Notify Message
Applications

Yingo

Status: ACCEPTED
Submitted on: Jun 07, 2018 at 01:24 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

20

Race and Class
Orc Rogue
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Social

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Startet først med at raid lidt i starten af legion hvor jeg var alliance og raided lidt casually for den guild jeg nu var med i og jeg opnåede til mythic second boss i Antorus hvorefter jeg så leaved guilden fordi jeg besluttet mig for at gå semi-hardcore mythic+ dungeons istedet og i det ville det betyde at det var bedst hvis jeg skifted til horde, da jeg så fik lavet skiftet til horde tog jeg en lille pause på 4 måneder ca. hvor jeg lige skulle have lidt styr på mine in real life ting, men har så dog derefter endelig taget mig sammen til at komme tilbage og nu søger jeg enlig bare en social guild som jeg kan have det sjovt med og forhåbentlig få fyret nogle high M+ keys.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Som sagt søger jeg bare ind som en social. Men hvis jeg skulle fortælle hvad som sådan min rolle ville være når jeg kører keys er det vel at have styr på alle tactics og have de små tactics som hvilke packs er bedste og pulle og hvad der er bedst og skip når man nu endelig har en rogue med shroud og sap osv ;). Men ellers at det bare at holde dps'en høj og ikke tåge på hvornår man skal få kick/interrupt ind og undgå at tage damage så meget som mulig så healeren får det nemmer og også kan lave dps så vi kan komme igennem hurtigere.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Ser rigtig mange high mythic+ streamers osv da jeg synes de giver et godt indblik i hvad der er bedst så føler altid jeg får nogle nye tricks til hvad man kan gøre når man ser dem, ellers bruger jeg raider.io til at holde mig opdateret i hvilke classes gør sig bedst osv. Så (Twitch) - (Wowprogress) - (Raider.io) - (Wowhead).

Har du andre relevante characters?

Nej. OTP rogue kun =^))

Link dine Logs:

Bruger sku ikke logs men her ellers hvis det nu ''skal'' bruges - https://www.warcraftlogs.com/character/eu/silvermoon/yingo

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Ja mit navn er Patrick
(Men ville fortrække at blive kaldt Rutzou) <- mit efternavn

Bor i Horsens

Pt laver jeg ikke så meget udover at game fra når jeg står op til jeg går i seng, skal dog starte på en ny uddannelse her til august hvilket jeg glæder mig til =)

Men ellers er det bare WoW grind og fester af og til.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig fordi jeg ville bringe et godt grin og en super god homie derudover elsker jeg at hjælpe folk med deres keys eller hvad end de nu har brug for hjælp til og så jeg også altid klar på at snakke =)

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Vidste af en af mine tidligere overwatch teammates spillede for denne guild og han har altid været super passion omkring sit WoW og har altid været en hyggelig gut. Så jeg tænkte da jeg nu stod og manglede en guild ville det være stedet og spørger om plus så har jeg savnet at være med i et fællesskab nu hvor jeg spiller.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Er pt på silvermoon med min rogue men hvis jeg bliver acceptet på denne ansøgning skifter jeg da 100%.

(Joke?) -> / Mit tidligere guild hæhæ =^))

Comments

4 Comments

Jepper
Rutzi boy! Bedre ansøgning end nogle raiders laver, godt at se :D
Applicant
<3
Hasufer
Hey Yingo!
What Victor said! :)
Lækker social app, som selvfølgelig giver dig et social spot ved os! :)
Lader lige app'en hænge til i morgen, så folk kan se hvem du er
- du kan bare skrive til en officer ingame for invite! :)
Cu on the other side!

/Officers.
Applicant
Fedt mand. Skriver så snart jeg har lavet skiftet :)
Page 1