Notify Message
Applications

Tanzula (Tarren-Mill)

Status: ACCEPTED
Submitted on: May 20, 2018 at 03:21 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

18,5 :)

Race and Class
Blood Elf Paladin
Rolle

Healer

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg har fået cutting edge siden Siege of Orgrimmar med undtagelse af Tomb of Sargeras (Fik 7/9 inden jeg quittede) og så selvfølgelig Antorus, da jeg har haft en længere pause.
Jeg har raidet lige siden Cataclysm på min holy paladin, men på grund af min alder, så blev det først sådan rigtig seriøst i MoP.
Tilbage i MoP raidede jeg med nogle venner på kazzak og vi havde et weekly fredags run, hvor vi raidede heroic. Jeg stod for meget af rekrutteringen og forberedelsen til vores raids - i forhold til healing cds osv. Vores run blev meget attraktivt og vi fik folk med fra mange af de gode guilds som stadig er på Kazzak i dag, som fx Ecology og Fang. Vi clearede både 10 & 25 man HC i SoO og endte med at lave en guild, da vi gik ind i WoD hvor vi spillede fredag og lørdag. Endte med top 600 i Highmaul og 450 ish i BRF. Desværre disbandede guilden i HFC, så jeg endte med at joine en anden guild som hed RNG. Jeg fik cutting edge med dem i HFC, men kan ikke huske world rank (12/12-2015 tho). Da vi gik ind i Legion fik vi top 100 Xavius, men grundet en masse drama, disbandede RNG også desværre. Jeg kendte nogle venner som spillede på Tarren Mill i guilden Zanity, så jeg joinede dem i Nighthold på min Demon Hunter, og nåede lige at få cutting edge Helya og Guldan. I ToS spillede jeg indtil Fallen Avatar, og så blev jeg nødt til at quitte grundet en masse ting irl. Vi fik top 200 ish op til Fallen Avatar.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg har tidligere erfaring som healing officer både tilbage i SoO og da jeg spillede i RNG, hvor jeg hjalp med vores healing team etc. Dsv. at jeg er god til at calle ting, som er nødvendige på Discord og ved hvornår jeg skal holde kæft :) Jeg mener at en healers rolle i et raid team er meget vigtigt, og med god healing koordination, så kan et guild nå langt.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Som healer analyserer jeg logs på Warcraftlogs, og overvejer selvfølgelig også selv hvilke talents der kan benefit "vores" raid, da det tit handler om hvilket healer setup man kører. Kan også godt lide selv at eksperimentere lidt med forskellige ting i fx dungeons og så lære af mine fejl der, hvor det ikke rigtig tæller i forhold til progress ;).

Har du andre relevante characters?

Jeg spillede resto shaman i starten af Legion, men kan også godt spille andre healing classes. Har tidligere spillet resto druid i CM's tilbage i MoP og WoD - måske er det værd at fortælle at jeg har realm fastest CM's i alle dungeons fra både MoP og WoD som healer :)).
Har dog altid spillet min paladin, som også har 343 days /played.
Den eneste anden character som er relevant i forhold til nuværende content, det er min Demon Hunter som er 965 ish. https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/tarren-mill/videlsfriend

Link dine Logs:

Har ikke nogle relevante logs lige pt, men har nogle fra WoD. https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/81703/8/#metric=hps https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/748321/7/#metric=hps https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/748321/6/#metric=hps Jeg havde stort set 99th percentile på alle bosser i SoO (Lasse kan confirm) men da de er så gamle, så er der vidst gået noget galt på Warcraftlogs (brugte vidst også en anden log hjemmeside dengang hvis jeg husker rigtigt)

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg hedder Christoffer og jeg bor i Greve, som ligger lidt ude fra København. Jeg afslutter mit andet år på STX i år, og bliver student næste år. Til daglig har jeg et fritidsjob i Fætter BR, hvor jeg primært arbejder i weekenden for at tjene nogle penge til mine interesser, som er træning og wow. Jeg træner næsten hver dag, og har planer om at stille op til noget konkurrence om nogle år med hjælp fra min coach ;). Jeres raid tider passer fint, da jeg både kan nå at træne og forberede mig til raid efter skole.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig fordi jeg har erfaring og er en team player, som kan bidrage til raid teamet. Jeg er ikke bange for at åbne munden og tale på Discord, når det er nødvendigt, og jeg kommer til at bruge meget tid på at optimere min character i starten af BFA og fremover også selvfølgelig, så I kan forvente en stærk holy paladin! :)

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har fået mere tid og interesse i spillet igen, og derudover så kender jeg også Lasse og har spillet med nogle af jer andre før.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jesper og lasse er memes

Comments

3 Comments

Alduin
Hey Dak.

Ville bare lige melde ud at vi har set appen, og vender tilbage snarest mulig efter vores muligheder er gennemgået.
Vi har pt. 2 healer applies+1 mere inc. - Så tålmodighed er en dyd 😬.

I mellemtiden kan det være vores anden Holy Pala, samt andre tjekker ind og stiller et par spørgsmål. Så gerne hold dig updatet.

Nogle af os kender dig lidt på forhånd, fra Helios og andet steds, både personligt og hvad du er i stand til at bringe til raidet. Det er et plus.

//Aldu
Applicant
Det er bare iorden 😎så forsætter jeg med at farme leggo's og gear på den imens haha
Hasufer
Hey mate.

Vi har snakket om det og vi tror, af mange forskellige grunde, at du vil være et godt asset til vores raid team! :)
Regner med at køre dig ind fra i morgen, hvis du har mulighed for at joine us på farmraid der (første 8-9 bosser) - ellers fra næste reset!
Velkommen til guilden, håber du falder godt til! :D

/Officers.

Page 1