det i primært søger, men som også nævnt er jeg åben for alting. Jeg forstår jeg udemærket angående logs, netop af denne grund nævner jeg også et dybdegående interview, og mulighed for at vise mit eget værd i et raid. Eventuelt kan jeg vise med en anden karakter, i raid, alt raid eller hvad i har af muligheder.

At mine karaktere ikke er gemmed, enchanted osv. kan godt se det sender forkert billede, men jeg har på det seneste spillet som casual og derfor rent enkelt ikke tænkt over det. Det skal ikke komme imellem os, og til eventuel prøve i form af raid, vil jeg selvfølgelig have alt det ordnet.

I det afsnit hvor jeg skriver at jeg har været væk fra wow i halvandet år, har intet med min stabilitet som raider at gøre. Jeg var en del af et guild som disbandede, og jeg tog den beslutning at jeg gerne ville rejse og opleve verdenen. Netop derfor arbejdede jeg som rejseguide i den periode. Som jeg også nævner, har jeg ansøgt studie og det er hvad jeg vil bruge tid på fremover. Derved kan raiding sagtens følge trop i baggrunden.

Fik dog ikke nævnt 5 random mythic bosser i dette content, men som du selv udtrykker er det ikke noget at råbe hurra for. Da jeg sidste sekund blev hevet ind af en kammerat for at fylde et tomt spot.
Endnu en gang, først nævnte karakter er fordi det er jeg primære mangel, og igen er jeg åben for flere, også raidklare karaktere. (enchants og gems skal nok inkluderes til raiding..)

Jeg kan altid grave efter gamle logs, dog ikke på registrerede karaktere, men i vil kunne danne jer et overordnet billede. Måske ikke dps wise på spicific class, men i værtfald som raider generalt, angående mechanics osv.

Afsluttende, det er selvfølgelig jeres vurdering. Hvis i vil teste mig som raider og person er i velkommene, men hvis i vil afslutte med en social spot så er det helt i orden.
Hasufer
Det er nogle fine undskyldninger, de hjælper eller ændre desværre bare ikke rigtigt vores POV på sagen. Det er dog fint at vi får tanker og begrundelser m.m., så vi ved hvorledes det hele hænger sammen.

Accepted til social spot, velkommen til! :)

EDIT: Vil du være sød at poste din app igen, som en social app? så accepter jeg den :) (copy-paste denne app, ind i den nye social app)
Applicant
Hej igen =)

Det er umildbart ikke undskyldninger, det er nærmere forklaringer. Så sådan set er det ikke så velskrevet en ansøgning, hvis jeg ikke har kunnet formidle det ordentligt og forklaring er nødsaget. =)

Da det tyder på i ikke er åbne for en snak personligt videre end bare tekst, og det virker til jeg at accepteret som social, og ikke social med hensigt som raider. Så vil jeg hellere lade den ligge her, og eventuelt anskaffe logs og ansøge igen hvis det er aktuelt.

Ellers tak for jeres tid, og alt held og lykke fremover =)
Hasufer
Tak for det - det er du meget velkommen til, der er stadig 4 måneder+ til BfA release, så muligheden er der! :)

Selv tak mate!
Page 1