Notify Message
Applications

Flunky

Status: REJECTED (Lacks raid experience)
Submitted on: May 13, 2018 at 09:44 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

28

Race and Class
Blood Elf Death Knight
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Har spillet siden Vanilla, dog rimelig meget on/off fra et raid perspektiv.

Vanilla: Cleared alt op til C'Thun. Jeg var rigtig dygtig til at trykke på Frostbolt og Flash of Light rank 4!

TBC: Spillede meget casual her. Clearede kun Kara og SSC, stoppede før Black Temple.

Wrath: Joinede et godt guild på min server (Zenedar) og fik Yogg Saron server first. Guildet brændte desværre ud kort efter, og jeg havde svært ved at finde et nyt guild der passede til mig. Efter flere oplevelser med toxic folk, mistede jeg motivationen og stoppede efter ToC.

Cata: Eneste expansion jeg straight up ikke spillede. Levelede en character og.. det var det.

MoP: Spillede primært PvP. Det var her det gik op for mig, at jeg gerne ville tage spillet mere seriøst, så jeg joinede et dansk guild med henblik på at raide i WoD.

WoD: Raidede i førnævnte danske guild, men de var mildest talt elendige. Guildet faldt fra hinanden i starten af BRF, men jeg kom tilbage til HFC og joinede et guild ved navn When Yer Ready Paul. Guildet så eksponentiel udvikling efter jeg joinede, og vi endte med at få mythic Archimonde ned som world 500 eller sådan noget. Ikke noget vildt imponerende, men det var et guild der ikke kunne clear mythic BRF i det tidligere tier. Jeg spillede selv først rogue, og derefter mage på farm for at variere lidt mod slutningen af expansionen.

Mod slutningen af WoD endte jeg med at blive officer i WYRP, og vi kiggede frem mod Legion som en mulighed for at tage et skridt op:

Legion: Clearede mythic EN, næsten hele Trial (masser af progress på Helya), de første 4 bosser i NH.. og så blev min familie desværre ramt er lidt af en tragedie, som tvang mig til at stoppe. Guildet fortsatte og clearede mythic NH det meste af Tomb ( https://www.wowprogress.com/guild/eu/bladefist/When+Yer+Ready+Paul/rating.tier20 ), men Tomb's design slagtede simpelthen vores raiders motivation. Guildet stoppede med at raide efter world 254 på Mistress.

Da jeg kom tilbage og var klar til at raide igen, var guildet som sagt desværre stoppet. Jeg har siden forsøgt at finde et nyt hjem der passer til mig :) Mht. Antorus har jeg cleared heroic om og om igen, og har nu også 3-4 timers progress på mythic Argus - en af grundene til jeg applier nu.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Lige nu er jeg DK, så min rolle kan bedst beskrives som "Dræb det jeg bliver bedt om", eller "Grib det jeg bliver bedt om". Jeg har altid været meget alsidig med hvad jeg kan spille, og igennem Legion har jeg både DPS'et og healet på mythic niveau.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Hvorend jeg kan finde det. Discords, guides osv. Mest af alt simmer jeg selv min character. Sims er selvfølgelig ikke alt, men i en hverden med Titanforging og legendaries er det meget svært at leve uden. Sætter også pris på at kunne diskutere WoW med ligesindede. Man ved jo aldrig om en guild mate eller lign. havde et perspektiv man ikke lige selv havde overvejet :)

Har du andre relevante characters?

Ikke lige nu, har kæmpet for at hale ind så har ikke haft mulighed for/tid til at geare flere ting op. Har en Druid og Shaman begge omkring de 945 ilvl, men det er det.

Link dine Logs:

https://www.warcraftlogs.com/character/eu/ragnaros/flunky (Jeg har været med på ét halvt mythic clear, uden BiS legos og erfaring på fights.) Her er logs fra Argus progress: https://www.warcraftlogs.com/reports/k96rDqRAzvCtjhmY#boss=-2&difficulty=0&wipes=1

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Mit navn er Christian. Er lige flyttet fra Vejle til København med min kæreste. Til dagligt laver jeg lige pt. ikke så meget. Er ret passioneret omkring spil generelt, men er også glad for musik og spiller selv guitar. Er også glad for sport, primært Basketball og Fodbold.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg føler, at vi er et godt match! Det har været virkeligt svært at finde et dansk guild med samme ambitioner som mig, men efter at have læst jeres WoWProgress og set nogle videoer, så føler jeg, at det kunne fungere ret godt.

Jeg er ikke typen der laver de samme fejl hele tiden. Jeg er dedikeret, og mit primære mål har altid været Guild progress over personlig progress. Jeg er rent ud sagt pisse ligeglad med loot, det er boss kills der er rewarden for mig. Hvis folk der styrer looted vurderer, at det er bedst for guildet hvis det sad på mig, så er det jo bare et bonus.

Jeg ved godt, at min erfaring ser sketchy ud på papir, men min performance har aldrig været et problem. Har altid været en rigtig solid spiller, men begyndte som sagt først at tage raiden scenen super seriøst i WoD. Er typen der er super OBS på alle ændringer, tester dem på PTR/Beta osv.

Er heller ikke typen der bliver pissy over at sidde ude. Igen, Guild>Personlig progress. Det er et hold spil, så hvis min class sucks til en fight er jeg mere end villig til at anderkende det og sidde ude. Jeg sætter dog også pris på god kommunikation fra officers osv, så det er altid rart at vide hvorfor man sidder ude en aften.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Da jeg kom tilbage til spillet og besluttede mig for at raide mythic igen, joinede jeg et Dansk guild på Ragnaros ved navn Sabotage. De er rigtig flinke, men jeg begynder mere og mere at føle, at vi har forskellige mål. Især på Argus progress kunne jeg mærke lidt en kløft mellem mig og resten - ikke på en negativ måde, mere bare at vi nok gerne vil have forskellige ting ud af spillet. Det at jeg typisk ligger enten i top eller tæt på toppen af DPS med 10-15 mindre ilvl gav mig også en idé om, at niveauet måske ikke var helt hvor det skulle være.

Jeg ansøger ved Superbia fordi, at i er et dansk guild på højt niveau med kun to raid dage. De to dage var også det der tiltrak mig ved Sabotage, men niveauet og attituden er simpelthen bare ikke passende for mig. Det er rigtig svært at finde et dansk to-dags raiding guild der matcher mine ambitioner, men i virker rimelig spot on.

Jeg var også imponeret over jeres kill videoer. Der virkede til at være god stemning, med en god blanding af seriøsitet og sjov.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Ikke andet end at jeg godt ved, at min nuværende erfaring rent objektivt set er mangelful. Siden i har Antorus på farm, så tænkte jeg, at jeg kunne afprøves i en trial uden at være til en byrde for guildet. Efter at have farmet non-stop efter BiS legendaries osv. føler jeg mig endelig klar til at trial i et seriøst guild.

Er mere end villig til at tage en samtale med officers osv, hvis i har nogle spørgsmål :)

Tak fordi i gad at læse min application!

Flunky.

Comments

3 Comments

Hasufer
Hey Christian/Flunky! :)

Tusind tak for din flotte app, den hjælper dig helt sikkert, når du (som du også selv skriver) ikke er helt så attraktiv på papiret, som vi måske gerne ser vores applicants være det! :)
Dog skal du vide at pladsen er trang og vi har et SUPER konsistent og godt meleeteam, som det er, hvilket kan gøre det svært at hive flere ind (har 1 melee trial as well, pt).

Vi vinder tilbage med svar i løbet af et par dage - gl med app'en! :)
/Hasu.
Hasufer
Hey igen mate! :)

Vi har snakket omkring det hele, og er blevet enige om, at vi ikke rigtigt tror du kan følge med de folk vi allerede har i rosteren - Din erfaring og det du fremviser, giver os ikke nok blod på tanden, til at ville prøve dig af som tingene er nu.

Mange tak for den fine app og gl med at finde en guild der passer dig! :D

/Officers.
Applicant
Tak for det hurtige svar :) Fuldt forståeligt, når der ikke er et decideret mangel er der jo ingen grund til at tage en chance kan man sige.

Held og lykke fremad!
Page 1