Notify Message
Applications

Endnu ubestemt men formentlig en tank/dps

Status: ACCEPTED
Submitted on: Jul 28, 2018 at 05:16 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

41

Race and Class
Blood Elf Demon Hunter
Rolle

Tank

Du ansøger som?

Social

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

De seneste to expansions har jeg ikke spillet så meget pga arbejde, kæreste mm, og guilds hvor stemningen blev ret negativ på raids.

I vanilla og de første par expansion raidede jeg intensivt og nåede at komme gennem AQ40 og op til 4 horsemen i den originale udgave af Nax. I Burning Crusade nåede jeg også at være med til at rydde

Ligeledes var jeg i en svensk guild (Neophyte) på Executus med til at rydde Serpentshrine Cavern og få Lady Vashj ned lige inden hun blev nerfed. I Ulduar formåede jeg også at få Firefighter achievement den gang det blev betragtet som udfordrende indhold.

De følgende expansions raidede jeg også en del, men på knap så højt niveau, da arbejde, kæreste mm begyndte at fylde en del. Jeg prøvede også forskellige guilds, da min tidligere svenske guild stoppede, og et par andre guilds havde en lidt for arrogant tilgang til andre mennesker, i forhold til hvad jeg foretrækker.

I Legion har jeg slet ikke raided noget mythic. Jeg overevejede en længere periode efter en god snak med Hasufer at arbejde mig op i mod at søge som raider i Superbia, men på daværende tidspunkt lå jeres raiddage oven i noget rotræning.

Med muligheden af gode udfordringer i mythic dungeons og den fine stemning I lader til at have i Superbia, har jeg fået lyst til at vende tilbage og give WoW endnu en chance.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Jeg har altid været vant til at møde op med flasks, enchants, og food buffs. Potions er for mig også centrale enten som CD buff eller helt tilbage til Ragnaros, hvor man bællede fire resistance potions for at overleve forskellige phases :)

Jeg har primært spillet dps og i lidt mindre grad tank. Healing har jeg kun prøvet en smule af.

Generelt har jeg forsøgt altid at være velforberedt - primært af respekt for resten af gruppen, da der bliver alt for meget ventetid, hvis folk skal have klaret enchants, lavet potions osv under et raid. Ligeledes er raid mechanics med tiden også blevet så komplekse, at jeg har været nødt til at forberede mig med guides/videoer.

Jeg er ikke nogen ekstraordinær fantastisk spiller, men jeg holder af stemningen i en god guild, når man wipe efter wipe arbejder sig fremad i en ny boss fight. Ligesom at være velforberedt, mener jeg, en god raider også skal kunne håndtere wipenights. Jeg har alt for mange gange set bedre spillere end mig give op efter få forsøg og begynde at whine i chatten. Det giver hurtigt en dårlig stemning som jeg forsøger at undgå.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Som hunter benyttede jeg i Legion en fyr kaldt Azortharian en del og Altered-Time.com til mage. Ligeledes har jeg fundet Youtube-guides og benyttet Icy-veins mm.

Tidligere var min favorit side uden sammenligning Elitist Jerks, men den opdateres desværre ikke længere.

Derudover har jeg ofte også blot sparret med guildies, hvis jeg kan se, de klarer sig lidt bedre end mig i et encounter.

Har du andre relevante characters?

Ja, adskillige i lvl 110. Jeg er endnu lidt uafklaret mht. class i BfA. Jeg vælger formentlig en tank eller dps I ikke er helt mættet af, så jeg kan bidrage som fyld i Mythic+ og afslappede raids. Hvis jeg fra tid til anden kan give en hånd, hvis I mangler en raider, vil det også være meget tilfredsstillende. Lige nu er min ambition dog ikke at være fast mythic raider. Måske det ændrer sig med tiden - og måske jeg er blevet for gammel til at være med på højeste niveau :)

Link dine Logs:

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Har læst historie/samf og arbejder som bibliotekar på et universitet og bor med min kæreste.

Bruger en stor del af min fritid på løb, roning og xfit. Instruktør i roning.

Er også DM for en flok venner der spiller D&D et par gange om måneden - en revival fra da jeg spillede tilbage i folkeskolen/gymnasiet for 25 år siden :)

Hvorfor skal vi vælge dig?

Fordi jeg er en stille og rolig fyr, der ikke whiner eller piver over gode udfordringer om det så er raids eller dungons. Jeg er ikke i verdenseliten af spillere men jeg er meget lydhør for konstruktiv kritik.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Superbia virker som et rigtig rart sted at møde venner til at opleve WoW sammen. Meget modsat en tidligere guild jeg var i, hvor jeg måtte /gquit da vi nærmede os mythic raiding pga en alt for arrogant guild leader, der behandlede folk som skidt - det er jeg for gammel til at tolerere :)

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Havde for nylig en kort snak med Hasufer på Messenger, så han har lidt en fornemmelse af mig som person.

Når jeg hører lidt mere om jeres roster regner jeg med at lægge mig fast på en karaktér til BfA, og primært spille den.

Comments

3 Comments

Hasufer
Hey Lars! 😃
Fedt at se du smider en social app ved os!
Som du også selv skriver, og som vi snakkede om over messenger, kan vi kun give dig et social spot som det ser ud nu. Hvorvidt det kan ændre sig i fremtiden, må vi se på til den tid! ;)
Hvis du selv er aktiv og byder ind ingame osv, så vil der være rig mulighed for at hygge dig med de andre på disc, i m+ og være med i diverse raids for “alle” i guilden (normalt onsdag og søndag de foregår) 😃👍
Dette vil herudover også vise os at du er dedikeret omkring din gaming, din char osv og også give os mulighed for at se hvad du kan og om hvorvidt vi tænker du kan blive potentielt raid-materiale i guilden! ;) flere trials/raiders er kommet på raidteamet, på netop den måde!
Vi ser frem til at spille med dig og velkommen til Superbia! 😉

/Vh Officers
Hasufer
Lader lige app hænge lidt, så folk kan nå at læse den inden accept! ;)
Applicant
Mange tak - det er jeg glad for.

Som sagt har jeg været væk fra raiding i lang tid, så formen passer klart bedst til at være social :)
Page 1