Notify Message
Applications

Jilneas - EU - Silvermoon (Alliance i øjeblikket)

Status: ACCEPTED
Submitted on: Apr 07, 2018 at 09:58 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

22 år

Race and Class
Blood Elf Demon Hunter
Rolle

DPS

Armory Link her:

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/ravencrest/jilneas - Ikke up to date, men forventes den at blive hurtigst muligt

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Har tænkt mig at beskrive min raiding erfaring gennem de guilds jeg raidede med i løbet af Legion for at give et bedre overblik over dem, samt logs som jeg har samlet i forhold til relevans.

Eldritch - Silvermoon
Logs: https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/15811461/10/

Eldritch var min første "semi-hardcore raiding oplevelse" - Jeg havde sidenhen ikke spillet WoW "competitively" og fik så derfor mine første erfaringer gennem Eldritch. Jeg raidede Emerald Nightmare samt en del af Trials of Valor med dem (selvfølgelig mythic). Vi sluttede EN af med en top 2.000 placering og jeg fik herefter blod på tanden efter mere. Desværre var Eldritch på dette tidspunkt ikke en guild hvor jeg følte at jeg udviklede mig længere som raider og jeg valgte at søge videre efter en bedre guild. Eldritch var en super god guild og deres guildmaster Tripd, var en af grundene til jeg fik så meget respekt for at skulle researche og forstå fights m.v.
Bemærkelsesværdige informationer om guilden her: Jeg fik ansvaret for et team af 6 på Ilgynoth under progress. Teamet var ansvarlig for at dræbe alle 'blobs' hvor jeg stod for at bestemme og call out hvilke der skulle dræbes hvornår. En super fed oplevelse som jeg ikke er bleg for at gentage.

Wasted Talent - Darkspear
Logs: https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/21353130/11/#partition=1
Jeg blev introduceret til Wasted Talent af en ven (Cathrosar som skal spille for DT Reborn) - Han rekrutterede mig og jeg var meget glad for at spille med Wasted Talent. Jeg gik fra at spille med en top 2.000 guild til top 250 hvor jeg bestemt følte mig mere blandt ligemænd. Jeg raidede ToV og Nighthold med Wasted talent. Jeg var desværre ikke særlig glad for måden hvorpå officerene og RL ledet holdet. Officerne var uovervindelige med deres titel og fik derfor ingen konstruktiv kritik selvom nogen af dem desværre godt kunne bruge det. Det betød også at der aldrig blev lavet replacements og folk fik lidt lov til bare at "hvile på lauerbærene" - En spillestil jeg bestemt ikke var fan af da jeg mener man udvikler sig bedst når man har "konkurrenter." Jeg valgte at søge videre for at finde en guild hvis ledelse passede bedre til mig. Jeg efterlod Wasted Talent i deres progress ca. ved Star Augur til fordel for Scrubz

Scrubz
Logs: https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/15811461/11/#
Jeg fandt scrubz gennem Wowprogress og besluttede mig for at apply. Jeg havde hørt lidt om guilden og hvordan deres GM var. Jeg raidede med dem i omkring 1-2 måneder og var i starten meget tilfreds med ledelsen. Jeg progressede Star Augur og Gul'dan med guilden. Den sociale del af Scrubz var desværre ikke-eksisterende da raid leaderen og GM'en førte os med en jernnæve uden lige. En oplevelse der i starten var super fed fordi folk fik kritik og blev benched hvis de ikke var optimale til guilden. Det betød dog at man efter kort tid fik for meget - de 2 eneste venner jeg havde i guilden valgte at leave og jeg fulgte trop da jeg blev kontaktet af en officer fra Inner Sanctum om et raidspot ved dem.
Scrubz disbandede kort tid efter da Jaxx, GM'en valgte at han ikke gad mere... Desværre

Inner Sanctum
Logs: https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/15811461/13/#partition=1
Inner Sanctum kontaktede mig om et raid spot efter at de havde set mine logs på Scrubz som var en af deres konkurrerende guilds på Silvermoon. Jeg havde derudover ikke hørt andet end godt fra mine venner omkring guildens tidligere dage, hvor de på deres højtid var en af verdens bedste. Jeg valgte derfor at give det et forsøg og sat ind som trial med det samme. Jeg nåede desværre ikke at progresse med dem da de slog Gul'Dan ihjel den første aften af mit trial og jeg blev nødt til at stoppe med at spille WoW af personlige årsager som vil blive beskrevet længere nede i applikationen.

Hvis i har nogen spørgsmål angående min raiding erfaring så siger i bare til.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Udover forberedelse og kendskab til sin class som kommer om lidt har jeg følgende roller ifølge mig selv når jeg raider.

- Jeg er ansvarlig for call outs som jeg er blevet bedt om at give. - Såfremt jeg ingen ansvarsområder har fået angående call outs vil jeg forholde mig lydløs på Discord for at give plads til RL og Officers.

- Jeg er ansvarlig for min positionering og udnyttelse af den viden jeg har om fighten. Det er påkrævet af mig som raider at kende til fighten og alle dens aspekter. Såfremt jeg er i tvivl om nogen aspekter af fighten skal jeg sørge for at spørge om dette inden begyndelsen af raiden eller ved første mulighed for at tale frit (hvis f.eks. man kommer i tanke om noget mid-raid)

- Jeg er ansvarlig for at lave mechanics som jeg er blevet bedt om af RL. Såfremt jeg har en ide til en anden strategi man kunne benytte fremlægger jeg dette efter raiden, da der skal undgås at skifte strategier mid-raid (Med mindre I Selvfølgelig gør dette, jeg har dog været vant til det nævnte).

- Jeg er ansvarlig for at kunne spille min class så godt som overhovedet muligt. Det betyder at jeg har fuld kendskab til min nuværende playstyle og andre relevante playstyles. Jeg kan finde ud af at udnytte disse i en sådan grad, at jeg har den højst mulige dps dog uden at ofre sikkerhed til fordel for ekstra damage. (Eksempel vil være at jeg er ansvarlig for at lave så høj dps som muligt, men ikke med vilje skal stå et ekstra sekund foran en åbenlys death-mechanic)

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Da jeg raidede gik jeg utrolig meget op i min class (DH) - Jeg blev anerkendt i DH Discorden som en Veteran DH hvilket gav mig adgang til informationer fra de bedste DH theorycrafters som f.eks. Kib og Frankster. Jeg var derudover på talefod med Frankster hvor jeg ofte diskuterede playstyles m.v.

Hovedsageligt kommer min information fra DH Discorden og fra f.eks. Kib og Frankster som er kendt for at være de bedste Demon Hunters i verdenen.

Alle spil jeg spiller får jeg rigtig meget op i at være den bedste hvilket altid resulterer i at jeg benytter en stor mængde tid på at undersøge alt jeg kan om spillet. Dette er bestemt gældende ved WoW som er et meget research intensivt spil.

Har du andre relevante characters?

Jeg vil transfer fra Alliance til Horde hvilket vil sige jeg desværre ikke har nogen relevante chars so far.

Jeg har dog tænkt mig at booste og geare en Mage / Warlock som jeg vil maintain i BFA.

Link dine Logs:

https://www.warcraftlogs.com/character/eu/silvermoon/jilneas - Men venligst tjek mine logs fra raiding erfaring da de er relevante.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg er en 22 årig fyr ved navn Mads som bor i Århus. Jeg arbejder fuldtid i en IT-virksomhed der står for det fulde IT-ansvar ved små og mellemstore kunder. Jeg købte min egen lejlighed i August 2017 og er derfor ofte meget interesseret i hvad der sker med Ejendomsmarkedet. Jeg elsker at spille computerspil og har gjort det siden jeg var 6 år gammel. Jeg elsker at gå i byen og fester og er ellers bare en meget afslappet og imødekommende fyr. Jeg undgår for alt i verdenen at være negativ specielt overfor andre mennesker jeg kender.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Det er jo altid et svært spørgsmål da hele spørgsmålet handler om at prale, noget som jeg ofte ikke bryder mig om.

For dog at være seriøs så føler jeg selv at der er mange årsager.

En grund til man ikke skulle vælge mig vil blot være min nuværende relevans og gear. Jeg vil først være relevant og klar til at kunne trial om en uges tid da jeg bliver nødt til at geare en del.

Jeg synes dog selv at der er mange årsager til min applikation skal tages seriøst. Jeg er en dedikeret spiller og elsker at raide. Jeg er god til ansvar for både mig selv og ansvar for mechanics i spillet. Jeg tager spillet seriøst og forstår at kvalitet er vigtigt når man vælger at raide 2 dage. Jeg ønsker det bedste for guilden og er social egnet til at spille med et hold med 19 andre mennesker.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har valgt at ansøge til jer af forskellige årsager.

1. Jeg har aldrig raidet med en dansk guild før, noget jeg rigtig gerne ville opleve.
2. Jeg går op i high tier raiding og 2 day guilds med high tier er svære at finde. I raider high tier og har fokus på at være de bedste i kan blive på det antal timer i har til rådighed.
3. Jeg mener selv at jeg passer godt ind, og jeg applyer ikke steder hvor jeg ikke passer ind.
4. I søger en Demon Hunter, forhåbentlig en knald dygtig demon hunter ';-)...

Det er i alt sin enkelthed årsagen til mit valg om at apply til jer.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg holder meget af at lave kill videos for min nuværende guild. Jeg har derfor lavet både en til Scrubz og en til Inner Sanctum på deres henholdsvis første Star Augur og Gul'Dan kill.

Såfremt i er interesseret kan i se videoerne nedenfor.
I kan derudover se mig spille i slutningen af Star Augur videoen...

Scrubz - Star Augur - Rank 299 World
https://youtu.be/DQlIdu48tmY

Inner Sanctum - Rank 179 World
https://youtu.be/ERnQJqHh8O0

Jeg glæder mig super meget til at høre fra jer.

PS. Alduin hvis du læser dette, betyder det at jeg valgte at apply uden at få svar på mit spørgsmål ^^ - Det håber jeg er i orden med dig...

Comments

4 Comments

Applicant
Og beklager den lange applikation :-)! Jeg nyder at give det fulde indblik i mig som spiller hvilket ofte kræver at jeg skriver en del haha... Håber den går ... :-)
Hasufer
Hey Jilneas/Mads!

Det er lige efter min smag, så du skal ikke høre noget herfra i hvert fald ;)
Vi ser nærmere på din fine app og vender snart tilbage med et svar! :)

/Hasu.
Hasufer
Hey igen Jilneas!

Vi fik en snak omkring din app i går og er kommet frem til følgende:
På baggrund af hvad du kan vise os af tidl erfaring/logs og en gennemført app der giver et godt indtryk af dig, syntes vi du skal prøves af på trial hos os.
Da dit gear ikke er uptodate, kommer det til at kræve offraid optimering fra din side, før vi vil tage dig med på mythic clear - det vi tænker er, at du bruger 2,3 resets på at gøre dig klar med m+/hc/normal/world og så smider vi dig ind, når vi syntes det giver mening :) Herhefter har du et godt stykke tid frem mod BfA; til at bevise at du er vores kommende DH! :)

Velkommen til! Vi håber det kommer til at spille det hele! ;)
/Officers.
Jilneas
Hej Hasufer!

Det er bestemt en rigtig lækker besked at få på en mandag! Jeg sørger for at få transfered i dag og er allerede i gang med at grinde ilevels selvom det er en anelse svært uden at have den nuværende curve haha! meeeen jeg har et par tricks ;-)

Jeg begynder at læse op på mythic fights så jeg er i tip top form når jeg er gearet op!

/Jilneas
Page 1