Notify Message
Applications

Ultii

Status: ACCEPTED
Submitted on: Oct 10, 2018 at 11:17 PM

Velkommen til Superbias ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

34

Race and Class
Orc Warlock
Rolle

DPS

Du ansøger som?

Social

Hvad er din raid erfaring gennem alle expansions? - Cleared på relevante tidspunkter.

Spillede holy priest i vanilla, clearede MC, BWL, AQ40 og op til Thaddius i Naxx40. Før shadow var viable :)
Det blev det i TBC, hvor jeg valgte at udnytte dette og havde min nok bedste periode i PvE-raiding overhovedet. Spillede i et guild der hed Never Ending og lå i top50 fra Hydross > Felmyst, hvorefter Method snuppede vores GM, raidleader og MT og bedste healer :S Fik efterfølgende set de 3 resterende i SWP, men det var ikke med et guild jeg ønskede at forblive i.
I WotLK faldt valget på Hunter, jeg spillede i først Lokes List og sidenhen Confined igennem hele den expansion og fik clearet alt, bortset fra LK25HC. Tog dog 10man udgaven et par gange. Det var også her jeg rendte på Hasu og Pytha og det var trist at de før Cata valgte at forlade guildet for at spille horde.
Jeg blev i Confined og clearede alt i t11, havde derefter en pause fra spillet og da jeg kom tilbage blev jeg bedt om at spille warlock i stedet. Det gjorde jeg så i Firelands, hvor jeg tilsluttede mig jer og clearede Ragnaros HC, såvel som Dragon Soul.
I MoP spillede jeg mage og clearede Throne of Thunder i top50 worldwide med Insurgency, hvilket også blev mit sidste tier, hvor jeg tog raiding seriøst. I både WoD og Legion, har jeg clearet alt Heroic, primært som warlock og monk, men nu om stunder er det på et helt andet plan, hvor jeg primært hygger mig med et casual approach.

Fortæl os om dine roller på et raid.

Warlock er pt. tæt på alt eller intet class. En af de absolut højeste single target dps og noget af det allerringeste AoE, med mindre alle planeterne står på linje. Multidotting og sustained cleave er dog ikke desto mindre stadig noget der tæller og især på Mythrax og Ghuun i det nuværende tier, er vi eftertragtede. Derudover bidrager classen som vanligt med utility i form af combat ress, healthstones, summons og gateways, hvilket oftest er værdsat.

Læg dertil CC i form af fear, banish og stun og så ligner det næsten en af de mere wellrounded classes.

Ikke desto mindre er det jo primært output det handler om, kombineret med korrekt udførte mechanics og minimal fejlmargin.

Hvad gør du for at forbedre din class og hvor henter du din info?

Selvom tidsmængden og dedikationen ift. raiding er på et helt andet niveau end tidligere, afholder det mig bestemt ikke fra at optimere ift. performance. Jeg forsøger, omstændighederne taget i betragtning, at holde mig så opdateret som muligt. Der bliver sænket lidt færre ressourcer ind i det dyreste enchants på det helt tidlige stadie, men derudover burde alt være rimelig meget up-to-date.

Af kilder hertil kan nævnes Simulationcraft, lockonestopshop.com, wowhead, så vel som twitch streams etc.

Har du andre relevante characters?
Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg har jo været i Superbia før, men der kan trods alt løbe meget vand gennem åen på 7 år. Da jeg var her sidst var jeg bartender på fuldtid og med det ene mere stormfulde forhold efter det andet. Nu om stunder er jeg 1. styrmand i handelsflåden hos Maersk, bosat i Brasilien med kæresten og for et halvt års tid siden, udvidede vi med en hundehvalp og en kattekilling. Grundet mit job tilbringer jeg typisk i omegnen af 10 uger ombord og det samme på hjemmefronten. Pt. er jeg "sygemeldt" grundet en flænge i et ledbånd i armen, så indtil det kommer i orden, tager jeg den lidt med ro.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Den er jo altid lidt tricky at argumentere for som social, men forhåbentligt kan jeg bidrage med noget socialt, en hjælpende hånd og dårlig humor, når tiden er til den slags. Når jeg er hjemme er jeg ret ofte på, ikke mindst i hverdagene, også på de lidt mere skæve tidspunkter af døgnet.

Jeg snakkede kort med Hasu, for at høre omkring hvorvidt han mente at der var nogen specifik grund til ikke at ansøge hos jer igen. Det mente han ikke umiddelbart og derfor giver jeg det nu et skud. Jeg erindrer ikke at have trådt nogle specifikt over tæerne sidste gang jeg var i guilden og at den primære årsag til bruddet dengang generelt skyldtes en noget kaotisk livsstil fra min side.

Jeg er et helt andet sted i mit liv nu og har af samme årsag også langt mere struktur, ligesom temperamentet har fået et par nøk nedad. Såfremt der er folk der er uenige med hvad jeg har skrevet her, så vil jeg hellere end gerne adressere det.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Det har jeg, da jeg dels har opgivet raiding og alt det realm hopperi i jagten på et guild og i stedet erkent at Kazzak er hvor jeg er og bliver, men i langt højere grad fordi jeg savner et mere socialt aspekt ifm. spillet, noget dansk humor, såvel som lidt mere dybde i relation til de folk jeg spiller med. Jeg er pt. i en guild der typisk fungerer som stepping stone og generelt er alt for stor og alt for overfladisk til min smag.

Jeg kender efterhånden Hasu rimelig godt og ved hvad han står for in-game som både menneske og spiller og det er egentlig nok til at få mig til at ansøge at vide at det er ham der styrer guilden.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Puuhh, nu brændte jeg jo min allerbedste joke af sidste gang, så.. *drumroll*

Hvis en schizofren person truer med selvmord, er der så tale om en gidselsituation....?

*Budum tsscchh*

Comments

1 Comment

Hasufer
Hey Casper! :D

Fedt at se din ansøgning droppe ind og tak for de fine ord! <3
Omend det nu er som social, skal du selvfølgelig altid være velkommen her! :)
Jeg har aldrig selv haft problemer med dig, men jeg kan godt huske at der var et par der havde, 100% raidrelaterede/attitude beef's, bk then.

Set i dagens lys, har jeg flg at sige om datidens hot-topic:
At du måske har haft kontroverser med et par folk, 7 år tilbage i tiden, skal på ingen måde stå i vejen for, at du kan være med til at hygge her i dag. Problemerne der var dengang, var imellem enkelte personer, og primært raidbaseret!

Du er langt fra den første, som får en "second chance", og jeg er sikker på du vil falde bedre til i Superbia, den dag i dag. Dette både set i forhold til folk i guilden(og et overall større community) i dag, men ligeledes pga. du joiner som casual, og ikke på den måde har med raidholdet at gøre og bare kan hygge og lalle rundt med os andre off-raid! :)

Du adressere det selv, men er der folk der har noget imod Casper/Kamilo/Ultii, syntes jeg i skal tage den med ham, selvom jeg tvivler på det bliver aktuelt! ;)
Rigtigt meget kan ske på 7 år, og som du selv siger, befinder du dig et meget anderledes sted i livet, den dag i dag. Herudover joiner du også, på helt andre terms/med andet formål + andet mindset end dengang!
Jeg har meget meget svært ved at se, hvordan din tilstedeværelse som social, skulle fordre noget negativt. Du er en super spiller, som ud over inkarneret dedikation og indsigt ift gamet generelt, også er en person som har en masse at byde ind med i fx m+, som socialt. Noget man vel aldrig kan få nok af! ;D
Vi kan altid bruge flere folk som er sociale/hyggelige spillere til m+/div social runs/andre ingame aktiviteter og på discord. Her er du selvfølgelig mere end velkommen til at byde ind og falde på plads igen i nutidens Superbia! ;D

Lader lige app'en hænge en stund, så folk kan se du joiner og evt kommentere på w/e. Eller som katalysator/kickstarter for at tage en snak med dig, hvis man syntes man har noget der skal vendes.

/Hasu.
Page 1