Notify Message
Applications

Dabori

Status: REJECTED (Class temporarily full)
Submitted on: Jul 28, 2018 at 02:40 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

26

Race and Class
Tauren Warrior
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Jeg har clearet alt siden vanilla, med undtagelse af old school naxx og de to første raids i MoP da jeg ikke var særlig stor fan af MoP. Ellers har jeg clearet alt andet i WoW på højest muligt level. Og det vil jeg fortsat gerne gøre.
Jeg var med til at nakke Archimonde dagen inden nerf i TBC, da han var svær.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Oftest som fury warrior bliver man brugt til at nakke adds da skal dø hurtigt, da jeg har god hurtigt burst damage, og ikke har nogen staf ved at skifte target, da jeg ikke har dots eller bleeds. Ellers komme det jo an på fighten om hvilken rolle du har, og om hvilket raid composition man kører med, jeg har f.eks på Portal keeper hasabel prøvet det hele som dps på mythic, jeg har været ham der skulle debuffs fra ene portal over til den anden, da vi ikke havde nogen rogues med alle andre med movement speed increase, så var jeg hurtigst på grund af leap. Og så sammentidig er jeg jo så os med til at nakke de adds der er i portals. Og jeg har prøvet at skulle blive nede og nakke de små adds, så der måtte jeg gå fuld aoe specc og aoe stun, så de ikke fik casts af. Når det så er sagt har jeg intet imod at blive tildelt en speciel rolle så som det jeg lige har beskrevet.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Jeg læser op på Icy-veins, mmo-champion, diverse youtube video'er, også er jeg også med i Skyhold warrior discord, så jeg kan se når folk kommer med gode tips og tricks.

Har du andre relevante characters?

Altså nu hvor det er pre patch, så spørgsmålet relevante charaters er vel sådan lidt om i syntes de er relevante til BFA. Jeg har alt i max, og jeg har intet problem i at have alts oppe som også er mythic raid klar.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg arbejder som data teknikker i et firma der levere systemer og infrastuktur til private læger og tandlæger, så til dagligt bruger jeg meget tid foran computeren både arbejde og privat. Jeg gamer ret meget privat, WoW, PUBG, hearthstone og Realm Royale lige for tiden. Jeg syntes selv jeg er en straight up dude, der bare vil have det sjovt. Men min opfattelse af mig selv er jo aldrig den samme som andres.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig fordi jeg er en cool dude, som gerne vil nakke mythic content, og gerne vil gøre det i en ordenlig tid.
Og det kan jeg se i kan. Jeg har en masse humor som jeg elsker at øse ud af, men når det så er sagt så kan jeg uden problemer skælne foreskel på hvornår det er passende at komme med en joke og hvornår det ikke er.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har aldrig rigtigt raidet i et dansk guild før, så det kunne jeg godt tænke mig. Også syntes jeg i ha en fantastisk progress for et 2 dags raiding guild.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Hvad hvis jeg både har noget jeg syntes i skal vide og en joke? Er det så også i orden? :D
Som sagt jeg ansøger til jer for at raide, slå ting ihjel og tygge tyggegummi og jeg har ikke mere tyggegummi.
Jeg er på ingen måde en loot whore, loot kommer til alle før eller siden, Jeg behøver ikke at få loot først eller anden eller tredje for den sags skyld, loot er bare en achievement der er lidt længere om at droppe.
Og jeg er altid frisk på at lave en m+ eller noget alt raid, eller hjælpe nogle med at få gearet deres alt op.

Comments

1 Comment

Hasufer
Hey mate!
Tak for den fine app og interessen du har vist Superbia herigennem.
Når det er sagt, har vi desværre ikke plads til en warrior på nuværende tidspunkt - 3 dps wars er ganske enkelt et no-go.
Du er velkommen til at prøve med en app engang i fremtiden, når situationen måske er en anden! 😉

Gl med guildsøgningen
/Hasu
Page 1