Notify Message
Applications

Resto Shaman

Status: ACCEPTED
Submitted on: Apr 17, 2018 at 12:58 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

18

Race and Class
Troll Druid
Rolle

Healer

Du ansøger som?

Social - med henblik på at blive raider senere.

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Har ikke taget raiding seriøst før legion rigtigt.
I legion : Cutting Edge Nighthold og 8/11 M ABT

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg er udelukkende healer I mythic raids. Jeg har spillet healer I stortset hele legion og har virkelig nydt det. Min rolle som healer er ikke kun at holde andre i live, men også have godt overblik over hvilke raid cd's der er ledige, og få maks value ud af dem. Jeg er aldrig typen der bruger cd's bare for at bruge dem. Jeg er god til at vurdere hvornår det bedste tidspunkt at bruge dem på.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg ser twitch.tv mange timer om dagen. Jeg ser tit streams fra spillere som spiller de samme classes som mig. Mayveycackes (Resto shaman) og Jdotb (resto druid). Jeg bruger også MMO-Champion, og shaman og druid discord

Har du andre relevante characters?

Min Resto-Shaman (main) Weirdboyy-Kazzak

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg bor I Canada (Toronto) hvor jeg har boet i 2 år. Jeg er I mit sidste år af highschool (svarer til 3g) og flytter til Danmar midt I juni. Jeg tager et sabbat år for at arbejde og supplere nogle gymnasie fag så jeg kan gå på Københavns universitet.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig fordi jeg elsker WOW, og altid er ude på at forbedre mig. Derudover vil jeg bringe godt humør og god stemning til guilden. Jeg er altid glad og frisk på hvad som helst. Men hensyn til raiding, synes jeg I skal vælge mig fordi jeg selv synes jeg er god at have I en raid group, og jeg har stort potentiale for at udvikle mig endnu mere. Jeg har nok ikke lige så lang erfaring med raiding som mange I guilden, men har udrettet meget siden jeg startede raiding på højere niveau imo. Selvom jeg kun er 18 er jeg utroligt moden, og meget up to date med ting og sager.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Har valgt fordi jeg savner at spille wow med danskere tbh. Jeg var i en amerikansk guild (på US servere ofc) i Nighthold tier, men skiftede tilbage til EU lidt efter antorus kom ud. udover det virker det som en god guild, med kompetente mennesker.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg er med I en finsk guild lige pt. Pls help me out of that place....

Comments

1 Comment

Hasufer
Hey Kristian!

Du er meget velkommen til at joine som social, men som vi også snakkede om ingame, bliver et raiding spot ikke rigtigt aktuelt pt! :)

Accepted til social spot - velkommen til!

/Hasu.
Page 1