Notify Message
Applications

Marawin - Resto / Boomkin druid

Status: ACCEPTED
Submitted on: Apr 13, 2018 at 12:46 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

28

Race and Class
Tauren Druid
Rolle

Healer

Du ansøger som?

Social - med henblik på at blive raider senere.

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg startede tilbage i vanilla, og spillede som ung purk spillet "for sjov", uden rigtigt at sætte mig ordentligt ind i det. Har spillet siden Vanilla, men startede for første gang som seriøs raider i SoO hvor jeg clearede alle bosser pånær 2.

Sidenhen blev det en hel del mere seriøst i WOD hvor jeg på mit "main" account har Cutting Edge fra Archimonde. I Legion startede jeg ud som core raider i Danish Samnites og fik clearet 5/7 M inden jeg af familiære årsager var nødt til at indstille min aktive raiding karriere.

Siden da startede jeg kort op som raider igen her i Antorus, men måtte igen indstille spillet på det seriøse plan, da min kæreste for 1½ uge siden fødte min søn.

Karakteren jeg spillede på i seneste + nuværende ekspansion er på "Quintey", shaman på Kazzak.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Som healer i et raid er det selvfølgelig min rolle på bedst mulig vis at holde alle i live. Da jeg raidede i Danish Samnites var jeg officer og var incharge for healers. Derfor var det også mig der stod for healing CD's etc. på raids.

Derudover er en vigtig rolle for mig som healer også bl.a. at dispelle diverse ting i løbet af et encounter.

Som Resto Druid er jeg meget "allround" healer, og holder folk oppe med mine hots. Hots er selvfølgelig altid oppe på tanks, på trods af at classen ikke som sådan er en tank-healing class.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg læser dagligt guides og opdateringer. Dette gør jeg bl.a. fra MMO Champion hvor jeg får størstedelen af min viden fra.

Har du andre relevante characters?

Jeg har en assas. Rogue på dette account.

Har for nyligt skiftet tilbage til dette gamle account, da mit main account simpelthen blev for uoverskueligt pga. for mange chars, og for lidt tid til at spille kontra de chars jeg havde.

Den log jeg linker er til min shaman på det andet account, da jeg på denne char ikke har lavet nogen form for raid endnu.
Dette er også derfor jeg i første omgang vælger at være social, indtil jeg får raidet og spillet denne class op til 100% performance.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Mit navn er Christian, jeg er 28 år og er til daglig bosat i Hadsund med min kæreste og vores 2 børn. PT. er jeg jobsøgende efter endt uddannelse i januar måned.

I min fritid går jeg meget op i fodbold, og sidder ligeledes en hel del ved computeren.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig fordi jeg er en fantastisk social at have i guildet. Jeg elsker spillet, og elsker at sidde og hygge i Mythic +, cleare tidligere raids på mythic.

Derudover er jeg generelt en humørspreder, og kommer godt ud af det med stort set alle dem jeg spiller med.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har valgt at ansøge hos jer da I lyder til at være et hyggeligt guild. Samtidig kan jeg godt lide jeres progress og raiddage, og fremadrettet kunne jeg utrolig godt tænke mig at blive en del af dette.

2-day guilds er præcis hvad jeg søger når jeg går efter et guild, og lige netop at I er et dansk guild er bare et kæmpe plus i bogen for mig.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Er som sagt på et nyt account da mit gamle ganske enkelt var for uoverskueligt for mig. Jeg havde for mange chars som skulle passes, og for lidt tid til det.
Derfor er jeg nu gået over til dette account således, at jeg kan fokusere på 1-2 chars i stedet for 8 forskellige.

Og sidst men ikke mindst!

Hvad er Raket-Madsen’s ynglings chips?
KIMS.

Arrrrrh!

Comments

2 Comments

Applicant
Som jeg også nævnte ingame er det 100% ok med mig at jeg kun får et social spot og intet andet :-)

/Christian
Hasufer
Hey mate

Et social spot kan du sagtens få, men vi kan pt intet love mht et kommende raidspot i fremtiden - desværre :)

Lader lige app hænge lidt tid, så folk kan læse den ^^
Velkommen til!

/Hasu.
Page 1