Notify Message
Applications

Exerionn-kazzak

Status: REJECTED (Class is full)
Submitted on: May 16, 2018 at 01:14 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

19 år :)

Race and Class
Blood Elf Paladin
Rolle

Healer

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg har spillet wow siden BC, dog har jeg aldrig rigtigt raided endgame niveau indtil slutningen af WOD hvor jeg var med på mythic hfc. Jeg har raidet endgame content siden starten af legion hvor jeg har fået cutting edge på xavius. Dog faldte min guild fra hinanden så jeg har først begyndt at raide ordentligt i antorus, hvor jeg joinede en svensk guild REFORMED som lige pt. er 10/11 mythic. Jeg blev recruited til den svenske guild LAGOM som er igang med at starte op.
Dog er mine logs fra REFORMED ikke public, men jeg kan sagtens finde dem og sende hvis det betyder noget ;)

Fortæl os om dine roller på et raid.

mens jeg har spillet i guilden reformed, har jeg været healing officer. Som healing officer har jeg stået for planlægning af raid cds og stået for at kalde externals etc.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg laver høje m+ med mit team, hvor jeg helst går efter de dungeons hvor det dropper loot som jeg kan bruge, både i raids og m+. Jeg henter info fra paladin discorden.
Og så tjekker jeg altid op på tactics på alle bosserne, så jeg er forberedt på hvordan min class kan spilles og for at se hvordan jeg få mest muligt ud af min class :)

Har du andre relevante characters?

Jeg har en 968 shadow priest - Lulxerion-skullcrusher
Og en 960 windwalker monk - Månkxerion-kazzak

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Mit navn er Frederik, jeg bor i en lille by tæt på Århus som hedder Hadsten. lige pt. er jeg arbejdsløs, så jeg har masser af tid til at bruge i wow.

Hvorfor skal vi vælge dig?

i skal vælge mig fordi jeg er god både socialt, men også raidwise. Jeg er utrolig lærenem hvilket gør at jeg nemt lærer placement, damage output fra bosser og også nye classes. Jeg bruger rigtigt meget tid på at optimere min karakter gearwise, placement og output.
Jeg er også stabil på raid, i mine forrige guilds har jeg haft 99% attendence over 6 måneder minimum.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har valgt at ansøge hos jer fordi jeg savner at være i en ordentlig dansk guild, og fordi jeg vil noget mere inden for raiding.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

joke -> Boomkins i bfa

Comments

10 Comments

Nemes
Hej Frederik

Fin ansøgning du har skrevet, jeg har et par spørgsmål / noter til dig:

- Din karakter er ungemmed og unenchanted. Mere specifikt, Ring, Trinket og Cloak. Sådan nogle ting skal være i orden når du har ansøgninger ude og ligge.

- Du har to forskellige gems enchanted, henholdsvis 200 Crit + 200 Vers, er det med vilje du ikke kører samme stats i begge, i så fald hvorfor og hvilket breakpoint opnår du? " Jeg bruger rigtigt meget tid på at optimere min karakter gearwise, placement og output." Du kan nok forstå den her sætning falder lidt fladt nu.

- Har du set Superbia kill videos eller streams og hvorfor blev det lige præcis os du søgte ind hos?

- Om muligt, ville du kunne swap main til windwalker og spille den ligeså godt som din Hpala?

Hvis det ender med en trial, vil du komme ind på et 5 man healer team, der bliver roteret rundt ifht. 4 man healer fights således ikke den samme healer er benched hver gang. Dog vil en healer blive vægtet højere hvis CD's er vigtige på en fight, samt overall performance.

Jeg aner ingenting om healing, så det lader jeg andre om at kommentere, umiddelbart ser det fint ud.


Regards
Nemes
Applicant
Hej Nemes,

Jeg tror at det gear jeg har på, på battle net er mit speed gear, og derfor at jeg ikke haft nogen interesse i at enchante :)
Applicant
og ifht. windwalker monk, så mangler den et par legendaries og noget gear, før jeg nogensinde vil komme tæt på top logs, dog har jeg dræbt 1 boss på mythic på den mens den var 958 equipped hvor jeg formåede at ligge 2,2 mil dps
Veim
Jeg kan ikke rigtigt kommentere på dit gear, da du har speedgear på.

Ellers har jeg lige nogen ting jeg undrer mig over:

- Du bruger Light's Hammer på en hel del fights. Hvad er årsagen til det?
- Når du ikke kører Light's Hammer, er det Crusader's Might. Men på nogen fights bruger du nærmest slet ikke Crusader Strike?
- Når du kører Sac aura, vælger du på nogen fights at køre Aura Mastery alene, uden nogen CDs?
- Har kun set Sac aura i dine logs. Har du overvejet andet på nogen fights?
Applicant
Hej Veim,
Veim
Hej :)
Applicant
Jeg har fixet så du kan se mit gear.

Jeg bruger lights hammer på de fleste fights, da jeg føler at det er den jeg får mest healing ud af, har aldrig været ret begejstret for bestow faith. De fleste gange når jeg bruger crusaders might, er det kun fordi jeg ikke føler at jeg får nok ud af min lights hammer og fordi lights hammer er utrolig dyr i mana. Jeg er ikke super god til at bruge crusaders might optimalt, men jeg plejer at udnytte det ret meget i min AM.

Omkring sac aura, så kommer det meget an på hvilken boss fight jeg sidder på, jeg vil altid bruge wings sammen med am på en bossfight som imonar hvor der er utrolig meget damage output fra tripwires, eller fra aggramar. Jeg har experimenteret lidt med cd's på bosser som pt. er på farm, men som du nok kan se, så har jeg ikke lavet reclears helt vildt meget.

Jeg har altid kørt sac aura, det er den jeg er mest sikker i. Det skal dog lige siges at jeg selvfølgelig altid vil skifte hvis det vurderes at være bedre for raidet :)
Veim
Gear ser okay ud. Din chest er lidt lav ilvl, men går ud fra du bare har været uheldig.

Hvordan udnytter du lige Crusader's Might i AM? Det lyder som spild tid.

Når du siger, at du føler du får mest ud af Light's Hammer, er det så dit healing output?
Var der generel mangel på AoE healing i det healing setup i havde?

Du skriver, at du checker op, hvordan din class skal spilles.
Men i dit svar, skriver du nu, at du vælger de abilities du gør, fordi det er dem du er mest sikker i.
Det hænger ikke helt sammen, medmindre du blot tjeker op, og så ignorerer det?
Hasufer
Hey Exerionn! :)

- Intet svar i 2 dage. Vi tolker det lidt som manglende interesse og vi er derudover også enige om, at vi nok vil få svært ved at få plads til dig, ligemeget hvad.
Når det er sagt, ønsker vi dig alt held og lykke med at finde en god guild og tak for interessen du vist Superbia, igennem din app! :) Beklager det ikke kunne blive til et spot, i denne omgang.

/Officers.
Applicant
Helt fair, havde lige noget teori læsning til båd certifikat, og så gik tiden. Tak for snakken, håber i kommer godt ind i den nye expansion <3
Page 1