Notify Message
Applications

Totemsvinet

Status: ACCEPTED
Submitted on: May 20, 2018 at 07:59 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

27

Race and Class
Pandaren Shaman
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Social - med henblik på at blive raider senere.

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Vanilla: Jeg var så heldig at finde en god guild og kunne clear det Naxxramas selvom det var fucking cancer at skulle finde så mange tanks, men det var min første oplevelse med hardcore raiding. Jeg forblev i den samme guild stort set hele vejen igennem.

TBC & WOTLK: Jeg har valgt at slå disse to sammen, da jeg tog en pause fra spillet efter WOTLK.

Jeg begyndte at spille med fokus på PvP og formåede at få R1 flere gange gennem TBC og WOTLK, her begyndte jeg så at være moderator på ArenaJunkies.com, en gammel PvP hjemmeside som er blevet lidt unødvendig efterhånden, men jeg lavede flere shaman guides med fokus på Elemental. Jeg raidede lidt løst i TBC, men formåede alligevel at være inde og clear det hele med en god guild grundet mine kontakter gennem PvP og Chain Heal var alligevel latterlig OP på daværende tidspunkt. Jeg flyttede server og startede et community op på Outland i WOTLK, hvor jeg sammen med nogle andre gode venner startede en guild som havde et fucking derp navn 'NO PET FOR XMAS', men det gjorde at vi fik et godt PvP community op at køre og var alligevel inde og clear HC ICC da du fandt det bedste PvP gear i PvE den expansion. Så alt i alt har jeg en meget blandet profil og været med til lidt af det hele.

Dette bringer os til Legion, hvor jeg valgte at spille WoW igen da en masse venner sagde det var blevet fedt at spille WoW igen og ja, nu skriver jeg her - så det fungerede vel :) Jeg var med i et PuG hvor jeg mødte nogle danske gutter fra guilden The Frozen Toiletpaper og vi havde en god kemi, så valgte at flytte server med min druid på daværende tidspunkt (fungerede som healer) og vi fandt ud af at vi godt kunne finde ud af spillet, så vi begyndte langsomt at raide Mythic EN.

Jeg har været med TFTP lige siden og været med til at få Cutting Edge på EN, NH, ToS (folk gad ikke progress Helya desværre, så den drøm døde hurtigt) og pt er de i gang med at dræbe Argus (jeg er selv 10/11M Antorus experience). Det er en fantastisk guild og jeg elsker den, men vi har gennem Legion døjet med det problem med balancen mellem hardcore mythic raiding og så vennegrupper, det har givet en del udfordringer, men der er efterhånden kommet godt styr på det samt struktur, men jeg vil stadigvæk gå lidt mere hardcore med BFA på trods af at jeg nyder det sociale med gutterne.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg har fungeret som Officer det meste af tiden og var en fælles Raid Leader gennem nogle af de tiers vi progressede, men nu er jeg så kommet tilbage til min oprindelige class, Shaman. Jeg gjorde skiftet tilbage i NH og formåede hurtigt at farm samtlige legendaries på den og holdte min druid ved lige stadigvæk indtil min shaman fuldt ud kunne overtage den rolle og har siden hen fungeret som både healer og dps, alt efter behovet. Jeg er generelt en meget fleksibel spiller som har nemt ved at erhverve mig nye talenter og kan hurtigt tilpasse mig en ny role eller situation.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg har været en aktiv del af elemental shaman community på discord da jeg egentlig ikke føler andet har kunne nå samme niveau gennem Legion og de hentede alligevel deres information fra den discord. Så jeg har selvfølgelig altid været frisk på at lege med forskellige legendaries og trinkets, ikke at det har meget betydning på nuværende tidspunkt men har altid gjort en dyd ud af at sim og generelt optimere min dps til det yderste.

Har du andre relevante characters?

Jeg har en monk som jeg spillede op da jeg kedede mig på horde: https://www.warcraftlogs.com/character/eu/twisting-nether/kungfusvinet# Den har alle legendaries til healing og dps, men generelt er jeg en person som fokuserer på en karakter fuldt ud når jeg går i gang med den.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg hedder Silas og er 27 år gammel. Jeg er pt ved at skrive mit speciale ved Aarhus Universitet, hvor jeg læser Engelsk & Medievidenskab. Derudover så har jeg de sidste 3 arbejdet som Studievejleder. Jeg er en pisse social anlagt person og elsker at få en god øl, eller en dårlig hvis man skal spam beerpong. Vi har 5 kroner øl i Esperanto, hvis I nogensinde er i den fredagsbar. Jeg er generelt en som rigtig gerne vil involvere mig selv og er ikke god til at være en passiv type, dog kan jeg selvfølgelig sagtens følge hvad en RL siger og være seriøs når vi skal raide, da jeg virkelig også er et konkurrence menneske. Jeg har spillet håndbold på højt plan i mange år da jeg var lidt yngre, så det ligger helt naturligt i mig at ville yde mit bedste.

Jeg er drevet af at gøre det bedste hver gang og jeg kunne nogle gange være helt spændt på om jeg kunne gøre det bedre end sidste uges raid. Det var også af den grund at jeg egentlig sad med i loot council og var officer i TFTP indtil jeg valgte at tage en pause for at fokusere på mit speciale. Jeg er en nørd til min core, fx mit speciale handler vitterligt om Marvel og deres brug af transmedia storytelling.

Jeg er som sagt stadigvæk i gang med min speciale process, så jeg har søgt som social men henblik på at blive en fast del af jeres roster i BFA men hvis I vil afprøve mig må I sige til:)

Hvorfor skal vi vælge dig?

I får en spiller som kender sin class og gør hvad han kan for at forbedre den - jeg . Jeg er en sød person selvom jeg kan være ret sarkastisk til tider, intet galt med lidt friendly banter ofc. Jeg er dedikeret, jeg farmede fx tilbage i starten af Legion cap på traits som en af de første på Sylvanas da det var pisse essentielt i NH progress hvis du skulle dræbe Krosus at både healers og DPS havde det gear der skulle til :)

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg føler at I har et ambitionsniveau som rammer godt med hvad jeg selv spejler efter. Jeg kender egentlig som udgangspunkt ikke rigtig nogen i guilden, men det er fedt at det er en udelukkende dansk guild ligesom TFTP og ud fra den korte information jeg har kunne læse mig til, så virker I nice :)

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg har ikke rigtig så meget mere jeg vil sige, da jeg føler at jeg søger på et lidt 'akavet' tidspunkt. Jeg vil med glæde snakke theorycrafting, pvp, pve eller m+ med jer, men det bedste er lidt kørt på nuværende tidspunkt, så jeg tænker at slutte af med en lidt dyster joke og jeg håber selvfølgelig ikke at jeg fornærmer nogen.

Hvad er ligheden mellem døde baby jokes og børn med kræft?

- De bliver aldrig gamle.

Comments

1 Comment

Hasufer
Velkommen til mate - fed social app! :D

Håber du finder dig til rette og selvom vi ikke kan love noget mht raidspot, så kan du altid taget del i alle de andre ting der foregår i guilden! :D

Cu ingame.
/Hasu.
Page 1