Notify Message
Applications

Fivezerocent-Kazzak

Status: ACCEPTED
Submitted on: Apr 13, 2018 at 03:33 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

19, meget snart 20.

Race and Class
Blood Elf Rogue
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Social - med henblik på at blive raider senere.

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg startede med at spille WoW i slutningen af Vanilla, og som sagt er jeg 19 år pt, og derfor har det været vanskeligt at raide på hardcore plan. Det lykkedes dog sådan nogenlunde i Pandaria hvor jeg lå Rank 1 DPS i SoO Mythic (serverwide) Dog endte det først med Garrosh Mythic kill dagen efter at Cutting Edge forsvandt. Jeg har stort set spillet casual igennem legion, dog fik jeg et tilbud om at få et raiding spot i Antorus, og derfor er jeg 11/11 Mythic nu. Pt er mit mål blot at gøre klar til BFA (ligesom alle andre) og derfor søger jeg rollen som Social - med henblik på raiding senere. Jeg vil også gerne stå til rådighed som back up i forhold til farm raids i legion. Min Rogue som jeg ansøger med er en alt, hvor min hensigt er at blive main Rogue.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg har altid være multi class rollen, personen der konstant bliver bedt om at logge på en anden class eftersom den class vil være langt bedre i forhold til den fight vi skal ind i. Det betyder samtidig også at jeg har erfaringer med stort set alle classes der findes pt. Både som Tank, Healer og DPS, og kan spille dem optimalt i forhold til kravet. Samtidig er jeg også glad for at være personen der gerne tager Soak rollen på sig, jeg er ikke typen som intenst går efter at ligge nummer ét på meters, men derimod sørger for at vi kommer igennem en fight med mindre problemer i forhold til mechanics. Og så har jeg gerne et ekstra øje åben for at se om der skulle være en enkelt som har glemt at den person skulle soak, og så tager jeg sprintboost på og løber ;) Dog er jeg typen som hakker ned på en, fordi han lige har glemt det en enkelt gang.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg søger helt klart min info via de virkelig hardcore spillere, icy-veins, logs, simcraft, der er jo mange ting som jeg gør for at forbedre min spillestil. Hvis jeg ved at et bestemt item vil være nødvendigt for at optimere min DPS, jamen så går jeg i intens farming stil, og så har jeg det item i løbet af en dag, hvilket også betyder at jeg vil gå langt for at forbedre min class, så jeg gør hvad end der skal til.

PS. Tak til Sneekyone for nogle gode tips ;)

Har du andre relevante characters?

Har et par 960 ilvls som jeg stille og roligt tager nogle HC runs på når jeg føler for det. Dog kan jeg spille dem fuldt ud hvis nødvendigt.

Link dine Logs:

-

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg hedder Andreas og er en dreng på 19 år, snart 20. Pt. går jeg i 3.G på en HHX uddannelse, hvilket betyder jeg vil være færdig til sommer. Jeg er en frisk ung dreng, som helt sikkert ikke bør game på livet løs, men jeg kan ikke lade vær, så jeg tilbringer for det meste min dagligdag med gaming, træning og sundkostm så jeg er frisk selv kl 02:00 til et par M+ dungeons :P

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig fordi jeg kommer til at bidrage med en helt del positiv energi, jeg er en meget aktiv og super venlig person. Jeg går utrolig meget op i at folk omkring mig har det godt, og det gælder både folk jeg ikke har mødt og folk jeg har mødt. Og derfor synes jeg i skal vælge mig.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Det er en lidt sjov historie. Jeg havde en alt og så i lavede nogle boost runs i HC og tilfældigvis blev jeg carried :/. jeg fandt derefter ud af at i var en dansk guild, hvilket gjorde det mere interessant. Jeg følte at det var et Guild hvor folk havde det hyggeligt og godt med hinanden, og det vil jeg gerne være en del af, og derfor vælger jeg at ansøge hos jer. :)

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Hvad har Pipi Langstrømpe og Sydafrika til fælles?
- De begge har en abe der hedder Nelson

Hvis det sgu være en brun herre som læser denne joke, så vil jeg blot lige sige at jeg synes den er kamp sjov.

Håber i tager denne ansøgning til betragtning

Mvh Andreas

Comments

2 Comments

Hasufer
Hey mate - tak for din app!

Et social spot er du meget velkommen til at få, men vi kan intet love mht kommende raidspots som det er pt, lige så du er indforstået med det, hvis du havde tænkt dig at raide til BfA! :) Der vil self være plads i div social runs/m+ osv :)

Velkommen til - accepter sin app i morgen.

/Hasu.
Applicant
Ej hvor fedt. I forhold til raidspots er jeg helt indforstået med at det er fyldt op, som sagt vil jeg gerne stå til rådighed i forhold til hvis en bliver forhindret i at komme til et raid, og da jeg i forvejen er 11/11 mythic behøves der ikke den helt store taktik forklaring osv. Men jeg er super tilfreds med et socialt spot, det passer også helt fint i forhold til de kommende eksaminer.


/Andreas
Page 1