Notify Message
Applications

Daemonikos

Status: ACCEPTED
Submitted on: Jun 24, 2018 at 07:27 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

23

Race and Class
Blood Elf Warlock
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Social - med henblik på at blive raider senere.

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg startede med at raid tilbage i WoTLK.
Når jeg har raided har jeg altid raided det highest difficulty content mens det har været current content.
Mellem WoTLK og nu har der været enkelte huller hvor jeg ikke har raided, jeg tog en pause fra WoW efter Firelands HC og kom tilbage I starten af Siege of Ogrimmar så i den tid raidede jeg ikke.
Derudover cleared jeg kun BRF i WoD på HC, da vores guild kollapsede, hvorefter jeg joinede en ny guild til starten af HFC som jeg clearede Mythic HFC med.

Sidste år valgte jeg at tage 6 måneder til Australien, hvilket resulterede I at jeg smuttede lige efter vi slog Gul'Dan Mythic ihjel som W365 (Top30 for 2-day) og har ikke raided mythic siden.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg har haft forskellige roller gennem tiden alt efter hvilken class jeg har spillet.
Jeg har raid erfaring på 4 classes på det højeste niveau, Rogue, Holy Paladin, Death Knight og Warlock.
Specifikt er der tale om DK i early WoTLK(Naxx EoE), hvorefter jeg skiftede til Rogue hvilket jeg spillede ind til min break efter Firelands.
I Firelands raidede jeg også lidt mere casually med en vennegruppe hvor jeg spillede Warlock.
Da jeg rejoinede spillet i MoP kom jeg tilbage på Warlock, men rerollede til Holy Paladin grundet healing roster problemer.
I WoD gik jeg så tilbage til min Rogue, og i Legion blev det så tilbage til Warlock.

Jeg kan generelt godt lide utility classes lige netop fordi det tillader mig at udføre nogle unikke tasks, og udnytte classen til dets fulde raid potentiale foruden blot at bringe høj DPS.
Som Rogue har jeg også været melee dps officer, dvs. jeg styrede melee positioning, interrupt rotations og log reviews.
I nyere tid har jeg på min rogue bl.a. også været ansvarlig for Black Hole management på Xul'Horac i HFC, og lign. tasks hvor utility kan udnyttes.
Da jeg spillede Holy Paladin var det mest koordinering af healing CD's.
Som Warlock har jeg også måtte leverage mit kit, Warlock utility er meget i stil med deres utility så det har oftest været I form af at exploit min survivability til f.eks. at 2-man soak(begge locks) Gul'Dan Soul well.

Disse tasks er måske ikke tied til dps, men jeg finder det meget underholdende at bruge alle en classes styrker, inklusiv utiliy.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Discord, Logs og Simcraft primært, specifikt for warlocks er der selvfølgelig også https://lockonestopshop.com hvilket er en guldmine, for Rogues plejede jeg at bruge shadowcraft istedet for simcraft, såvel som Ravenholdt.net, den er så godt nok død siden Class discords kom til.

Når store changes er på vej til min class gør jeg også brug af PTR, jeg har BFA beta så har også gjort brug af dette i denne periode for at være sikker på jeg stadig kan lide alle 3 warlock specs.

Har du andre relevante characters?

Jeg har alle classes capped, foruden monk som er i lvl 100.
Jeg sørger normalt for at have en tank og healer alt handy til alt raids og M+.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg er netop blevet færdi med min kandidat som software ingeniør på AAU og starter job til efteråret så lige nu har jeg egentlig en forlænget sommerferie.
Når jeg ikke laver et eller andet med mine venner, går min fritid mest på spil, film og tv-serier.
Desuden går jeg også til bueskydning, hvilket jeg starter op på igen, nu hvor specialet ikke længere ligger et tidspres.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg er en social aktiv spiller som også er vildt glad for M+ såvel som frisk på at spille andre eventuelle spil.
Jeg mener desuden at mit skill niveau passer med jeres guild.
Jeg bryder mig desuden ikke om at skifte guilds, og er derfor meget loyal til en guild når jeg først har joined den, I alt min tid I wow er der kun en enkelt guild som jeg har valgt at gquit, dette var på gode vilkår, og er folk jeg stadig snakker med.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Fordi jeres raid niveau er omtrent der jeg synes jeg passer, derudover tager I også socials og socials med hensigt om at raid ind guilden hvilket er ret unikt og passer godt på min nuværende situation.
Jeg er glad for M+, men som sagt har jeg ikke rigtig spillet siden end NH, og kom tilbage til en splittet guild. Det betyder at det meste af min WoW community enten er quittet, eller splittet mellem factions.
Værende en guild der ikke kun holder en 22 - 25 man roster, men også andre social (hvor jeg tænker der sikkert er mange som jeg der kan lide M+, men blot ikke er aktive raiders p.t.) tænker jeg ville være et godt sted at genopbygge sit WoW netværk.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Denne ansøgning er rettet mod BFA (Jeg har ingen planer om at raid før BFA at all).
Formegentlig spiller jeg meget casually indtil BFA pre-patch.
Jeg tænker også I har nok en god roster sat til BFA atm, så at jeg sætter social med hensigt om at blive raider skal ikke forstås som at jeg nødvendigvis forventer at raid I starten af BFA.

Jeg starter som sagt job til efteråret og flytter muligvis i den forbindelse, når jeg har styr på det praktiske deromkring tænker jeg at raid igen, hvis det kunne være med jer ville det self være fedt, men ellers håber jeg da at have opbygget et M+ netværk, og så finde en guild hvor jeg kan raid mythic, hvis det ikke bliver en mulighed i Superbia.

Jeg ansøgte også tidligere(kort efter min gamle guild disbandede), hvor Hasufer nævnte jeg evt. kunne prøve igen tættere på BFA.

Comments

2 Comments

Hasufer
Hey Daemonicos!

Rigtigt flot social app, lækkert at se! 😎
Som du også selv nævner, kan vi ikke love dig noget roster-wise som det er pt, men du er velkommen til at være her og hygge med, og så se om der åbner sig et trial spot, engang i fremtiden! :)
Lader lige app'en hænge til i morgen, så folk kan se hvem du er. Du kan sagtens få inv allerede, bare skriv til en officer/raider ingame! :)
Velkommen til!

/Officers.
Applicant
Super, sender en besked når jeg lige får skiftet realm
Page 1