Notify Message
Applications

Dotfho-Twisting Nether

Status: ACCEPTED
Submitted on: May 24, 2018 at 08:43 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

22

Race and Class
Blood Elf Warlock
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Har raidet siden Vanilla, mest casual raiding. Begyndte først at raide lidt mere seriøst i Wrath og Cata, hvor jeg clearede 10m HC i ICC og fik alle undtagen Deathwing i Dragon Soul. Har primært været i 10 mans raiding guilds i gennem de fleste expansions. Stoppede med at spille i et stykke tid pga skole og kom så tilbage til Pandaria hvor jeg raidet en smule og så endnu en pause i Warlords pga skole. Og er så begyndt at raide igen i legion Antorus. Jeg nu stræber efter en høj rank til BFA.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Har primært været raider, men har også haft nogle Officer roller. Og hjulpet til med raidleading på nogle bosser.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Tjekker Wowhead, forskellige warlock forums/discords, og kender et par folk som også spiller Warlock som jeg tager fat i, for at snakke om warlocks.

Har du andre relevante characters?

Har en fire mage som jeg er ved at geare op, og kommer til at have stort fokus på en alt til BFA.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg er ved at studere til pædagog, hvilket er en dejlig let uddanelse, så jeg har massere af tid til wow og raids :/ Og ingen skæve arbejdstider så kan nå alle raids.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg er engageret for at pushe en høj rank i BFA, altid i godt humør og er altid på til noget m+ eller andet uden fra raid tiden.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Har hørt fra mange at i er en god guild, og så er jeg meget interesseret i at komme i en dansk guild i et stykke tid nu.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Comments

12 Comments

Hasufer
Hey Doftho! :)

Lidt sparsom/kort app, så har ikke det vilde at kommentere.
Heldigvis for dig, har du et pænt "CV" at fremvise, hvis vi tænker char/raiding/logwise etc! ;)
Vi snakker lidt omkring din app i morgen og kommer tilbage med et svar, senest på tirsdag!
GL

/Officers.
Hasufer
Hvordan er det med dig og skolen mate - kan det komme i vejen igen eller evt få dig til at være nødsaget til at stoppe med at spille wow? :)
Applicant
Nej, skolen kommer ikke til at være et problem fremover :) Er ved at uddanne mig til pædagog, så skole tiderne er korte og praktiktiderne går aldrig over 17 :)
Hasufer
Super :) Vi beder lige vores locks kigge lidt på din app og evt smide comment/spørgsmål! :)

Hang on i 1 dags tid endnu ^^

Spiller du main affli btw?
Applicant
Lyder godt! :) Ja, jeg spiller generelt Affliction
Jepper
Jeg er lidt overrasket over din performance i M+ (Spottet fra din Raider.io) Og så din performance i raids, med den mængde kills du har på de fleste bosser (og gear) synes jeg du ligger ret lavt overall. Ved godt at 90+ percentiles er fint, men lige for affliction, der er 90+ jo ikke så godt igen (Compared til hvordan du begår dig i m+) Også grundet at der er en 60000 parses per 14 days på warcraftlogs for affliction, så selv en 95% på en boss er like top 2000 :) - Vi har pt et ret højt raid niveau, så derfor undrer det mig lidt. Spørger selvfølgelig fordi der ikke er meget andet at pointere.
Applicant
Jeg skal blankt indrømme at både min performance dps mæssigt på Vari og Immonar ikke er i den bedste standard i øjeblikket, og vil ikke bruge det som undskyldning at ofte for mine 2 forrige guilds som jeg har været i, ikke har cleared 11/11m clean, og ofte er det lidt scuffed kills vi får på bosserne :( På dogs bliver det generelt tanket virkelig elendigt, så det aldrig er muligt at nå begge hunde uden at stå i en elendig position.. og en boss som Coven kommer lidt an på kill times, men overall så kan jeg sagtens improve lidt overall på de forskellige bosser, og skal da ikke bruge mine gamle guilds som en undskyldning, men fordi der har været problemer med at rent faktisk få fuld clearet på en uge, så går det lidt udover at gå efter gode logs, fordi der kommer wipes ud af det :)
Hasufer
Præcis det jeg tænkte, og det er netop derfor jeg personligt gerne voucher for, at vi burde lade dig bevise hvad du kan, i Superbia raids, kontra din x-guilds, som overall er lidt anderledes placeret/optimeret ift raidtid osv! :) Dette skal ses i betragtning til de andre +'er, som der også er ved din app!

Du skal dog vide på forhånd, at vi skal og er nød til at se du kan flække max, allerede efter 1-2 uger (når du kender vores tacts etc og har vænnet dig til dem).
Du er på niveau med vores raiders gearwise, så vi forventer også, at du kan blande dig med dem og ligge rigtigt pænt til overall! :) Alt imens der spilles korrekt, mekanisk set på bosserne, da det vægtes mindst ligeså højt, som at man er i stand til at presse citronen, imens man spiller så perfekt som muligt! ^^

Applicant
Hvis jeg får muligheden for at blive afprøvet i jeres raid, så skal jeg nok sørge for at gøre mit bedste for at leve op til jeres guilds standarder, og er sikker på med optimeret taktikker på bosserne at det burde helt klart være muligt :)
Hasufer
Godt at høre - endeligt svar i aften, stay tuned! :)
Hasufer
Hey Doftho! :)

Vi er blevet enige om at give dig en trial! Tænker at 2 locks i setuppen kan være rigtigt positivt i BfA og du virker til at være den rette type spiller til Superbias raidteam.
Vi håber du kan være klar til at være med alle bosser, fra næste mandag! :D

Velkommen til m8! /w en officer ingame for invite!