Notify Message
Applications

Monk

Status: REJECTED (Lacks raid experience)
Submitted on: Jun 29, 2018 at 03:54 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

18

Race and Class
Blood Elf Monk
Rolle

Tank

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Fik hele heroic (Den gang normal) SoO og 3 mythics ned i SoO, sidder som 5/11m i Antorus, alt som main tank.

Fortæl os om dine roller på et raid.

I den current guild jeg er i lige pt leder jeg deres Heroic raids, vores mythic team eksiterer ikke, og derfor raider jeg med en engelsk guild. Jeg spiller ofte som tank, men for tiden har jeg øvet mit dps fordi jeg på nuværende tidspunkt ikke får meget mere ud af heroic end at gå efter rank 1s.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg startede med at spille WoW igen den 5/4-2018, da jeg først startede kiggede jeg videoer for at få et indblik i hvordan classen fungerede i en helhed og generelt bare lære abilities. Da jeg så senere følte at jeg kunne blive bedre begyndte jeg at finde nogle af de top ratede brewmasters rundt omkring i verden og fandt ud af hvad de gjorde som jeg ikke gjorde, bla. vha WarcraftLogs.

Har du andre relevante characters?

Jeg har min warlock som jeg pt. spiller på - Fatamy-Draenor

Link dine Logs:
Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg er 18 år, jeg kommer fra en lille by i nærheden af Aalborg. Mit navn er Nikolaj.

For tiden går jeg på Teknisk Gymnasium (HTX) i 3g.

Jeg er pt. arbejdsløs.

Jeg bor hjemme hos mine forældre.

Mit liv er ikke så skide interessant, men det var vidst det mest generelle.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Som jeg nævnte tidligere oppe startede jeg med at spille 05/04-2018, i den tid har jeg gået fra at være fuldstændig clueless omkring hvordan Legion fungerede, til at lave stabile 95%+ i heroics, og 85%+ i mythics.
Det er ikke noget jeg siger for at blære mig, det er mere ment som at det skal ses på, efter 3 måneder har jeg gjort mere end nogle personer har gjort på 10 år. Jeg mener selv at jeg er en ekstremt hurtig lærer, specielt i forhold til computerspil.

Jeg vil altid forsøge at komme til raids, jeg ser raids som en fritidssport, hvis man melder sig til det, så møder man satme også op, selvfølgelig vil der være tidspunkter hvor det ikke altid er muligt for mig, f.eks eksamnier.

Jeg siger gerne min mening, hvis jeg føler at der ikke bliver ydet maksimalt skal jeg med glæde sig det til folk, selvfølgelig også på en flink måde så at det ikke ødelægger humøret.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har raidet med en dansk social guild, og jeg har det skide godt med dem, men jeg vil gerne have noget udfordning, og jeg vil gerne være en del af en af de bedste guilds som kan findes i Danmark. Jeg mangler noget erfaring, det håber jeg at jeg kan få hos jer. Jeres tidspunkter at raide på passer mig helt fint, og selvfølgelig er i en dansk guild, hvilket er en af de ting som jeg leder efter.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Lige for tiden inden BfA kommer ud, øver jeg mig på min warlock og mine off specs på min monk, jeg håber på at kunne minimum performe på ud af 2/3 specs på hver af mine characters. Jeg mener det seriøst med at raide, jeg leder efter en guild som mener det ligeså seriøst som mig. Jeg vil altid prøve at forbedre mig, og det håber jeg virkelig at jeg ikke er den eneste som gør.

Og så får man sku også lige en joke, fordi, hvorfor fanden ikke? ;)

Hvad er sjovere end 10 døde babyer i 1 skraldespand? 1 død baby i 10 skraldespande ;)

Måske lige en voldsom nok joke, men det gør den ikke mindre sjov ;)

Håber at høre fra jer, forhåbentligt også på en positiv måde :)

Comments

1 Comment

Hasufer
Hey mate! :)

Rigtig fin app, og tak for den interesse du har vist os herigennem! :)

Når det er sagt, har vi desværre ikke brug for det du kan tilbyde os pt, og herudover tror vi også stadig, at du er et niveau under, hvad vi forventer vores raidere er på, desværre.
Du er velkommen til at prøve med en apply igen på et senere tidspunkt -
Gl med guildsøgningen!

/Vh Officers.
Page 1