Notify Message
Applications

Conjeco

Status: ACCEPTED
Submitted on: Jul 14, 2018 at 09:20 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

27

Race and Class
Troll Druid
Rolle

Healer

Armory Link her:

Da jeg lige har brugt mit BFA boost på min char, kan jeg ikke finde min char inde på armory

Du ansøger som?

Social

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Vanilla - ZG, MC, BWL, AQ20, AQ40 (til og med huhuran) og et par bosser i naxx (var en collab mellem flere guilds i vintereren op til TBC)

TBC - Kara, Gruul, Magtheridon, SCC (op til vashj), TK (op til Kael'thas) startede efterskole omkring her og derfor er min progress ikke videre.

WoTLK - Lige startet på gym osv. så var mest pugs.

Cata - Clearet alt på normal mens det var relevant + nogle bosser i DS på HC.

MoP - Var først for alvor aktiv da SoO kom ud og formåede at tage Garrosh 25HC som 456 EU.

WoD - social spiller hvor jeg fik clearet de fleste ting på HC

Legion - Startede ud med at raide 3 gange om ugen, men guilden faldt hurtigt fra hinanden og siden har jeg spillet hele denne her expansion casual.

Fortæl os om dine roller på et raid.

jeg har spillet alt fra healer til dps til tank gennem min wow raiding karriere. Dog spillede jeg paladin tank, da jeg prøvede med min daværende guild at se hvor langt vi kunne presse guilden op af ranking stigen.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg følger med på mmo-champions forside dagligt for at se de opdateringer der kommer, og ellers kigger jeg diverse forums.

Har du andre relevante characters?

Da jeg faktisk har spillet alliance i rigtig lang tid, har jeg en del 110 chars på ally siden på Ravencrest serveren, men da Rath bliver ved med at plage mig om at komme over og booste ham, så er det her min eneste nuværende horde char på serveren.

Link dine Logs:

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg hedder Nicolai, er 27 år og lige PT. arbejder jeg som førstemand på en tankstation. Planen er dog at læse op til at blive folkeskolelære.
Jeg bor sammen med min Kone i vores lejlighed i Herlev. Børn er der ingen af lige nu, men hvis du spørger konen så går der ikke længe før de er på vej xD

Jeg er desuden coach på et CS:GO hold, som lige har fået en organisation at spille under, og det bruger jeg gerne en 3-5 dage om ugen på at lave strats, følge op på spillere, se demo'er, sammensætte træninger for spillerne på de områder de kan forbedre sig på osv.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig, fordi jeg kan bidrage med noget socialt og er altid frisk på at lave dungeons, pvp, mount farming, gamle raids, you name it!

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Som sagt tidligere, så har Rath plaget mig i månedsvis for at komme over og spille med ham og booste ham i diverse aktiviteter.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Hvad kalder man en homoseksuel politihund ?

en Gay9..........

Comments

1 Comment

Nemes
Hey Nicolai

Velkommen til Superbia, du kan bare få Rath til at invite dig til guild.

Regards
Nêmes
Page 1