Notify Message
Applications

Dingostar

Status: REJECTED (Class is full)
Submitted on: May 27, 2018 at 10:04 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

22

Race and Class
Blood Elf Hunter
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Social - med henblik på at blive raider senere.

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Hej hej. Mit navn er Christian, jeg er 22 og læser til ingeniør på DTU. Jeg har raidet mythic med Art of Losing og Initializing i Legion. I NH som mage, i Tomb som Hunter og i Antorus som Blood DK. Jeg søger en plads som ranged DPS i jeres roster. Hvilken class er ubestemt for nu, og jeg foretrækker at have mere end én class klar.

Mine logs som Hunter: https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/14992271/13#metric=dps&partition=1.
Jeg måtte steppe ned til sub i slutningen af raidet, så jeg var en del af Mistress, Avatar og Kil'jaeden progress, selvom jeg ikke har kills på disse.

Mine logs for Mage: https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/16711650/11/

Jeg har allerede snakket med Nemesis og givet udtryk for at mit studie til tider kan lægge en kæmpe arbejdsbyrde på os, men jeg søger ind på jeres hold fordi jeg gerne vil spille spillet.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg ved I har flere applikanter, men jeg er sikker på at jeg har noget at tilbyde holdet. Selvom jeg har en del høje logs er det ikke det primære jeg går efter. Jeg tager gerne bitch-duty om nødvendigt, eksemelvis orb-duty på Gul'Dan og Lasher-duty på Botanist og interrupt-duty på Elisande. Under progress spiller jeg ikke for logs, så jeg tænker jeg vil passe godt ind i jeres 8-timers program.

Jeg lægger et par videoer ved så i kan se mit spil:
Hunter - Desolate Host
https://www.youtube.com/watch?v=28-31sA7J2g&index=5&list=UUgEuY7LaJ_nu_GKTyT_ZZGg

-- Desolate Host var der jeg fik Rank 1 på vores 2. clear. Hvis man skal nørde lidt med det så er grunden til det fordi jeg får langt flere stacks af mit bælte fordi jeg targetter adds når jeg multi-shotter, da radius af Host starter ved centrum og MS derfor ikke strækker sig udover hitboxen. Det er uden at hore i adds, da alle Aimed Shots går i bossen. Jeg får derfor maksimal ST damage ved den ekstra effort. Det er de små ting ved specsne der gør det sjovt for mig at spille, så jeg kommer selvfølgelig hver gang der er raid og gør hvad jeg kan for at få det meste ud af min class.

Hunter - Goroth
https://www.youtube.com/watch?v=wy-xyU0Hh4I

-- Videoen giver et rimelig godt billede af at jeg har god forståelse for classen og har overblik nok til at se hvor jeg skal være før jeg skal rykke mig, så jeg ikke mister up-time. Det ses også at min damage var derefter, og det skal pointeres at på dette tidspunkt manglede jeg BiS ST legendary, som ville pushe mig i top.

Mage - Gul'Dan
https://www.youtube.com/watch?v=21mrnYpiXek&t=

-- På fighten her var jeg på orb-duty. Generelt gennem fighten gemmer jeg Icy Veins til key tidspunkter hvor det er key at pushe, og viser derfor at jeg prioriterer progress over min damage. Jeg tager også en for holdet og tager i 1. fase pladsen længst fra soak.
Frost mage på det her tidspunkt kræver også rimelig god forståelse for hvor man står og hvordan man bevæger sig. Selvom det ikke er en perfekt fight for mig har jeg godt styr på min class når jeg går ind til fighten og ved hvornår jeg kan DIL. Selvom jeg tanker min DPS ved at lægge CD's skidt ligger jeg stadig top DPS meget af fighten. I det at AoL var cirka på samme niveau som jeres guild tror jeg at jeg kan komme ind og gøre det respektabelt på jeres hold.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg simmer selv, laver mine egne rotations i sims, følger ellers discorden. Inden jeg tager en ny class ind i et raid bliver jeg rigtig gode venner med en dummy. Det kan man også se da jeg gik fra mage til hunter og gik direkte ind og fik top-logs, med en dyb forståelse for min ressource-management.

Har du andre relevante characters?

Jeg har spillet Hunter, Mage på højt niveau og Boomkin for sjov, men inden BfA har jeg nok også kastet mig ud i at kunne spille Lock og evt. SPriest.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg læser til ingeniør på DTU, bruger en del tid på det. Jeg var en del af Team Danmark i 8 år, så jeg er et konkurrence-menneske, og går op i at forbedre mig selv. Jeg er rimelig struktureret omkring min tid og læser fra 8-17 i hverdagene. Træner ved siden af en del også.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg er rimelig versatil, kan blive smidt ind midt i progress om nødvendigt. Jeg har ikke noget imod at sidde ude af en fight så længe holdet progresser.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Mit skema nu tillader mig ikke at raide fuld tid, men jeg synes virkelig om at sidde og nørkle med min rotation og planlægge fights, så HC gør ikke så meget for mig. Der for er en 2 dages guild optimal for mig lige nu.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg var rimelig grøn da jeg kom ind i AoL, men jeg viste meget hurtig at jeg var en af de bedste på det roster. Så selvom jeg ikke har årevis af erfaring med mythic raiding, så vil det være en fejl at tænke at jeg ikke kan performe bedre end folk der har spillet længere end jeg har.

Comments

3 Comments

Hasufer
Hey mate :)
Som situationen er pt, mangler vi ikke en extra hunter. Hvis du ikke har travlt, er muligheden for at joine som social i stedet. Du vil måske kunne få et spot i fremtiden engang i BfA, men vi kan ikke love dig noget.

Meld gerne tilbage om du ønsker at joine som social, ellers må vi desværre takke nej tak for nu (til raider spot)

/Officers.
Hasufer
Intet svar i 3 dage, vi tolker det som et nej tak!

Gl med at finde en guild der passer dig! :)
/Officers.
Page 1