Notify Message
Applications

Tunarocket

Status: REJECTED (Lacks raid experience)
Submitted on: Sep 13, 2018 at 09:58 AM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

31

Race and Class
Blood Elf Warrior
Rolle

Tank

Du ansøger som?

Raider

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Tomb of sargeras har jeg klaret det meste som latest raid experience, i legion har jeg klaret 4 heroic bosser

Fortæl os om dine roller på et raid.

På min protection warrior er det mit job at holde bossen det rigtige sted og sørge for den ikke smacker resten af raidet,

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Icy veins bruger jeg PT, for at forbedre min class formoder jeg du mener min character, så prøver jeg at få bedre items, correcte stats, osv. checker også updates vis der nu er blevet ændre i et talent

Har du andre relevante characters?

Yep! min Warlock som jeg lige har boosted til 110 og er igang med at levele, planen var at lave en warlock fra starten af har bare ventede lidt :) Håber at spille meget på den her Warlock.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Lige pt er jeg arbejdsløs men søger job som handicaphjælper eller bogholder, er fleksjobber så har meget tid til wow :), har også andre hobbyer som er streaming, rejse, svømme, se film og serier og bare hygge snakke med andre.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Fordi i har brug for en warlock så jeg, plus jeg er en hyggelig fætter! Jeg spiller fordi jeg syntes det er sjovt og vil gerne prøve at clear lidt content også. "motivation" :)

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Kender jer ikke rigtig meget for at være ærlig, men 2 grunde

1. i er på min server.
2. i raider 2 gange om ugen

håber i også er en hyggelig guild :)

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Jeg har tastede min warrior ind men vil lige så godt spille min warlock som main, men da den lige er blevet skabt for 30min siden så har den hverken logs eller nice gear :) det tager en lille uge at få den up to date.

Comments

2 Comments

Hasufer
Hey mate.
Som det ser ud nu, er du desværre ikke den type spiller vi søger, til at fylde vores warlock spot. Du er ganske enkelt for uerfaren på mange områder. Dette bl.a. værende sig; din class, mythic raiding, og generelt er du kommet meget sent til spillet, sammenlignet med de folk vi allerede har (mange har spillet siden Vanilla, og raidet lige så længe).

Du er velkommen som social hvis det kunne have interesse, (her kan du også få raidet og hygge dig med spillet samtidig) ellers må vi desværre takke nej som raider, for nu! :)

GL med guildsøgningen, meld tilbage hvis et social spot har interesse! ;)

/Hasu.
Applicant
Drabte ragnaros og 2 server first i BWl i vanilla, har også spillet andre expansions men kan ikke se hvorfor det har en indflydelse i nudagens raids. Er uerfaren på min Warlock det er correct dog, og har kun klaret deler af nogen legion raids på mythic. zero mythic erfaring i bfa desværre ellers var jeg ikke på udkig efter guild ;). er kommet sent tilbage til spillet også, har ikke spillede 1 år, men startede 1 uge før bfa kom ud.Håber i finder en Pro warlock

Mvh Tuna.

Page 1