Notify Message
Applications

Kalkunpølse

Status: ACCEPTED
Submitted on: Aug 15, 2018 at 11:59 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

33

Race and Class
Blood Elf Demon Hunter
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Social - med henblik på at blive raider senere.

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Puha.. Jamen startede allerede med at raide fra begyndelsen af Molten Core (LOOT THE DOG).

Har dog spillet på forskellige characters gennem årene, samt holdt nogen pauser fra WoW.

Har clearet det meste, der er dog et par instances jeg ikke ikke fik klaret på det rigtige tidspunkt

Cleared: Molten Core, Blackwing lair, AQ 20+40, Black Temple, The Sunwell, Serpentshrine Cavern, Tempest keep, The battle for Mount Hyjal, Karazhan, Magtheridons Lair, Gruuls Lair, Trial of the Crusader N+H(normal+heroic), The Eye of Eternity, Ulduar, Onyxias Lair, Vault of Archavon, Naxxramas(Fik clearet lvl 80 naxx, men oldschool kun 1 wing mener jeg), The obsidian Sanctum, Dragon Soul, Firelands, Baradin Hold, Siege of Orgrimmar, Throne of Thunder, Terrace of Endless Spring, Heart of Fear, MoguShan Vaults, Blackrock Foundry, Highmaul, Tomb of Sargeras, Antorus the burning Throne. (Disse har jeg kun lavet i lfr og efterfølgende (Emerald nightmare, Trial of Valor, Nighthold)

IKKE CLEARET: The Ruby Sanctum, Throne of the four Winds, The Bastion of Twilight, Blackwing Descent, Hellfire Citadel).

Fortæl os om dine roller på et raid.

Min rolle i et raid er hvad raidleader fortæller :) Kan lyde lidt koldt, men self. gør man hvad der bliver sagt for guildets bedste.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Snakker med andre folk med samme Class om hva de gør/bruger, og evt. hvad der kan gøres bedre osv. Har da også brugt en del tid på dummys, samt hvad topguilds har osv.

Har du andre relevante characters?
Link dine Logs:

Har ikke logs desværre, men de er ikke dårlige!! :)

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jamen hej,
Jeg hedder Morten, er 33 og fra Roskilde.
Til daglig laver jeg desværre ikke det helt store, har været langtids-sygemeldt grundet dårlig ryg (gør det nok ikke bedre at jeg gamer så meget, men ellers dør man jo? :D)

Lige nu er jeg bare på a-kasse mens jeg prøver at finde et job.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal da helt sikkert vælge mig fordi jeg er en sød, sjov og venlig sjæl. Jeg er aktiv, og altid klar på et hjælpe folk med mindre man selv er igang med noget :)

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Har valgt at ansøge hos jer fordi jeg savner nogen danske gutter at spille sammen med. Lige pt. spiller jeg i "Laid Back" som også er en 2 days/week raiding guild, og har intet ondt at skulle have sagt om dem. De er bare ikke så sociale som jeg håber i er. Man keder sig lidt i dagligdagen, så ville da være rart hvis der var nogen som gad at lave pugs/mythic+ osv.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg skulle mene jeg har sagt det som om mig der skulle siges. Hvis det ikke er tilfældet, skal i da altid være velkommen til at skrive til mig og spørge om whatever.

Joke:
How much coke, can Charlie Sheen blow?

Enough to kill "Two and a Half Men"

Comments

1 Comment

Nemes
Hej Morten

Tak for in-game chat, vi kan på nuværende tidspunkt ikke tilbyde et raider spot.
Velkommen til Superbia.

Regards
Nêmes

Page 1