Notify Message
Applications

Daemonikos

Status: REJECTED (Class is full)
Submitted on: Apr 08, 2018 at 06:10 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

23

Race and Class
Blood Elf Warlock
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg startede med at raid tilbage i WotLK, mens jeg har spillet har jeg altid cleared det højeste tier a content. At beskrive dette I overenstemmelse med mine tidligere guilds giver mest mening IMO, so here we go.

Hordes Angels - Thunderhorn:
Classes Mained in order: Death Knight (Naxx + EoE), Rogue(Ulduar, ToTC, ICC, BWD, BoT, TOFW, Firelands)
I både Ulduar og Firelands raidede jeg også på siden med en IRL friend group, i Ulduar mainede jeg her Resto Shaman og i Firelands Warlock.
Jeg tog en pause fra WoW efter Firelands.

Kickass Unicorns - Ravencrest:
Jeg kom tilbage til spillet sidst I MoP, Hordes Angels var på dette tispunkt dispanded.
Det var faktisk med samme vennegruppe som jeg raidede Firelands, men efter blot et par måneder var de fleste quittet, i denne korte periode mainede jeg Holy Paladin. En ven fra Hordes Angels raidede i Kickass Unicorns som jeg dertil joinede, her joinede jeg i Siege of Ogrimmar som Warlock.

Vi havde problemer med healer rosteren så jeg vendte tilbage til min Holy Paladin, både fordi jeg havde erfaring derpå, og fordi vi virkelig havde brug for en til Thokk.

Da WoD ramte gik jeg tilbage til min Rogue, her clearede vi Highmaul Mythic. Guilden disbandede desværre i BRF, og jeg fik derfor ikke cleared Mythic BRF mens det var relevant. Med min guild disbanded tog jeg en pause I et par måneder før jeg rejoinede spillet i HFC.

Deathsworn Verdict - Ravencrest:
Jeg joinede Deathsworn Verdict i HFC, vi cleared HFC senere end jeg var tilfreds med, dette forstatte desvære i Legion. Jeg gjorde hvad jeg kunne for at prøve at improve guilden, simple ting som at gå gennem folks logs etc, dog var attituden I guilden ikke ligeså progress minded som mig(Selv simple ting som at bruge optimale gems og enchants blev nægtet af flere medlemmer), og jeg valgte derfor at forlade guilden for noget bedre, efter vi clearede EN Mythic var done.

Versatile - Ravencrest / Provoke - Draenor:
Versatile var et stort step op, meget bedre progress minded, og mit første 2-day raid guild.
Jeg joinede mens vi ventede på NH som alliance, mid raid patchen (7.2) valgte vi så at flytte guilden fra Ravnecrest Alliance til Draenor Horde og Cleared Tier 19 med world rank 365.

Efter at have slået Gul'Dan ihjel måtte jeg dog stoppe med at raid da jeg tog et semester I Australien og derfor ikke kunne raid.
Da jeg kom tilbage i Januar var det meningen at jeg skulle rejoin raid teamed, guilden var dog allerede nået Aggrammar progress, og jeg var i Nighthold gear. Det var her klart for mig at jeg ikke kunne være med på progress, så jeg ville istedet raid videre i BFA med Provoke, det blev desværre meget hurtigt klart for mig at så snart Argus døde, ville guilden følge med, hvilket nu er sket.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg er ansvarlig for at min class bliver brugt på den mest optimale måde på en given fight til fordel for raid gruppen.

Dette udmunder oftest I at tilpasse mig de tasks I en fight hvor min rolle er effektivt, som rogue har det ofte betydet dmg soaking pga voldsom utility, som Warlock har det betydet lignede I Legion grundet den voldsomme self heal som Warlock (Gul'Dan Well soak og Spellblade Ice debuff ansvarlig I NH eksempelvis).

I Kickass Unicorns var jeg også den ansvarlige melee officer hvilket betød at jeg styrede positioning hvor relevant, tjekkede logs igennem for melees etc.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg er typen der foretrækker at gå ind til et problem, fuldkommen forberedt, dette betyder at jeg altid laver mit research. Dette betyder at gennemgå tactics og mechanics ikke kun fra et overall view, men også specifikt I forhold til min class, og hvilke ting I en fight jeg som min class, Warlock I legion, kan gøre for at optimere udbyttet af min class.

Min information kommer fra Warcraftlogs, Sims og class discord primært. Tilbage I NH var jeg meget aktiv på discorden, mindre så nu hvor jeg ikke aktivt raider. Jeg simmer hver item og item combination for at sørge for stat weights er up to date, eksempelvis har jeg en 7 - 8 itemsets og stat weights til forskellige situationer (primært lego interaktioner I, specielt i M+).

Har du andre relevante characters?

Desværre da jeg stoppede med at raid mythic i NH, dog har jeg generelt en char af hver role klar til at spiller (dvs jeg vedligeholder normalt en tank og en healer alt som dps).

Link dine Logs:

Logs er split eftersom min karakter er gået fra Ally til Horde Mythic NH/Mythic EN vil være de mest relevante, dog har jeg også Antorus HC logs fra pugs: Horde - https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/23377164/11#metric=dps Alliance - https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/3187881/11#metric=dps&partition=1

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg er 23 og er på mit sidste semester af min kandidat hvor jeg læser software engineering. Foruden WoW spiller jeg også LoL, CSGO og Overwatch, dertil er jeg også lidt af en addict når det kommer til TV-serier som jeg ser alt for mange af. Foruden at bruge min fritid på min computer går jeg bueskydning og være social I andre situationer end computeren.

Hvorfor skal vi vælge dig?

den klassiske 'hvor cocky er du' del af applikationen.
Jeg påstår ikke at være fejlfri men jeg mener jeg er en god spiller med meget erfaring.
Jeg nyder en udfordring hvilket er hvorfor jeg jeg raider mythic content. Jeg er engageret i at tilføje værdi til raidteamet og både fungere som en del guilden I det større omfang.
Jeg investere min tid I ting som jeg er dedikeret til, heriblandt raiding (og ud fra længden af denne applikation også det).

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

1. 2-day raiding: Jeg har også et live uden for WoW som skal passes, derfor er det effektivitet af raids vigtigt for mig, som et godt ranked 2-day raid guild, er mit indtryk at jeres raids er effektive, hvilket tillader mere tid at blive investeret I min karakter udenfor raid, således at jeg kan perform på det niveau jeg ønsker.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Som I kan se på min historik har jeg spillet mange flere chars en blot min Warlock. Eftersom progress er ovre(den bedste del af raiding IMO) er min applikation naturligvis med hensigt på et BFA raidspot. Jeg er hertil ikke låst fast I at spiller Warlock.

Hvis jeg kommer ind som Warlock, altså range dps, vil jeg selvfølgelig ikke reroll til healer med forventning om raidspot, men jeg er åben for at reroll til en anden class alt efter class changes og guild roster i BFA.

Uanset resultatet, tak for at læse min applikation, den endte sku med at blive lidt lang.

Comments

1 Comment

Hasufer
Hey Daemonicos/Marc! :)

Som det ser ud nu, har vi ikke lyst eller behov for at teste en ny warlock i vores setup. Vi takker dog for interessen og den fine app du har smidt sammen her

Alt GL herfra, med at finde en ny guild der passer dig!
- Du er velkommen til at prøve med en ny app, når vi kommer lidt ind i den nye exp, måske kan der være plads til den tid, men for nu, er det desværre et nej tak! :)

/Officers.
Page 1